2009 Kasm Anneleri

canım biz uzun süredir öyleyiz gündüz uyumuyo ya bizimki..debeleniyo uykusuzluktan sonra sadece memde uyuyo yerine koyunca 15 dk da uyanıyosempatiksalakcinni

bizimkide uyumuyo gündüzleri. memede uyursa uyur yoksa zor. babaannesi uyutuyo ama nasıl beceriyosa. ayağında sallıyo herhal

uyumamasi sorun degil de, miziklamasa.:sinifsinif:

benimkide bir kac gundur sadece memede uyuyo.akannehir

herkese merhabalara.s.
benim bebiştede bugün uyku yok az önce 20 dakka kadar uyudu biraz ütü yapabildim ancak şimdi kucakta mızıklıyo sıpa

kiz yarem, kac gundur kizin iyice uykusunun gelmesini bekliyorum. koyuyorum yatagina, kiyamet kopuyo. ne emzik aliyo, ne pis pisdan anliyo.

senin kizin boyle uyumaya potansiyeli varmis demek ki.

ah ilk 2 ay zombi gibi dolanıyodum evde akşama kadar aç kalıyodum kucağımda pışpışlıyom yatağına bırakıyom birde 2 saat uyanık bırakıyom şükür şimdi iyi emmesi dışında birde evin dışına çıktım mı huysuzlanıyo ne uykudayken emmiyo nede mama yiyo nede gittiğim yerde yatıyor ama arabasınylaa avm fallan gittik mi güzel uyuyor içinde

ah ilk 2 ay zombi gibi dolanıyodum evde akşama kadar aç kalıyodum kucağımda pışpışlıyom yatağına bırakıyom birde 2 saat uyanık bırakıyom şükür şimdi iyi emmesi dışında birde evin dışına çıktım mı huysuzlanıyo ne uykudayken emmiyo nede mama yiyo nede gittiğim yerde yatıyor ama arabasınylaa avm fallan gittik mi güzel uyuyor içinde

masallah valla kuzuna.
bende yatagina koyup pis pis yapabiliyodum ama artik onuda kabul etmiyo, emzik almiyo.

arabasina koyup bizde rahat gezebiliyoruz. disarda sorun cikarmiyo yavrum. guzel guzel bakiniyo, degisik seyler ilgisini cekiyo. uykusu gelirse uyuyo.

kucaginda yatay pozisyinda mi pis pis yapiyosun. pis pislarken hafifde salliyomusun?
bide tamamen dalinca mi birakiyosun yatagina?

wanna uyudumu kızçen ben banyo yaptırdım uyuyor hanım
banyo yapınca uyuyolarda ben gündüz yaptırmıyom hep yatmadan önce yaptırıyoz eşimle daha iyi uyusun die..hem üşütür diye korkuyorum gündüz..bikere hastaneden geldikten sonra yaptırmıştım ishal olmuştu:çok üzgünüm:
kiz yarem, kac gundur kizin iyice uykusunun gelmesini bekliyorum. koyuyorum yatagina, kiyamet kopuyo. ne emzik aliyo, ne pis pisdan anliyo.

senin kizin boyle uyumaya potansiyeli varmis demek ki.
bende 12 den beri meme kucak uyuttum uyandı yine uyuttum,yine uyanır birazdan bekliyorum-tatlicadiarzu-
herkese merhabalara.s.
benim bebiştede bugün uyku yok az önce 20 dakka kadar uyudu biraz ütü yapabildim ancak şimdi kucakta mızıklıyo sıpa

sabah kalktigindan beri az once anca sizdi, oda memede.

bakalim ne kadar uyuycak. cok fazla umidim yok ama.akannehir

ya bu dönemde bişey mi oluyo bu bebişlerebilmiyorumkismile
gerçi bizimkinin doğduğundan beri gündüz uykusu çok azdı..bu ay hiç kalmadı artık:1no2:
1.ve 2.ay gündüz 2 saat uyuyodu genelde ki ozamanlar yenidoğan günün çoğunda uyuması lazımakannehir

masallah valla kuzuna.
bende yatagina koyup pis pis yapabiliyodum ama artik onuda kabul etmiyo, emzik almiyo.

