2009 Kasm Anneleri

keske yaaa insan motive oluyo o zaman

bendede yok hiç catlak ama selülit bolca var

bende de yaaaaaaa :((((( ve hayatta geçmez biliyorummm....:(((

kızlarrrrrrrrrrrrr bilin bakalım biz kimizzz aklinialirimsmile
karşınızdaaaa cerin krispi ve de tubaaa

inanmıyoruuuuuuummmmmmmmmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kimdesiniizzzz ççoookkkk gıcıksınızzzzzzzzzzzzzz sempatiksalakcinni

hem geçmişe bakim hem laf yetiştiriyim :))
benim dünen yatıya misafirim vardı ...abimle yengem... sabah kahvaltıdan sonra gittiler...onlar gidince de amcamın kızıyla sözlüsü geldi... dün saat 2 buçukta yattık...sabah da asyayla erkenden dikildik ayağa :) dötüm şimdi yer gördü...bi sürü işim var yatak yorganı çıkardım daha onlar yıkanıcak...vs vs puufff kıpırdıcak halim kalmadı...kociş de kaç haftadan beri ilk defa bu pazar evde bu yorgunlukla hala gezmeye gidesim var...ama nedense o daha yorgun dötünü bile kıpırdatmıyo...eccük size bakim de ben de yatıcam....

ayşecimmmmm çoook geçmiş olsun...üzülme canım allah çaresi olan dert versin beterinden korusun bak dr da demiş önemli bişey diilmiş... tez zamanda sağlığına kavuşur minnoşunnn.......

yok be gülüm ne sütü günde 3-4 kere mama veriyorum :(((
ne biliyim anlamadım ki böyle yiyorum diye mi süt yokki... bol su içiyorum...dr.lara kalsa sütü su yapıyo.......

canım yaa bu aylarda emmeyi reddediyolarmış zaten...mamayı yememesi tok olduğunu göstermeyebilir...çünkü ben Asyaya çoktandır mama veriyorum ama son bi haftadır canıma okuyo...açlıktan öldüğünü biliyorum ama kendi rızasına bırakırsam asla almıyo biberonu... önce emziriyorum memede uykusu geliyo gözleri kapanınca tıkıyorum ağzına biberonu anca öyle emiyo...yoksa saatlerce aç duruyo .....

ben de mi başlasam şu platese...yaa ben hayatım boyunca hiç spor yapmadım :(( benim de bacakların üst kısmı çok kalınlaştı !!! göbek de sabah kalkınca inik oluyo bi yemek yesem hemen pırtlıyo ne sinir yaa.......
canım sıvı almak önemli ama yemekde lazım..ben az yiyip dinlenmeyince sütüm olmuyo mesela ogün..
insan yorgun olsada gezmek istio çünkü lüks bizim için artık..
ben bi kutu mama attım yemedi tarihi geçti,yine aldım onuda yemiyo ellerini yiyo deli gibi ya:1no2:
canım sende başla platese,kendini çok iyi hissettiriyo,tekrar başlıcam bende..sabah 10da ebru şallıyla..:sm_cool:
surem ip atlıyo musun :)))
ben bi 150 defa atladım birazdan gene bi 150 yapıcam
gecede plates :))

maşallah güzelim bu ne hız..
benim ipim yokki atlıcam amabilmiyorumkismile
plates de yarın pzts başlıyam diodum aslında gece daha mantıklı ama çok yorgun oluyom ya sen nası enerjik oluyon ölekafamçokkarıştı

canım sıvı almak önemli ama yemekde lazım..ben az yiyip dinlenmeyince sütüm olmuyo mesela ogün..
ben bi kutu mama attım yemedi tarihi geçti,yine aldım onuda yemiyo ellerini yiyo deli gibi ya:1no2:
canım sende başla platese,kendini çok iyi hissettiriyo,tekrar başlıcam bende..sabah 10da ebru şallıyla..:sm_cool:

ebru şallının cd sini alıyım da başlıyım bari... tvden yapmaam çünkü tam asyayla cebelleşme saatim...
ek gıdalara geçince rahatlarız belki...gerçi geçen gün bi arkadaşımla kkonuştum onun da 9 aylık bebeği var bugünlerin kıymetini bil yemeğe geçince yandın dedi ... bize hiç rahat yok anlaşılan :)))))))

:roflol::1shok:
hiç düşünce yok kız bunlarda depresyona giricez umurlarında deil..
benimkide nete değilde ne zaman dizi izlesem aynı kavga..saçma sapan izliyomuşum bende boş vaktimi bunla dolduruyomuşum falan..bende buna deli oluyom..akşama kadar dört duvar arasında ne yapmamızı bekliolar anlamadım..
geçen öyle dedimde bi senmisin evde olan,başka ne yapacaksın ki diyo,bebekli olan herkes tıkılıymış..öle olduğunu bizde biliyoz..bide çok alınıyom bazen o çalışıyo ben bebeğe bakmak zorundayım sanki görev gibi..öyle davranıyo sanki eskiden çalışırken evin işlerini birlikte yapardık..şimdi tabi yapıcam ama öyle bi hava var sanki..çalışsam ne olucaktı acaba merak ediyim..
sende dertleş ailenle boşver yanındalar nası olsa,ben uzaktalar diye anlatıyom ama üstünkörü çok söyleyemiyom..
işyerine gitmene nie bozuluyoki ya allah allah,git sen arada bozulursa bozulsun,onu yapma bunu yapma nere kadar patlayalım:oklava::oklava:

