2009 Kasm Anneleri

benim paşada kucağımda 2 şşşşş patla uyuyodu ama ben emziğe alışsın deyü emzikle sakinleştiriyodum işe yarıyodu ama şimdi dogru düzgün emmiyo beni emziği verince rahat alıyo şimdide emziği vermemeye çalışıyorum çünkü emmeyi bırakacak yoksa....düzenli oglumun düzenini bozdum valla emzik vererek şimdi ayakta emiyo biraz dalana kadar ayakta veriyom zira oturunca almıyo......,

kızlar benim velet dönmeye başladı.....:nazar::nazar::nazar: dönemeyince sinirleniyo aglıyo dönüncede yüzükoyun gelmekten hoşlanmıyo bu seferde onun için aglıyo....

simdi gidip baktim, benim kiz besigindeki koruyucu yastiklari eliyle aralamis bakiniyo. bunuda ogrenmis.akannehir
şimdi ne tatlı görünüyordur öyle öp benim yerime
benim paşada kucağımda 2 şşşşş patla uyuyodu ama ben emziğe alışsın deyü emzikle sakinleştiriyodum işe yarıyodu ama şimdi dogru düzgün emmiyo beni emziği verince rahat alıyo şimdide emziği vermemeye çalışıyorum çünkü emmeyi bırakacak yoksa....düzenli oglumun düzenini bozdum valla emzik vererek şimdi ayakta emiyo biraz dalana kadar ayakta veriyom zira oturunca almıyo......,

canım ya bende emzik verdiğime pişmanım benimkide emmiyo şimdi emziği nasıl çekiyo sinir oluyom ya bıraktırmaya çalışıyom kıyamet kopuyo onu beceremedim işte

ya kıslar aranızda mama veren varmı yarem seni biliom canım bazen sütüm azalıyor 26 sında adet oldum o günden beri niyeyse az ama benimkine mama veremioz milupa bebelac dünde sma aldım yok bütün mamaları ziyan ediyoz emzikte emmiyo acaba biberondanmı huylandı dedik kaşıklada almadı bu mamayı heççç sevmedi ötekilerini biraz alıyodu zorla tadına baktım demir tadı var resmen ya ben olsam bende yemem akıllı kızım ağzının tadını bilio başka hangi alternatifler var ya açlıktan ölüyoda zilli almıo bilmiyorumkismile

ya kıslar aranızda mama veren varmı yarem seni biliom canım bazen sütüm azalıyor 26 sında adet oldum o günden beri niyeyse az ama benimkine mama veremioz milupa bebelac dünde sma aldım yok bütün mamaları ziyan ediyoz emzikte emmiyo acaba biberondanmı huylandı dedik kaşıklada almadı bu mamayı heççç sevmedi ötekilerini biraz alıyodu zorla tadına baktım demir tadı var resmen ya ben olsam bende yemem akıllı kızım ağzının tadını bilio başka hangi alternatifler var ya açlıktan ölüyoda zilli almıo bilmiyorumkismile

canım bir ara sana dedim ya guicoz diye bir mama var onu al tatlı biraz onu alır belki ama yazılışını bilmiyom

canım bir ara sana dedim ya guicoz diye bir mama var onu al tatlı biraz onu alır belki ama yazılışını bilmiyom

ya dedinmi heç hatırlamim ya ama onuda bakalım bir naıl olucak ama ümidim yok hah bu sefer demiştim oysa ben tüm hayallerim yıkıldı:gitme:

slm kızlar
bugun çok işim var temizlik yapmam lazım
atanın dolabını değiştirmem lazım
of of daha yemek de yapıcamakannehir
ama nedense canım hiç bişi yapmak istemiyomirmirmirmir

surem geçen sormuşsun sen nerdensin deyü ben yurtdışındayım ama sefaköyde anamlar oturuyo tevfikbeyde sen neresindesin sefaköyün.... mayısada ordayım inş.....
canım bende tevfikbeydeyim yaa:lepi:
gelince görüşelim..ama biz taşınmayı düşünüyoz düzgün ev bulursak halkalı tarafında sitelerden birine..
bende gece yaptiriyorum banyosunu daha rahat uyusun diye ama bazen uyuyo bazen uyumuyo. mesela dun gecede yapmistik ama 1 saat sonra uyandi.
gerci karni agriyodu yavrumun, 2 saat sonra micti ve uyudu.

bende sabah 9dan beri anca memede uyuttum iste. bakalim ne kadar surer.

valla bu donemde oluyo herhalde. benim oglanda zor uyurdu gunduzleri. onuda emzirip uyuturdum herhalde tam hatirlamiyorum. 5-6 ayliktan sonra biraz daha duzenli ve uzun uyumaya baslamisti benim oglan.

valla benim kiz dogduktan yaklasik 1,5 aylik olana kadar gunduz 2,5-3 saatlik bir defa mutlaka uyurdu. ne zaman uyuyacagi belli olmazdi ama uyurdu. sonra hepten uyumamaya basladi.
sonra gunde 3-4 kez yarimsar saat uyuyodu. simdi hic birsey bilmiyorum.bilmiyorumkismile
off aynı yaa..ne yapıcaz böyle düzelir diye umutlanalımmı 6 aydan sonrakafamçokkarıştı
canım bende gece banyonsundan korkuyom üstü açılır diye gündüz kontrol ediyom terlemiş mi diye evimde sıcak gece banyodan sonra nasıl giydireceğimi şaşırıyom
terleme dedinde canım,dün akşam banyo yaptırdık feci terledi bizimki ya..daha öncede terlerdi ama dün çoktu..sırtına tülbent filan koydum..evin sıcaklığı 22-22.5 filan oluyo ideal aslında..
aha benimki uyandi iste, ciyakliyo.akannehir

wannw kızcem uyandı seninki yatıyomu

biz son iki saattir uyuma emme uyutma üçlüsündeyiz..13.30da uyandı ondan beri emzirdim uyutmaya çalıştım,çünkü uykusu vardı ama yatırdım bakalım yine uyanacak gibi kıvranıyo-tatlicadiarzu-

Back
X