2009 Kasm Anneleri

anaaa deniz ve mehtap dinlerken kucağımda uyuyakalmıışş çok şekeeyyy
anam neler dinletiyon el kadar bebeye
şarkının ismini duyunca benim bile içim geçti kafamçokkarıştı

Nbr nan ayucan :roflol:
gelebildinmi anangilden sonunda arif bayram etmiştir kesin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
geldim ya edoşum :çok üzgünüm: ne kadar rahattım yaa offf :çok üzgünüm:şimdi anneni niye yollamak istemediğini anladım :jeyyar: seni çakaaaall :jeyyar: insan nası rahat ediyoo dimi aklinialirimsmile

anam neler dinletiyon el kadar bebeye
şarkının ismini duyunca benim bile içim geçti kafamçokkarıştı

geldim ya edoşum :çok üzgünüm: ne kadar rahattım yaa offf :çok üzgünüm:şimdi anneni niye yollamak istemediğini anladım :jeyyar: seni çakaaaall :jeyyar: insan nası rahat ediyoo dimi aklinialirimsmile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayyyy anam burdayken yeniden doğduydum ben gııı
mühiş bişee aklinialirimsmile

nan arif memnun heralde hayaından baksaa gııı bi yollamış arkasını aramamış sempatiksalakcinni
fato mu söledi nan alsanaalsanasmile
bu sefer çok kolay izin verdi gıı önce sevindim ama sonra baktım ki herif beni aramıyii sormıyii midem bulandı hee :bbo: perşembe akşamı gelcekti almaya gelmedi yarın gelir alırım dedi abowwww az daha o gece eve baskın yapacaadım delikafadulden
:roflol: bende onu diyo yaa gıı kessin bayram etmiştirr :roflol: ama bunlar evde yokkenee delikafadulden
adam kendine gelmiş biras şakkıdı karı dırdırı yok bebek zırzırı yok :roflol:
bi tek o mu bayram yaptı sositososito bende bayram yaptım :teytey: Allahın hergünü kendimi sokaklara attım kaydirigubbakcemile4 gezdim gezdim ohhhhh :sm_cool::dance::teytey::hooray:sositosositohihoyyytalkisalkisalkis

o zaman gitmesin istiyodum şimcide gelmesin istiyom nan :utangac::utangac:
kendi evimde olupta çok kalıncada sıkılıyom kocişimle uzak kalıyozz :utangac::utangac:

offffffffffffffffffffffffff ayaaam öle çok acıyokiiii zonk zonk atıyo valla nasıl sabah olur acabaa mafoldumbenmafoldumben

bundan sonra kızı gündüz az uyutacam yaaa
sızdı kaldı şimdi belki gecede derin uyur ayyyyyy inşallah derin uyurda bende uyurum
şöle bi 3-4 saat yaw deliksiz uykuya hasret kaldım Allahım ogünleri tez zamanda göstersin inşallah

selamlar..temızlıgım bıttıııkaydirigubbakcemile3ewım pırıl pırıl oldu..
bugun son kez kaynanya ındık..öncesınde koçtasa gıttık kocıs ben we dorugum..ama paşam uyandı hemencık ben cıkıp arabada emzırdım babasıda ısını bıtırıp geldı..
balık alıp kayganama gıttık...yemegımızı hazırladım yedıkkk..oglumun 9 da gozlerı kapanıyodu..9 bucukta pijamalarını gıydırdım orda cıktık..arabada uyudu mınnosum 3 gundur aynı sekıl uyuyo.yıne besıgıne koydum 20 dk sonra uyandı emzırdım yıne uyuttum şükür..
hep 9 bucukta uyusa keske 3 gun oldugu gibi...
hafta sonuda ıkea ya gıdecegız bıde kadırhasa gıdecegız
annemede gıdecegım ızmıte takılırım bı haftada oralarda.aklinialirimsmile

şimcik kocişimle ılgılenme waktı...kımsecıkler yok gaabbbaaa ama herkese ıyı geceler

bende ondan aldın canım ama bizimki cins biraz içmiyo
inşallah ek gıdada bana zorluk çıkarmaz
d vitaminini bile zorla veriyom ağzını kapatıyo açmıyo

ay kıyamam ya benimkide çok iştahsız biliyomusun uykusunda mama yiyo uyanık sadece su içiyo o kadar...:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun cnm inşallah iyi haberler alırsınız :Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun..kötü düşünme hemen,senin moral vermen lazım annecine..allahım şifa verir inşallah canım:teselli:

bu kiz furkanida yer.:roflol:

kizim, oglusda benim kocada bisey takmadi bana. hastaneye bi cicek bili getirmedi. kendi ustunu basini duzmus gelmis.
senelerce nasil soylendiysem artik, bu sefer hastaneye daha dogurmadan vazosuyla getirmis cicegi. dogumdan sonrada bi yuzuk takti parmagima.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ders olsun banakaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim.
insallah iyi huyludur.

sağolun kızlar iyi ki varsınız düşününce biraz rahatladım ilk başta duyunca tabi şok olmuştum....

slm kızlar kimseçikler yok haliyle benim kız akşam ateşlendi ilaç verdim saat 4 yine ateşlendi yine ilaç biraz önce ateş çıktı dok götüreyim dedim amip tekrarlıyo kanımca bakalım ne olacak

slm kızlar kimseçikler yok haliyle benim kız akşam ateşlendi ilaç verdim saat 4 yine ateşlendi yine ilaç biraz önce ateş çıktı dok götüreyim dedim amip tekrarlıyo kanımca bakalım ne olacak

canım sen götür doktora geçmiş olsun
verme ilaç artık

günaydın sekerler a.s.
geçmiş olsun yarem götür hemen dr.a

off ayaam hala acıyooo ne tırnak batığıymış yaa yakamı bırakmadı senelerdir mafoldumben

Back
X