ayy azcık geçmişe bakim dedim...göslerim doldu gene ... herkes baş belası nunuya savaş açmış...çok tatlısınız...hepinizi çok sefiyorummm opuyorumnanaktan
biz dövdük nunuyu
ezdik bide bir sürüde laf kodukkaydirigubbakcemile3
daha uğramas sağa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy azcık geçmişe bakim dedim...göslerim doldu gene ... herkes baş belası nunuya savaş açmış...çok tatlısınız...hepinizi çok sefiyorummm opuyorumnanaktan
kızlar merhaba 9 martta kızım 4 aylık olcak kısmetse,dün gece adet görmeye başladım ve açıkcası üzüldüm sütü azaltıyo diye duymuştum doğrumudur sizler adet görmeye başladınızmı cevaplarsanız sevinirim
teşekkürler..
offf ya kızım 11.30 dan beri uyumuyorakannehir
benim saçlarımdaa çook dökülüyor vitaminsiz kalıyoz heralde eskiler çocuk anayı tanımay başlayınca saçı dökülür derlermiş bide kestiremedim uzun saçla uğraşmakçocukla zor
aa bakın ne dicem daha dnemedim ama size de sölim hemen... bana temizliğe gelen kadın gürcistanlı... saç dökülmesi için tuz kullan dedi...saçı yıkadıktan sonra bi avuç tuzla masaj yapıp durula dökülme anında durucak dedi...tuzun bi zararı olmaz heralde denicem ben...
hosgeldin krispi herkes bi bunalımda yaaaaaaaaaaaa
sen nasılsın
slm kızlar dün aşılarımızı kontrolümüzü olduk 7850gr 65 cm olmuşuz![]()
noldi herkese
alışın artıkyaw bunalım neyn bırakın artık hayatımız böle olacak bunu kabullenin
ben iyiyim canım yaa benide buse çok bunaltiiiiii:1no2:
höffffffffff aynen ben sallamıyom ama uyutup koyuyo aydeeeeeee uyanıyo kuzucummgecede çok zor uykuya dalıyor canım 1o buçukta sallamaya başıyorum 12 de fekan dalıyor emmeye uyanınca uyumuyor başlıyor agulamayaa oynamaya bide dişleri huzursuz ediyor galiba üst diş yerleri belirginleşmiş salyalı süreklii elleri ağzındaa
bagana bende zayıfım nannn......selammmm tombul fıstıklar (wanna hariç :roflol:) ....napıyosunuz ??
sunways gaz sancısı hala mı devam ediyo yaa ???(
:
ewet canım yaiki kere mi?akannehir
yazik ya.:sinifsinif:
walla benımkıde ne hıkmetse uykucu oldu bugunofff ya kızım 11.30 dan beri uyumuyorakannehir
ya nunu kım ne oldu de banada kı bende ıkı laf edem hadıııayy azcık geçmişe bakim dedim...göslerim doldu gene ... herkes baş belası nunuya savaş açmış...çok tatlısınız...hepinizi çok sefiyorummm opuyorumnanaktan
masllahslm kızlar dün aşılarımızı kontrolümüzü olduk 7850gr 65 cm olmuşuz![]()
biz dövdük nunuyu
ezdik bide bir sürüde laf kodukkaydirigubbakcemile3
daha uğramas sağa
az kişiyiz hadi okey oynayak
wanna
krispi
uniiii hadeee
nann uniii zaten bunalımdayız bide tombul diyo yaa((((((((
cok canım sıkılıyo hemen kendime gelmem lazım Allahım yaaa
eski halimi cok özledim dısarı cıkıp söyle bi hava alsam harika olucak ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar dün aşılarımızı kontrolümüzü olduk 7850gr 65 cm olmuşuz![]()
dogru canım annemde bana yapardı
sac diplerini sıkılastırırmıs sacın dokulmesini onlermiş
ooff saat 4 buçuk olmuş bişeyler yemem lazım...canım hiçbişey istemiyo...
facede oynuyalımda başka gelen yokmubilmiyorumkismile
çikolata olsa öle demezsin dimi:mymeka:
hee sorma :roflol::roflol::roflol:
yarın misafirim var onlara pasta yaptım... tencerenin dibini yedim hep ondan mı iştahım gitti acep :lepi:
kıs valla sana özendim kocişe yeşillik aldırdım bi de elma-armut-portakaldan karışık komposto yaptım ... ama yemeye adam lazım...hiçbişey canım istemez oldu... buna rağmen dötte bi eksilme yok :lepi: 4 kg yapıştı gitmiyo....kafamçokkarıştı