2009 Kasm Anneleri

herkes bunalmış bende öyle akşam üstü köye çıkıcaz geçmiyor zaman bu çocukt 20 dkdan fazla uyumuyor yaa dellenecemm yine uyandı

daha yemek yok bi uyusa zilli atıcam kendimi mutfaga
azıcık sacımla ugrasıyım makyaj yapayım diyorum olmuyooo

gunduzlerı ışkence ıyımı
uyumasın dıye ugrasıyom emmek ıstıyo emerken sızıyo
gecede uyutanakadar canım cıkıyo
gunduz uyanık kalması oyalanması cok zor ya delırıyorum galıba

canim geceleri uykusu nasil?

gecede çok zor uykuya dalıyor canım 1o buçukta sallamaya başıyorum 12 de fekan dalıyor emmeye uyanınca uyumuyor başlıyor agulamayaa oynamaya bide dişleri huzursuz ediyor galiba üst diş yerleri belirginleşmiş salyalı süreklii elleri ağzındaa

selammmm tombul fıstıklar (wanna hariç :roflol:) ....napıyosunuz ??
ben hala ağlama modundan çıkamadım...puufffff........... aman neyse.......

sunways gaz sancısı hala mı devam ediyo yaa ??? :((

oofff benim saçlar acaip dökülüyo 1 haftadır dökülenleri atmasaydım Asyaya peruk olurdu valla :roflol::roflol::roflol:

gecede çok zor uykuya dalıyor canım 1o buçukta sallamaya başıyorum 12 de fekan dalıyor emmeye uyanınca uyumuyor başlıyor agulamayaa oynamaya bide dişleri huzursuz ediyor galiba üst diş yerleri belirginleşmiş salyalı süreklii elleri ağzındaa

nedir dertleri anlamiyorumki? uyuyup yemektn baska ne isin var. ye ic uyu iste.

selammmm tombul fıstıklar (wanna hariç :roflol:) ....napıyosunuz ??
ben hala ağlama modundan çıkamadım...puufffff........... aman neyse.......

sunways gaz sancısı hala mı devam ediyo yaa ??? :((

oofff benim saçlar acaip dökülüyo 1 haftadır dökülenleri atmasaydım Asyaya peruk olurdu valla :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

benimde saclarim avuc avuc geliyo elime.mafoldumben

nedir dertleri anlamiyorumki? uyuyup yemektn baska ne isin var. ye ic uyu iste.

:roflol::roflol::roflol:

benimde saclarim avuc avuc geliyo elime.mafoldumben

he bende anlamıyom bebekleri her dakikaları başka başka yeni yeni huylar ediniyolar sağlıkları iyi olsundaa napalım artıkınn benim saçlarımdaa çook dökülüyor vitaminsiz kalıyoz heralde eskiler çocuk anayı tanımay başlayınca saçı dökülür derlermiş bide kestiremedim uzun saçla uğraşmakçocukla zor

ayy azcık geçmişe bakim dedim...göslerim doldu gene ... herkes baş belası nunuya savaş açmış...çok tatlısınız...hepinizi çok sefiyorummm opuyorumnanaktan

Back
X