2009 Kasm Anneleri

günaydınnn
oğlum da kalktı ne mutlu banaaa sempatiksalakcinni
gece de mızırdandı durdu uykusuzum yaa delikafadulden

herkese günaydına.s.
gurbetcim özlemcim günaydınopuyorumnanaktan
ayhh benim kızda sabaha kadar vızır vızırdı kafamçokkarıştı bende çok uykusuzum mirmirmirmir

günaydınopuyorumnanaktan
uyutun bebelerinizi de sizde uyuyun. sabaha kadar mızıldanması tam bir kabus oluyo ne uyanıyo ne de uyuyosempatiksalakcinni

günaydın millet iyi haftalar güzel günler sağlıklı günler olsun hepimize ve bebişlerimize

günaydın karakızım opuyorumnanaktan
en sonunda bizde cerenimo we krispimle buluştuk :teytey::dance::sm_cool::hooray:
çok kıskanıyoduk zettünlen seni Çok üzgünüm çoook sonunda bizde şeytanın bacaanı kırdık :hooray:

en sonunda bizde cerenimo we krispimle buluştuk :teytey::dance::sm_cool::hooray:
çok kıskanıyoduk zettünlen seni Çok üzgünüm çoook sonunda bizde şeytanın bacaanı kırdık :hooray:

aaaa :1shok: kıs ne zaman buluştunuz ahanda şincik bende kıskandım o nedenle bizde çarşamba gunu zeytunun evınde bulışacaz :lepi: kıs resım neyn yokmu hani nerde opuyorumnanaktan

gunaydin.

yavrum dun gece 2 saatten fazla kivrandi. bir turlu uyuyamadi.
en sonunda gece 12de fitil verdim. emzirdim ama yine uyumadi.
yatagina koydum, debelenirken micti ve uyudu.

bu seferde oyle yatiramazdim (ben zeytun degilimlülülülülülü).
besiginin icinde altini actim usulca ama yine uyandi. hemen giydirdim, kundakladim, yatirdim. Rabbim yardim etti de uyudu yeniden. sonra da uyumusuz biraz.

simdide 1 saatten fazladir uyutayim diye ugrasiyorum, gozunden uyku akiyo ama bu nasil bir savastir uykuyla anlamiyorum.
gunduzleri uyutamiyorum artik ya.mafoldumben

gunduz nasil uyutucam ben bu kuzuyu ya?
cok uykusu geldiginde emerken uyuyo sadece.
az once de emerken uyudu ama yerine koyunca uyanip aglamaya basladi.
bende butun gunum yatak odasinda sinir kriziyle gecsin istemiyorum, aldim geldim salona. bakalim belki ana kucaginda sallarken uyur.:sinifsinif:

kiz aferin size.alkisalkisalkis

krispi zeytinburnunun nerde oldugunu biliyomuymus da kaybolmadan gelmeyi becermis.sırnaşık şey

benim kiz karsimda ana kucaginda, ellerini kavusturmus bana bakiyo kuzu kuzu.

o kadar guzel ki insan kiyamiyo da.opuyorumnanaktan

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
haftaya dinamik başladım..
plates yaptım 40 dk.oğluşda ana kucağından izledi..
inşallah devam edebilirim,geçen ki girişimden sonra bırakmıştım:kedi:hergün olmasada haftada 3-4 gün bile iyidir bebekle vakit bulmak zor..
evi de toparladım,toz aldım..çamaşır yıkadım astım..banyoyu üstünkörüde olsa temizledim:delphin:
bi yemek yaparım öğleden sonrazemuszemuszemuszemus
geçmişi okuyam ben,oğluş da ağlıyo ee sıkıldı çocuk 1 saatti bakmıyom-tatlicadiarzu-

selam kızlar nasılsınız
oğlumu bu sabah hiç istemeyerekte olsa babannesine bıraktım bakalım akşama ne olcak
bu arada bu gün doktor kontrolümüz var rota aşımızında 2. dozu
bakalım kuzucuğum 1 ayda ne kadar kilo alabilmiş bana göre pek almadı ama neyse 500 gr alsa şükredicem halime

selam kızlar nasılsınız
oğlumu bu sabah hiç istemeyerekte olsa babannesine bıraktım bakalım akşama ne olcak
bakalım kuzucuğum 1 ayda ne kadar kilo alabilmiş bana göre pek almadı ama neyse 500 gr alsa şükredicem halime

hadi bakalim, bizde merakla bekliyoruz.eyvahedigeldismile

aaaa :1shok: kıs ne zaman buluştunuz ahanda şincik bende kıskandım o nedenle bizde çarşamba gunu zeytunun evınde bulışacaz :lepi: kıs resım neyn yokmu hani nerde opuyorumnanaktan
ohh buluşan buluşana yarışa mı girdiniz kııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydin.

yavrum dun gece 2 saatten fazla kivrandi. bir turlu uyuyamadi.
en sonunda gece 12de fitil verdim. emzirdim ama yine uyumadi.
yatagina koydum, debelenirken micti ve uyudu.

bu seferde oyle yatiramazdim (ben zeytun degilimlülülülülülü).
besiginin icinde altini actim usulca ama yine uyandi. hemen giydirdim, kundakladim, yatirdim. Rabbim yardim etti de uyudu yeniden. sonra da uyumusuz biraz.

simdide 1 saatten fazladir uyutayim diye ugrasiyorum, gozunden uyku akiyo ama bu nasil bir savastir uykuyla anlamiyorum.
gunduzleri uyutamiyorum artik ya.mafoldumben

bende butun gunum yatak odasinda sinir kriziyle gecsin istemiyorum, aldim geldim salona. bakalim belki ana kucaginda sallarken uyur.:sinifsinif:

canım biz uzun süredir öyleyiz gündüz uyumuyo ya bizimki..debeleniyo uykusuzluktan sonra sadece memde uyuyo yerine koyunca 15 dk da uyanıyosempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınız

bende seni merak ediyordum. inşallah sorunsuz bakabilirler

bizimkide uyumuyo gündüzleri. memede uyursa uyur yoksa zor. babaannesi uyutuyo ama nasıl beceriyosa. ayağında sallıyo herhal

bende seni merak ediyordum. inşallah sorunsuz bakabilirler

sinirlerim bozuldu iyice az önce telefon ettim normalde uyuyan çocuk daha uyumamışneyse kayınpeder çıktı telefona kaynanam çocuğun yanında oturuyomuş kayınpeder kızım bıraktığın sütü ısıttım verdim emdi altını aldım biberonuda sıcak suyla yıkadım diyo ay bu adam beni öldürcek hanım babam o benim ne diyim

sinirlerim bozuldu iyice az önce telefon ettim normalde uyuyan çocuk daha uyumamışneyse kayınpeder çıktı telefona kaynanam çocuğun yanında oturuyomuş kayınpeder kızım bıraktığın sütü ısıttım verdim emdi altını aldım biberonuda sıcak suyla yıkadım diyo ay bu adam beni öldürcek hanım babam o benim ne diyim

akannehirakannehir evin tozunuda al bari deseydin

Back
X