arabasina koyup bizde rahat gezebiliyoruz. disarda sorun cikarmiyo yavrum. guzel guzel bakiniyo, degisik seyler ilgisini cekiyo. uykusu gelirse uyuyo.
bizimkide dışarda arabayı sürmek lazım ama ozaman uyuyo..fazla uzun kalamıyoruz yine de dışarıda..
kucaginda yatay pozisyinda mi pis pis yapiyosun. pis pislarken hafifde salliyomusun?

ben hepsini yapıyom,bana mısın demiiakannehirakannehir
bide kollarım ağrıyo doğru dürüst tutamıyom ki artık,eskiden 1 saat de kalsa kucağımda bişey olmuyodu şimdi dayanamıyomakannehir

yatay tutuyorum kulağına pişşşşşşşşşşş diyom bir yandanda kucağımda sırtına hafifce vuruyom sallıyom birde yazmamız var onu yüzüne örtüyom gözleri kapanınca yarı uyanık oluyo yatağına bırakıyom 5 dak falan duruyom gözlerini açarsa sırtına dokunuyom öyle dalıyor maşallah bu aralardada erken uyanıyo sabah akşamda 8 de demelniyo 9 da uyyuyor.wannam bütün bebekler aynı değil ki değişiklik gösteriyorlar

surem geçen sormuşsun sen nerdensin deyü ben yurtdışındayım ama sefaköyde anamlar oturuyo tevfikbeyde sen neresindesin sefaköyün.... mayısada ordayım inş.....

banyo yapınca uyuyolarda ben gündüz yaptırmıyom hep yatmadan önce yaptırıyoz eşimle daha iyi uyusun die..hem üşütür diye korkuyorum gündüz..bikere hastaneden geldikten sonra yaptırmıştım ishal olmuştu:çok üzgünüm:

bende 12 den beri meme kucak uyuttum uyandı yine uyuttum,yine uyanır birazdan bekliyorum-tatlicadiarzu-

gerçi bizimkinin doğduğundan beri gündüz uykusu çok azdı..bu ay hiç kalmadı artık:1no2:
1.ve 2.ay gündüz 2 saat uyuyodu genelde ki ozamanlar yenidoğan günün çoğunda uyuması lazımakannehir

bende gece yaptiriyorum banyosunu daha rahat uyusun diye ama bazen uyuyo bazen uyumuyo. mesela dun gecede yapmistik ama 1 saat sonra uyandi.
gerci karni agriyodu yavrumun, 2 saat sonra micti ve uyudu.

bende sabah 9dan beri anca memede uyuttum iste. bakalim ne kadar surer.

valla bu donemde oluyo herhalde. benim oglanda zor uyurdu gunduzleri. onuda emzirip uyuturdum herhalde tam hatirlamiyorum. 5-6 ayliktan sonra biraz daha duzenli ve uzun uyumaya baslamisti benim oglan.

valla benim kiz dogduktan yaklasik 1,5 aylik olana kadar gunduz 2,5-3 saatlik bir defa mutlaka uyurdu. ne zaman uyuyacagi belli olmazdi ama uyurdu. sonra hepten uyumamaya basladi.
sonra gunde 3-4 kez yarimsar saat uyuyodu. simdi hic birsey bilmiyorum.bilmiyorumkismile

canım bende gece banyonsundan korkuyom üstü açılır diye gündüz kontrol ediyom terlemiş mi diye evimde sıcak gece banyodan sonra nasıl giydireceğimi şaşırıyom

ben hepsini yapıyom,bana mısın demiiakannehirakannehir
bide kollarım ağrıyo doğru dürüst tutamıyom ki artık,eskiden 1 saat de kalsa kucağımda bişey olmuyodu şimdi dayanamıyomakannehir

benimkide anlamiyo oyle sallamaktan falan.akannehir

yatay tutuyorum kulağına pişşşşşşşşşşş diyom bir yandanda kucağımda sırtına hafifce vuruyom sallıyom birde yazmamız var onu yüzüne örtüyom gözleri kapanınca yarı uyanık oluyo yatağına bırakıyom 5 dak falan duruyom gözlerini açarsa sırtına dokunuyom öyle dalıyor maşallah bu aralardada erken uyanıyo sabah akşamda 8 de demelniyo 9 da uyyuyor.wannam bütün bebekler aynı değil ki değişiklik gösteriyorlar

tabiki canim, hepsi farkli bu yaramazlarin.

Back
X