Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz kızlar yaa walla patlıcam sıkıntıdan
selam kızlar
akşama misafirim var napsam yaa
ev de bi karışık ki
daha dışarı çıkmam lazım
iyi ki aramışsın canımbenimde sözde misafirlerim vardı bugün dünden hazırlık yapmaya başlayacaktım dur bi arayım gelecekler mi diye gelemiyorlarmış iyikide hazırlık yapmamışım yoksa 1 hafta o yemekleri bitirmekle uğraşacaktıkakannehirakannehir
hosgeldin canımmmmmgeldiiiiim canuuuummm
selam kızlar
akşama misafirim var napsam yaa
ev de bi karışık ki
daha dışarı çıkmam lazım
bugün tembel günümdeyim sempatiksalakcinnihosgeldin canımmmmm
walla cok sıkıldım haa
mutfaga verdim kendimi :)))
cok yorma kendini bisküvili bişiler yap mozaik falan
bide milföyle bişiler yap yeter
ben yapıp buzluga atıyorum ii oluyor
bugün tembel günümdeyim sempatiksalakcinni
fazla bişi yapamıcam evi toplamam lazım valla bi üşeniyom bi üşeniyom
dimi ya çabuk olacak bişiler hazırlasam yeteramannn boşver takma kafana senin çocuklu olduğunu biliyorlar kolaydan birşeyler yap gitsin
ay bende sinirliyim,adam hergün dışarı atıyo kendini..iyce koptuk iki çift laf etmiyoz..zaten haftaiçi yoğun..haftasonuda bişeyler çıkarıp çıkıyo..bi akşam kesin maç izleme muhabbeti dün gece çok geç geldi..şimdi de işim var dedi çıktıalsanaalsanasmile:mymeka:yemeği yapayımda hem arkadasım gelirse rahatca otururum dedim kosturdum resmen
beyefendi arkadasının bilgisayarını yapıcakmıs gec gelecek alsanaalsanasmile
bizimki çıkmadan bebişi pışpışladı kucağında uyudu vallahi nerdeyse yarım saat oldu fazla uyumaz gerçi ama ben nie uyutamim bu bebeyi anlamimsempatiksalakcinninerdesiniz kızlar yaa walla patlıcam sıkıntıdan
bugün tembel günümdeyim sempatiksalakcinni
fazla bişi yapamıcam evi toplamam lazım valla bi üşeniyom bi üşeniyom
hoşgeldin canımselam bacilar ben geldim.. ama cikicam hemen..
annemlere misafir geliyomus benim en yakin arkadasimla ailesi.. bende oraya gidiyorum.. haber vereyim de zeytinle krispiden azar isitmeyim.. nerde bu diyekaydirigubbakcemile3
herkesler iyidir insallah.. öpüyorum hem sizi hemde bal lokum bebelerinizi.opuyorumnanaktan
sen iyisin canım ya ben daha bu saat oldu hala başlayacambende süpürdüm evi,mutfağı toplayıp bulaşığı yerleştirdim..
yemek yapıcam dahaakannehir
sen iyisin canım ya ben daha bu saat oldu hala başlayacam
ne yemek var ne bişe daha dışarı da çıkcam
neyse ben kaçayım saat 3 olmuş akannehir
evet yaa onlar rahat gerci bizimki calısıyo ama gecede kacıyo kacmasa ya uyuyo yada pc basında geciriyo arada bebişle oynuyo bu kada bizde cok uzaklastık ama o kabul etmiyo hersey normalmiş tabi ona gore normal eve tıkılan bizizay bende sinirliyim,adam hergün dışarı atıyo kendini..iyce koptuk iki çift laf etmiyoz..zaten haftaiçi yoğun..haftasonuda bişeyler çıkarıp çıkıyo..bi akşam kesin maç izleme muhabbeti dün gece çok geç geldi..şimdi de işim var dedi çıktıalsanaalsanasmile:mymeka:
bizimki çıkmadan bebişi pışpışladı kucağında uyudu vallahi nerdeyse yarım saat oldu fazla uyumaz gerçi ama ben nie uyutamim bu bebeyi anlamimsempatiksalakcinni
bende süpürdüm evi,mutfağı toplayıp bulaşığı yerleştirdim..
yemek yapıcam dahaakannehir
bebek çizelgesine bakmıştım bende..bizimki ortalarda oluyo..ne kötü ne iyi idare ederkaydirigubbakcemile2