2009 Kasm Anneleri

men men men men men men men men men geldiiiiiiiiiiiimhihoyyyt
kızımı uyuttum geldim nasıl oldu bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
ne örüyonuz bakem dün herkes tesbih çekti galba kismecikler yoktu
bu akşam bizde misafirliğe gidecez ama ben 9.30 da dönecem eşim kaldığı yerden devam edecek öle anlaştıkkaydirigubbakcemile3

nasil uyuttun cabuk soyle.
biz iki kez memede uyuduk. simdi 3. sss pat olucak.akannehir

selam kızlar...napıyosunuz??
ben dün intiharın eşiğinden döndüm... :(((((( tabiki malum kişi yüzünden ...hala kendime gelemedim...sürekli ağlamak istiyorum :(

hosgeldin canım
meraloskop rumuzlu arkadasın bebegini gordun mu canım avatarındaki resim aynı beraya benziyo ikiz gibi yada ben cok benzettim :))

hosgeldin canımmm
cok gezenti gordum seni bu aralar :))

kızımı sosyalleştirmeye çalışıyomkaydirigubbakcemile3
yoksa her gittiği yerde önce sümük çekiy dudaklarını büze büze gider ayal alışıyo bu seferde biz kaçıyoz.dün kayınvaldede hep korktu mesela.susturamadı k.valde
ona bırakıp biyere de gitmem onu anladım:umursamaz:
asyamında şapkası ne güselmiş öle
biz hala şapka takamıyozsenağlama

ama yemezsem bayılacak gibi oluyorum

günlük neler yediğini bilmiyorum ama demekki cok kalorili karbonhidratlı seylerle besleniyosun
cok kafana takılıyorsa bence diyetisyene git sakın hap falan kullanma saglıgından daha mı onemli kilolu olmak
diyetisyene bende gitmeyi düşünüyorum ne kadar ne yemem gerekiyo nasıl beslenmem gerekiyo bilsemde diyetisyen motive edici oluyor bence senin motivasyona ihtiyacın var

ben dün intiharın eşiğinden döndüm... :(((((( tabiki malum kişi yüzünden ...hala kendime gelemedim...sürekli ağlamak istiyorum :(

nasil yani?bilmiyorumkismile
deliiiii, deger mi. kendine zarar veriyosun. bosver ne yaparsa yapsin, yada ipleri tamamen kopar rahat et be guzelim.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasen dur senin yerine ben ağlayım
yazık sana yaaaaaaa
face de yazmıştım ya canım sana gelmeye korkarım diye işte senin bu malum kişi yüzünden.görmeden sinir olum o karuyakaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasen dur senin yerine ben ağlayım
yazık sana yaaaaaaa
face de yazmıştım ya canım sana gelmeye korkarım diye işte senin bu malum kişi yüzünden.görmeden sinir olum o karuyakaydirigubbakcemile3

sen niye korkuyon nan.
yakin olsa ben gidip azcik laf soksam.kaydirigubbakcemile3

esim bu sabah bu kiz buyuk insan gibi, icinde biri mi var acaba dedi. hani reenkarnasyon olayi.ohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:
nasil uyuttun cabuk soyle.
biz iki kez memede uyuduk. simdi 3. sss pat olucak.akannehir
3 gündür aynı tarz devam ediyom
uyandıktan 3 saat uyutmuyom
kalktığında atıştırmalık süt veriyom
3 saat dayansın diyekaydirigubbakcemile3
sonra esniyo zaten memede uyuttum kodum kalktı
tekrar memeye verdim kodum yine kaktı
koca bir dortttttttttttttt sesiylenkaydirigubbakcemile3
sonra baktım memede süt kalmamış
şşşş pattttt uyudu kodum yatağına uyuyo şuan
ama uyutacam diye 1 saat yakın mememi emmişohaoldumsmile

:roflol::roflol::roflol:

3 gündür aynı tarz devam ediyom
uyandıktan 3 saat uyutmuyom
kalktığında atıştırmalık süt veriyom
3 saat dayansın diyekaydirigubbakcemile3
sonra esniyo zaten memede uyuttum kodum kalktı
tekrar memeye verdim kodum yine kaktı
koca bir dortttttttttttttt sesiylenkaydirigubbakcemile3
sonra baktım memede süt kalmamış
şşşş pattttt uyudu kodum yatağına uyuyo şuan
ama uyutacam diye 1 saat yakın mememi emmişohaoldumsmile

amannnn insana neler yaptiriyolar ya.

hosgeldin canım
meraloskop rumuzlu arkadasın bebegini gordun mu canım avatarındaki resim aynı beraya benziyo ikiz gibi yada ben cok benzettim :))

hosgeldin canımmm
cok gezenti gordum seni bu aralar :))

efeet sen yazmışsın o zaman farkettim cidden benziyoo kaydirigubbakcemile2
senin avatardaki asyamı yaaa benzetemediimm

esim bu sabah bu kiz buyuk insan gibi, icinde biri mi var acaba dedi. hani reenkarnasyon olayi.ohaoldumsmile

nası yaanii akannehir
erkek olsaydı bizimkine babam girmiş olabilirdi zira babamı kaybedince karar verdik babamın 40. gününde beroş olmuş, babamın senesinde de beroş 40 günlüktü

uni,a.s. zeytin a.s. kartanesi a.s.

benimkide inat ediyo oyle olunca ayaga kalkıp emziriyorum gezerken alıyo memeyi

cikolata hiç denemedim
bikac kezde rezene vermiştim

gezerken bende denedim ama o zamanda etrafa bakmaktan almiyo
off napicam yaa iki hafta daha emse sonra ek gidaya baslardik

ayyyyyy uniiiiiiiim saçmalamaaaa senin hayat kaynağın var o gerizekalı yüzünden üzme kendini bu kaaa
naptı gene yaa

sen niye korkuyon nan.
yakin olsa ben gidip azcik laf soksam.kaydirigubbakcemile3

vereliniortakkesin yaparsın
misafirlere gelmeyin diyebildiğine göre:roflol:
eşimde bağa dediki annem sırf senin tavırlarından dolayı rahatsızlık veririm diye
kızı görmeye gelmiyo diyo.bende içimden demek başarılı olmuşum bunu istiyodum zaten dedim.kocişede gelmesin ben müsait olduğum heran k.valdeye gider kızı gösteririm
en azından gönüllü gitmiş olurum.uyanıkken görmüş olur ve uyuyan güzelimi kaldırmamış olur didim.dünde lafımı yimemek için (kandillerdede hep giderim gerçi) gittim akşam da kociş oaraya geldi beni görünce şaşırdı.küstük oracıkta barışıverdik.kaydirigubbakcemile3

Back
X