yaa var ya anlatamam neler yaptığını...şimdi gene ağlamaya başlıcam diye yazmaya korkuyorum...
dün saat 4 gibi ggeldi 8 e kadar ne yavrumda hal kaldı ne bende... !!
Asyanın yanaklarında minik minik kızarıklıklar olmuştu taa 1 aylıkken .. bu resimelrden görmüş amerikadayden neyse...geldiğinden beri taktı kafayı ona...geçti gitti o hala yüzünde en ufak bi kırmızı nokta görse açıyo ağzını... geldiğinden beri kayısı yağına taktı kafayı alın da sürün diye... gerek yok dedik...dr yıkayın cildi hava alsın bişeye gerek yok dedi diyoruz ama kime söylüyosun...dün de gelirken clarinsin bi yağını almış gelmiş...anne lütfen sürme onu sonuçta bebek cildi için diil dedim... neymiş efendim o 72 $ mış çok kaliteli iyi bişeymiş.isterse 1000 $ olsun o senin için iyi onun için diil dedim... vay efendim sen misin sürdürmeyen o tavırları hareketleri anlatamam.... şeytan dedi al çocuğu çek kapıyı çık...ya sabır dedim gene bişey yokmuş gibi davranıyorumm..
bu sefer tutturdu bugün asyayı yıkama gününüzmüş ben onun için geldim zaten... niye çocuğu banyoda yıkamıyosunuz alın kucağınıza orda yıkayın...anne diyorum şimdi daha hava soğuk..hava ısınsın biraz daha büyüsün yıkarız orda ... ama şimdi hala odasında soba yakıyoruz biz bile banyo yaparken duşa kabin açılsa üşüyorz çocuk orda üşür... allahım bunun üstüne yarım saat konuştum...o arada asya kaka yaptı üstüne falan geçti... tutturdu hadi yıkayalım zaten yıkanıcak... ama o surat o tavır anlatamam size görmeniz lazım... öyleydi böyleydi derken bi baktım soyunmuş üsütünü başını çocuğu kaptığı gibi girdi banyoya... zaten yabancılıyo korkuyo ondan bişey yapmasa bile bakıp bakıp ağlıyo düşünün kucağında yıkanıcak bi de... !
benşim zavallı kocam da banyoda ilk defa yıkarken hangimizin kucağında olacağını bile hesaplıyodu !!! gördü kimin kucağında olduğunu şimdi....!!!!
daha neler neler sığdı o 4 saate ama bende anlatıcak dermen yok... akşam gittiğinde kollarım ve bacaklarım uyuşmaya başladı...felç geçiriyorum sandım...sabaha kadar da uyuyamadım...hala elim ayağım titriyo sanki yavruma sahip çıkamamışım gibi hissediyorum...
asya da dünden beri ilk defa uykusundan ağlayarak uyanıyo ve asla mama veremiyorum...zaten doğru düzgün süt yok mama da istemiyo ...bu saat oldu aç yatıyo

((((((((((((