Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kolay gelsin bakem..
sabah dışarı çıktım bi yarım saat,komşunun torunu oldu ona hediye aldım..elbise..ya kız çocuklarına alışveriş yapmak ne güsel..süsler,kurdelalar tüller ohh bi kokoşluk binssulusmilebayanssulusmile
evet yaa onlar rahat gerci bizimki calısıyo ama gecede kacıyo kacmasa ya uyuyo yada pc basında geciriyo arada bebişle oynuyo bu kada bizde cok uzaklastık ama o kabul etmiyo hersey normalmiş tabi ona gore normal eve tıkılan biziz
bugun bana diyoki senide istersen annemlere bırakayım
ay ben ev istemiyorum ki hem değişik insanlar gormek hem yuruyus yapmak dısarı cıkmak istiyorum herhald earkadasımda gelmicek aramadı bu saate kadar
bizimkide oyle tam 3.5 aylıkken 6550 di kilosu
delikafadulden
sen yine cıkıyosun canım markete bile olsa ben hep evdeyim kafamı bile uzatamıyorum hee balkona cıkıyorum ama kombiyi ayarlamak için sempatiksalakcinni
demek herkeste aynı dert..ama eskiden farklı olunca insan çok üzülüyo..bebek olunca herşey tepetaklak oldu..slm hatunlar hepimiz aynı derten yakınıyoz anlaşılan benimkide evde otursa kıyamet kopar sanki öf ya hepsi aynı işte bunların
banyoya kireç sökücüyle temizledim başım ağırıyor ya zehirlendim mi acaba
bana kızıyo üste cıkıyo azıcık sen bak bebegimize diyorum aksam uyuyodu zorla kaldırdım yaa tabi ben kalkayım sen pc basına gec diyo ne var bunda anlamıyorum bitek sosyalligim bu buda olmasa hepten depresyona giricemya bu kadar olur aynı canım bu adamlar:1shok:
evde olunca da hep bilgisayarın başında gözünü ayırmaz..arada bebekle oynar..işi varsa mail yazar yada telde konuşur..artık yaşantımız böle yani..
dün çıktıkda dışarı 2 saat yalnızca..bizi bırakıp kaçtı..
şimdide aynen..herkesmi uzaklaştı böyle diyodum bizde mi var bi tuhaflık diodum..çok canım sıkkın yaa..
bide benim kimsem yok ya hiç konuşacak biri bile yok..
eski çalışma arkadaşlarım vardı sadece,onlarlada ayda yılda bi görüşüyom artık..herkesin işi gücü,sosyal yaşantısı var tabe,kopuyosun biraz..
off çok kötü oldum şimdik..annemlerlede dertleşemiyom ki,bişey desem hemen üzülüyo kadın,uzaktayımya gözüne uyku girmiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nereye gidicem ben merkezde değilim gerci merkeze 10 dakika ama illa otobuse binmem gerekiyo burdada bitek market var eşim gece geliyo cıksam küçücük markete mi gidicem diyorumsende kaç canım yarım saat de olsa,insan hava alıyo,bırak kocana bebişi oynasın bi yarım saat..
bende haftasonu markete filan gidilecekse ben gidiyim diyom artık eskiden çıkmıyodum çok küçük diye ama bunaldım artık..,yanımızda avmde var allahtan..carrefour filan..
merkezi biyerdeyiz ama çok gürültülü sevmiyoz pek,taşınacağız büyük ihtimalle site olsun istiyoz..
banyoya kireç sökücüyle temizledim başım ağırıyor ya zehirlendim mi acaba
ya bu kadar olur aynı canım bu adamlar:1shok:
evde olunca da hep bilgisayarın başında gözünü ayırmaz..arada bebekle oynar..işi varsa mail yazar yada telde konuşur..artık yaşantımız böle yani..
dün çıktıkda dışarı 2 saat yalnızca..bizi bırakıp kaçtı..
şimdide aynen..herkesmi uzaklaştı böyle diyodum bizde mi var bi tuhaflık diodum..çok canım sıkkın yaa..
bide benim kimsem yok ya hiç konuşacak biri bile yok..
eski çalışma arkadaşlarım vardı sadece,onlarlada ayda yılda bi görüşüyom artık..herkesin işi gücü,sosyal yaşantısı var tabe,kopuyosun biraz..