aynen köküne kibrit suyu..hepsi genel anlamda aynı mantıktalar..öyle yaratılmışlar:oklava:

nası yane birliktemisiniz:1shok:
evet birlikteyiz hahahahaha kıskanın kaydirigubbakcemile3

sensin gıcık kıskandın demi

misafirler için hazırlık yapan ben...
onlar gittikten sonra evi toparlayan ben...
gece sabaha kadar asyayla uğraşan ben...
sabahın köründe kalkan ben...
dötünü devirip karşımdaki kanepede horlayan kim acaba akannehirakannehirakannehir

ebru şallının cd sini alıyım da başlıyım bari... tvden yapmaam çünkü tam asyayla cebelleşme saatim...
ek gıdalara geçince rahatlarız belki...gerçi geçen gün bi arkadaşımla kkonuştum onun da 9 aylık bebeği var bugünlerin kıymetini bil yemeğe geçince yandın dedi ... bize hiç rahat yok anlaşılan :)))))))
bende alsam ii olur aslında eskiden tv de yapıyodum ama şimdi zor bebeklerle tabi kaçırırız kesinbilmiyorumkismile
:roflol::1shok:
evet birlikteyiz hahahahaha kıskanın kaydirigubbakcemile3

sensin gıcık kıskandın demi
kıskandık valla ist.toplaşması yaptınız ha tadlu cadılar sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dötünü devirip karşımdaki kanepede horlayan kim acaba akannehirakannehirakannehir

ah ahhh..
çalışmak bu kaa yorucu değil ya..uykusuzluk hepsinden beter..akannehir

bende alsam ii olur aslında eskiden tv de yapıyodum ama şimdi zor bebeklerle tabi kaçırırız kesinbilmiyorumkismile

kıskandık valla ist.toplaşması yaptınız ha tadlu cadılar sizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah ahhh..
çalışmak bu kaa yorucu değil ya..uykusuzluk hepsinden beter..akannehir

evt uykusuzluk mahfediyo insanı :((

ben bu kadar kilo muhabbetinin üstüne ne yedim bi bilsen :)))))) nasıl eriticem şimdi bunu yaa :(( ayy yedikten sonra da çok pişman oluyorum ... yaa bari selülit olmasaydı sabah baktım da çok kötü görünüyo bacaklarım :((

suremcim sen nerde oturuyosun hadi gel bulusalımmm :dilcikar:

evt uykusuzluk mahfediyo insanı :((

ben bu kadar kilo muhabbetinin üstüne ne yedim bi bilsen :)))))) nasıl eriticem şimdi bunu yaa :(( ayy yedikten sonra da çok pişman oluyorum ... yaa bari selülit olmasaydı sabah baktım da çok kötü görünüyo bacaklarım :((

suremcim sen nerde oturuyosun hadi gel bulusalımmm :dilcikar:

evet kıskandım kız,görüşek ben k.çekmecedeyim..sen nerdesin??avrupa y.dasan daha ii tabevereliniortak

anam şu koskoca forumda bana yakın tek bi kişi çıkmıycak mı yaa...ben sarıyerdeyim canım !!! anasının gözünde de diyebilirsin :roflol:

oy oy napalım..
ben ortaköyü çok severim havalar ısınınca orda buluşuruz bizde..bana çok uzak ama sana yakın kaydirigubbakcemile3

geldimm
pek bişi yapmadım
evi de süpürmicem yaa çok uğraştırıyo
süpürgem yapılsaydı ama daha çok beklicem sempatiksalakcinni

bol su ve yüzme antrenörlük yaptıgım zamanda hiçbişi kalmamıstı selülit melülit ama bu bebelerle nasıl yuzmeye gitcez yaaaa

maşallah güzelim bu ne hız..
benim ipim yokki atlıcam amabilmiyorumkismile
plates de yarın pzts başlıyam diodum aslında gece daha mantıklı ama çok yorgun oluyom ya sen nası enerjik oluyon ölekafamçokkarıştı
ben ipsiz atlıyorum canım illa ip olması gerek deilki hayali yani :)))
walla ben hep yorgunum ama caresi yok
bide senelerdir spor yaptıgım için cok zorlamıyo sanırım :))

aynennnnnnnn
geldimm
pek bişi yapmadım
evi de süpürmicem yaa çok uğraştırıyo
süpürgem yapılsaydı ama daha çok beklicem sempatiksalakcinni
aman salla canım bosver yaaa

nasılsın tubiş kimse yok bu gün bunların herüfleri maça gitmişler mi

ayy noolsun şekerim bugün misafirim wardı zemuszemus sölemesi ayıp krispimle cerenimom bendeydi :sm_cool: çok şükür en sonunda buluştuk :hooray: buda size kapak olsun ankaralı hatınlar :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Back
X