2009 Kasm Anneleri

ben alayım bacım sana ...... feda olsun benim güzel kızıma 2 paket bezbayanssulusmile:1rolleyes:
olumunekankayizsmile
haaaa, iyi biseymis ve zaten yapiyomusuz.kaydirigubbakcemile3

her hafta sonu cikiyomusunuz kiz disari?

iveettt geneldee kaydirigubbakcemile2

ceriiin nunudan başka kayda değer de bişe yok zatiii boşver geçmişiii

ben de şu babasının gelme saatini dört gözle bekliyom şimdi uyuyo ama her an uyanabilir babası gelene kadar nasıl oyalıcam diye düşünüyom bilmiyorumkismile zira baba gelince keyfine dicek olmuyo zillinin

benimkide normalde 6-6.30 arasi uyuyo ondan sonra 3 saat oyaliyorum.
ama bugun ogleden sonra uyumayinca sizdi az once. dogal olarak erken kalkicak. bu gece 4 saat kadar oyalamam gerekicek. nasil yapicaksam artik.akannehir
arayayim da gelsin babasi oyalasin. dunde gec gelmisti zaten. bugun bi ise yarasin bari.

oglum uyandı. ama sancısı war gaz olayı haaala bıtmedı lanet yaaaa
sımdı ne zaman uyuycak bu enikbilmiyorumkismile

arkadaşlar BİM 'E BUGÜN hagiies ( nasıl yazılıyordu yaw ) bez gelmiş 2 adet bez 19 tl bana çok uygun geldi haberiniz olsun dedim. isterseniz bimi internet adresinden bakabiliriniz

öptüm hepinizi

kocis erken gelirse gidip alicam ben.

evin karşısında bim var ama ya prima dışında diğer bezlerin fiyatı ii de..en incesi ve kalitelisi prima..ben bikere başka bez kullndım oda mahvoldu çocuk kalın diğerleri hareket edemii çocuk..
huggies te kalın dimi primaya görebilmiyorumkismile

ben de şu babasının gelme saatini dört gözle bekliyom şimdi uyuyo ama her an uyanabilir babası gelene kadar nasıl oyalıcam diye düşünüyom bilmiyorumkismile zira baba gelince keyfine dicek olmuyo zillinin

benimki de babaya hayran
ama geçen iki güz aramız bozuktu babasının yüzüne hiç bakmadı:1closedeyes:

biberon nasıl alıştıra bilirim acaba başlıkları mı sert ondan olabilir mi

hic bilmiyorum ki. ben hic cekinmeden hastaneden geldigimizden beri verdim. hic almamazlik yapmadi.

catlar bu hatun dişarı cıkamazsa kaydirigubbakcemile

valla catlarim.
dun kizida aldim soyle 45dk kadar dolastik geldik. nezle falan kalmadi bende, resmen iyilestim.kaydirigubbakcemile3

valla bizim uykularda sasti bugun.
yardimci olamiycam.kaydirigubbakcemile3

benimkide normalde 6-6.30 arasi uyuyo ondan sonra 3 saat oyaliyorum.
ama bugun ogleden sonra uyumayinca sizdi az once. dogal olarak erken kalkicak. bu gece 4 saat kadar oyalamam gerekicek. nasil yapicaksam artik.akannehir
arayayim da gelsin babasi oyalasin. dunde gec gelmisti zaten. bugun bi ise yarasin bari.

off benimki 7 den beri uyanık..sadece emerken kestirdi o kaa..heralde gazı var,nezamandır yoktu..akşam banyodan sonra üşüdümü nebilmiyorumkismile

evin karşısında bim var ama ya prima dışında diğer bezlerin fiyatı ii de..en incesi ve kalitelisi prima..ben bikere başka bez kullndım oda mahvoldu çocuk kalın diğerleri hareket edemii çocuk..
huggies te kalın dimi primaya görebilmiyorumkismile

huggies biraz kalin ama ben kullaniyorum. valla fiyati cok iyi. sonucta icine miciyolar.kaydirigubbakcemile3

hic bilmiyorum ki. ben hic cekinmeden hastaneden geldigimizden beri verdim. hic almamazlik yapmadi.

valla catlarim.
dun kizida aldim soyle 45dk kadar dolastik geldik. nezle falan kalmadi bende, resmen iyilestim.kaydirigubbakcemile3

valla bizim uykularda sasti bugun.
yardimci olamiycam.kaydirigubbakcemile3

haha aynııı ben 1 haftadır dışarı cıkmadım ( anama gitmeyi saymazsak ) eşimi aradım nereye gidiyoruz bu akşam diye hele akşam olsun bakarız dedi yok şimdiden konuşalımda ben bir ohhh cekeyim dedim tamam sizi yemeğe götüreyim dedi SENİİİ ÇOK SEVİYORUM KOCİŞİM DEDİM :kedi:sositososito:jeyyar::jeyyar:

haha aynııı ben 1 haftadır dışarı cıkmadım ( anama gitmeyi saymazsak ) eşimi aradım nereye gidiyoruz bu akşam diye hele akşam olsun bakarız dedi yok şimdiden konuşalımda ben bir ohhh cekeyim dedim tamam sizi yemeğe götüreyim dedi SENİİİ ÇOK SEVİYORUM KOCİŞİM DEDİM :kedi:sositososito:jeyyar::jeyyar:

ohhh, afiyet olsun.cokacimcoook

oluş kalksa gezmeye gidicez ama kalkımıyo yatcağı tuttu iki insan yüzü görücem ya bana inat yatıyo sıpa

olsun uyusun, uykusunu alirsa orda rahat edersin.zemuszemus

huggies biraz kalin ama ben kullaniyorum. valla fiyati cok iyi. sonucta icine miciyolar.kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:

HERGÜN DIŞARDASIN YA NAN :mymeka:

yemek yapıcaktım daha yapamadım...hemde uğraştırıcı bişey nası yetişecek oğluş kucağımdan inmiyo..
bide şu terlemesi yok mu emerken..üşütmesinden korkuyorum yeni iyleşti ya..sırtına göğsüne ince mendillerden koydum

off benimki 7 den beri uyanık..sadece emerken kestirdi o kaa..heralde gazı var,nezamandır yoktu..akşam banyodan sonra üşüdümü nebilmiyorumkismile
benımkıde toplam 2 satt uyudu
ama benımkınınde banyodan sonra gazı cıktı ıkı gundur
sureklı kıwranıp aglıyo emmek ıstıyo yoksa susmuyo bıde sesı gürkı anaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni

yemek yapıcaktım daha yapamadım...hemde uğraştırıcı bişey nası yetişecek oğluş kucağımdan inmiyo..
bide şu terlemesi yok mu emerken..üşütmesinden korkuyorum yeni iyleşti ya..sırtına göğsüne ince mendillerden koydum

benimde yemegim yok.
nedense yapasimda yok.sempatiksalakcinni

Back
X