off çok kötü oldum şimdik..annemlerlede dertleşemiyom ki,bişey desem hemen üzülüyo kadın,uzaktayımya gözüne uyku girmiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu adamların topunun köküne kibrit suyu aklinialirimsmile
hiç düşünce yok kız bunlarda depresyona giricez umurlarında deil..bana kızıyo üste cıkıyo azıcık sen bak bebegimize diyorum aksam uyuyodu zorla kaldırdım yaa tabi ben kalkayım sen pc basına gec diyo ne var bunda anlamıyorum bitek sosyalligim bu buda olmasa hepten depresyona giricem
benimde annemler umredeler 1 ay yalnızım hepten onlar beni alıp cıkarıyolardı dısarıya
e malum arabamız yok hiçbiyere cıkamıyoruz
evet soylesen canları sıkılıyo düşman biliyolar söylememk daha ii ama ben dayanamıyorum soyluyorum valla
nereye gidicem ben merkezde değilim gerci merkeze 10 dakika ama illa otobuse binmem gerekiyo burdada bitek market var eşim gece geliyo cıksam küçücük markete mi gidicem diyorum
aslında eşim özdilek avm de calısıyor oraya gitsem sanki orda olmamdan rahatsız oluyo gibi geliyo o calısıyo ben dolasıyorum
of ya bizde aynı durumdayız :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
aynen köküne kibrit suyu..hepsi genel anlamda aynı mantıktalar..öyle yaratılmışlarbu adamların topunun köküne kibrit suyu aklinialirimsmile
kızlarrrrrrrrrrrrr bilin bakalım biz kimizzz aklinialirimsmile
karşınızdaaaa cerin krispi ve de tubaaa
hiç düşünce yok kız bunlarda depresyona giricez umurlarında deil..
benimkide nete değilde ne zaman dizi izlesem aynı kavga..saçma sapan izliyomuşum bende boş vaktimi bunla dolduruyomuşum falan..bende buna deli oluyom..akşama kadar dört duvar arasında ne yapmamızı bekliolar anlamadım..
geçen öyle dedimde bi senmisin evde olan,başka ne yapacaksın ki diyo,bebekli olan herkes tıkılıymış..öle olduğunu bizde biliyoz..bide çok alınıyom bazen o çalışıyo ben bebeğe bakmak zorundayım sanki görev gibi..öyle davranıyo sanki eskiden çalışırken evin işlerini birlikte yapardık..şimdi tabi yapıcam ama öyle bi hava var sanki..çalışsam ne olucaktı acaba merak ediyim..
sende dertleş ailenle boşver yanındalar nası olsa,ben uzaktalar diye anlatıyom ama üstünkörü çok söyleyemiyom..
işyerine gitmene nie bozuluyoki ya allah allah,git sen arada bozulursa bozulsun,onu yapma bunu yapma nere kadar patlayalımklava:
klava:
aynen köküne kibrit suyu..hepsi genel anlamda aynı mantıktalar..öyle yaratılmışlarklava:
nası yane birliktemisiniz:1shok:
selam kizlar bengeldimm..
dün doktor kontorlümüz vardi.. kizimin kalbinden ses geliyomus.. endise edilcek bi durum degil ama yinede kardiyolojiye göstermemiz gerekiyormus.. kalpte delik var sanirim.. normalde kendiliginden kapaniyormus insallah kontrole kadar gecer yaa.. bu arada hastane kontrolü tee mayisin 4üne verdi.. genelde 6 aylik bebeklerde kapaniyomus cünkü..
bide vajinada yapisiklik varmis.. bi krem verdi hormon iceren.. onu 5 gün kullanip doktora gidicez.. kücük biseyle cizip acicaz dedi..
canim öyle sIkildiki.. ordan annemlere gectik orda kaldimm.. hernekadar önemli bisey degil desene canimi sIkmaya yetti..
asimizida olduk aksami hafif atesle atlattik cok sükür..
gecmisi okumadim sizler ve bebisler iyidir insallah..
o ne yaa güzelim:1shok:
ben bunları yesem ölürüm açlıktan..
zaten süt çok az ..sütün gelimi bari bunlarlan..
gerçi bende dengesiz besleniom..
kahvaltı çok yapıorum ama geç yediğim için öğlenle birleşiyo..öğlen yemeği yemiorum atıştırıorum abur cubur bisküvi çay filan zaten uyumadığı için vakit olmuyo..bide akşam yiyorum düzgüncedelikafadulden
:
ya benimki neden uyumuyo hiç fikri olan varmı??eskiden de çok az uyuyodu şimdi hiç uyumuyo nerdeyse..bilmiyorumkismile
karnı mı doymuyo..ama hergün mama vermeyi deniyorum ondan mı die ama asla yemiyo..
sizinkilerde ellerini çok emiyomu?annem doymuyodur dedi ya annamadım gitti ne yapacam..:uhm:
sütümde az onun farkındayım..deli gibi helva,tahin pekmez yiyom,boza içiyom yine bugün..
verdiğim kiloları geri alıcam yamafoldumben
evet ya göbek var biraz aşırı deil ama yağlı o bölge..
bide benim kalçadan ziyade bacakların üst kısmı yağlandı off..
ip atlamak iimiş ya herkes ip diyo şu sıra,ben de ip alıp atlayam bari,alt katta boş şu sıraCADIARZU
ama çare plates diyorum,acayip sıkılaştırıyoa.s
plates hareketlernimi yapıyon sende?
bu hafta bende bi girişimde bulunsam mı acaba,ama karnım öle bi acıdıki..eskiden hafif olurdu o acılar..hem doğumdan sonra hem vücut 1 yıldır kendini epey bırakmış demekmafoldumben