2009 Kasm Anneleri

yemeği yapayımda hem arkadasım gelirse rahatca otururum dedim kosturdum resmen
beyefendi arkadasının bilgisayarını yapıcakmıs gec gelecek alsanaalsanasmile

kızlar ben merak ediyodum sizinlede paylaşmak istedim

55632101.jpg
[/URL][/IMG]

36157702.jpg
[/URL][/IMG]

selam kızlar
akşama misafirim var napsam yaa
ev de bi karışık ki
daha dışarı çıkmam lazım

benimde sözde misafirlerim vardı bugün dünden hazırlık yapmaya başlayacaktım dur bi arayım gelecekler mi diye gelemiyorlarmış iyikide hazırlık yapmamışım yoksa 1 hafta o yemekleri bitirmekle uğraşacaktıkakannehirakannehir

benimde sözde misafirlerim vardı bugün dünden hazırlık yapmaya başlayacaktım dur bi arayım gelecekler mi diye gelemiyorlarmış iyikide hazırlık yapmamışım yoksa 1 hafta o yemekleri bitirmekle uğraşacaktıkakannehirakannehir
iyi ki aramışsın canım
benimkiler çaya gelicekler binadan komşum ailecek gelecekler
oğlu da oğlumla aynı sınıfta artık ev dandini olur zaten hergün dandini ya neyse sempatiksalakcinni

geldiiiiim canuuuummm
hosgeldin canımmmmm
walla cok sıkıldım haa
mutfaga verdim kendimi :)))

selam kızlar
akşama misafirim var napsam yaa
ev de bi karışık ki
daha dışarı çıkmam lazım

cok yorma kendini bisküvili bişiler yap mozaik falan
bide milföyle bişiler yap yeter
ben yapıp buzluga atıyorum ii oluyor

hosgeldin canımmmmm
walla cok sıkıldım haa
mutfaga verdim kendimi :)))

cok yorma kendini bisküvili bişiler yap mozaik falan
bide milföyle bişiler yap yeter
ben yapıp buzluga atıyorum ii oluyor
bugün tembel günümdeyim sempatiksalakcinni
fazla bişi yapamıcam evi toplamam lazım valla bi üşeniyom bi üşeniyom

selam bacilar ben geldim.. ama cikicam hemen..

annemlere misafir geliyomus benim en yakin arkadasimla ailesi.. bende oraya gidiyorum.. haber vereyim de zeytinle krispiden azar isitmeyim.. nerde bu diyekaydirigubbakcemile3

herkesler iyidir insallah.. öpüyorum hem sizi hemde bal lokum bebelerinizi.opuyorumnanaktan

yemeği yapayımda hem arkadasım gelirse rahatca otururum dedim kosturdum resmen
beyefendi arkadasının bilgisayarını yapıcakmıs gec gelecek alsanaalsanasmile
ay bende sinirliyim,adam hergün dışarı atıyo kendini..iyce koptuk iki çift laf etmiyoz..zaten haftaiçi yoğun..haftasonuda bişeyler çıkarıp çıkıyo..bi akşam kesin maç izleme muhabbeti dün gece çok geç geldi..şimdi de işim var dedi çıktıalsanaalsanasmile:mymeka:
nerdesiniz kızlar yaa walla patlıcam sıkıntıdan
bizimki çıkmadan bebişi pışpışladı kucağında uyudu vallahi nerdeyse yarım saat oldu fazla uyumaz gerçi ama ben nie uyutamim bu bebeyi anlamimsempatiksalakcinni
bugün tembel günümdeyim sempatiksalakcinni
fazla bişi yapamıcam evi toplamam lazım valla bi üşeniyom bi üşeniyom

bende süpürdüm evi,mutfağı toplayıp bulaşığı yerleştirdim..
yemek yapıcam dahaakannehir

selam bacilar ben geldim.. ama cikicam hemen..

annemlere misafir geliyomus benim en yakin arkadasimla ailesi.. bende oraya gidiyorum.. haber vereyim de zeytinle krispiden azar isitmeyim.. nerde bu diyekaydirigubbakcemile3

herkesler iyidir insallah.. öpüyorum hem sizi hemde bal lokum bebelerinizi.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
ben de kaçayım ya
evi toplayayım zamanım olursa gelirim yine
olmadı gece gelirim artıkın sempatiksalakcinni

sen iyisin canım ya ben daha bu saat oldu hala başlayacam
ne yemek var ne bişe daha dışarı da çıkcam
neyse ben kaçayım saat 3 olmuş akannehir

hadi kolay gelsin bakem..
sabah dışarı çıktım bi yarım saat,komşunun torunu oldu ona hediye aldım..elbise..ya kız çocuklarına alışveriş yapmak ne güsel..süsler,kurdelalar tüller ohh bi kokoşluk bi kokoşlukbayanssulusmilebayanssulusmile

off offf canım çok sıkılıyo son günlerde..,yalnızlık yalnızlık..tak ettin artık..ankaraya kaçıp gidesim var yaa..
şu mart ayı bitseydi bi ya hem bahar gelecek hemde aşısı da geçsin..hemen kaçacam..gerçi kayınvalidelerde kalmayı asla istemiyorum,annemde kalıcam bebek küçük diye gitmicem..:umursamaz:

ay bende sinirliyim,adam hergün dışarı atıyo kendini..iyce koptuk iki çift laf etmiyoz..zaten haftaiçi yoğun..haftasonuda bişeyler çıkarıp çıkıyo..bi akşam kesin maç izleme muhabbeti dün gece çok geç geldi..şimdi de işim var dedi çıktıalsanaalsanasmile:mymeka:

bizimki çıkmadan bebişi pışpışladı kucağında uyudu vallahi nerdeyse yarım saat oldu fazla uyumaz gerçi ama ben nie uyutamim bu bebeyi anlamimsempatiksalakcinni

bende süpürdüm evi,mutfağı toplayıp bulaşığı yerleştirdim..
yemek yapıcam dahaakannehir
evet yaa onlar rahat gerci bizimki calısıyo ama gecede kacıyo kacmasa ya uyuyo yada pc basında geciriyo arada bebişle oynuyo bu kada bizde cok uzaklastık ama o kabul etmiyo hersey normalmiş tabi ona gore normal eve tıkılan biziz
bugun bana diyoki senide istersen annemlere bırakayım
ay ben ev istemiyorum ki hem değişik insanlar gormek hem yuruyus yapmak dısarı cıkmak istiyorum herhald earkadasımda gelmicek aramadı bu saate kadar
bebek çizelgesine bakmıştım bende..bizimki ortalarda oluyo..ne kötü ne iyi idare ederkaydirigubbakcemile2

bizimkide oyle tam 3.5 aylıkken 6550 di kilosu

Back
X