2009 Kasm Anneleri

inş. canım yaa valla yoruyo artık yani büyüdükce uykusu bozulurmu yaaa
dün aksam tv seyrederken onu uyuttum odaya koydum 5 dakka sonra agladı
aldım odaya getirdim kıpırdadıkca anakucagını salladım oyle uyudu ama 1 saat ugrastırıyo
her aksam boyle olmaz inş. yaa

benimkide geceleri daha memeyi koklarken uyurdu.
simdi emiyo emiyo, bir turlu dalamiyo, yerine koyarkende uyaniyo.
dun gece 20dk emdi. yatagina koyarken uyandi.
10dk kendi kendine mizikladi sonra basti yaygarayi.
yarim saat yataginda pis pisliycam diye canim cikti.
bende her aksam boyle olmamasi icin dua ediyorum. acaba tam uykusunun geldigi zamanimi kaciriyorum diyorum ama daha oncede hep boyle uyuyoduk, yeni bisey yok yani.akannehir

aksam gene kayınvaldem misafir getiriyo
ve gene beni değilde eşimi arıyolar
Allahım geldiklerine bişi demicemde niye beni aramıyolar ona takılıyorum
gelince size pasta boregi hizmeti eşim değil ben yapıcam bi zahmet beni arayın dimi
ne akıl ne akıl ne ince düşünce hiçbişi yok ayyyyy
bu arada hava süper işim bitsin kızımla yürüyüşe cıkıcam

aksam gene kayınvaldem misafir getiriyo
ve gene beni değilde eşimi arıyolar
Allahım geldiklerine bişi demicemde niye beni aramıyolar ona takılıyorum
gelince size pasta boregi hizmeti eşim değil ben yapıcam bi zahmet beni arayın dimi
ne akıl ne akıl ne ince düşünce hiçbişi yok ayyyyy
bu arada hava süper işim bitsin kızımla yürüyüşe cıkıcam

niye habire misafir getiriyo sana ya?

hava gercekten cok guzel.
bende aksam ustu cocuklari alip carrefourami gitsem diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

valla bizimki de dün öyleydi ben güya 9 da yatırıyodum dün 12 de yattı bide neşeli ki oyun istiyo oysa 6 dan sonra hiç uyumamaıştı benim enerjkafamçokkarıştıim yetmi yo artık
benimki 9 da hiç yatmadı yaaa
benimde enerjim kalmıyo kendimi kasmaktan bi hal oldum vallahi
slm millet ben geldiiiimmmmhihoyyyt
uzun bir aradan sonra aranızdayıııımmm
hosgeldin canım
selamlar...herkes nasılopuyorumnanaktan
selam canım hosgeldin
bugün yegenim oldu abimin kızı 2350 dogmuş çok küçük yaaa gelin kızım olacak:)))))
oyy küçücük Allah analı babalı buyutsun inş.

benimkide geceleri daha memeyi koklarken uyurdu.
simdi emiyo emiyo, bir turlu dalamiyo, yerine koyarkende uyaniyo.
dun gece 20dk emdi. yatagina koyarken uyandi.
10dk kendi kendine mizikladi sonra basti yaygarayi.
yarim saat yataginda pis pisliycam diye canim cikti.
bende her aksam boyle olmamasi icin dua ediyorum. acaba tam uykusunun geldigi zamanimi kaciriyorum diyorum ama daha oncede hep boyle uyuyoduk, yeni bisey yok yani.akannehir
Allahım inş. en kısa zamanda düzelirler yaa
gece olunca kasılıyorum valla
niye habire misafir getiriyo sana ya?

hava gercekten cok guzel.
bende aksam ustu cocuklari alip carrefourami gitsem diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

ayy ne bileyim yaa cumartesi pazar kızının okulu yokya gelmeye bahane yaratıyo işte 4.5 ay oldu eşimin amcası daha yeni geliyo bebegi gormeye eşide 5 kez geldi daha önce

gecen halamın kızı geldi eşimin akrabalarıylada tanısıyo
kadın bize değilde kayınvaldeme gitmek istemiş
kayınvaldemde aaa olurmu onlara gidelim demiş sürekli döt gezdirme peşinde kadın
annem bi gelsin kimseyi kabul etmicem gidicem annemde kalıcam yeter artık valla haa

selamm canımcımopuyorumnanaktan

hal oldum vallahi

selam canım hosgeldin
hossbulduk canım

selamlarrrr sekerım

benımde olum hep 1 de uyurdu..3 gundur 10 da uyuyo oda aksam 5 7 arası uyuyo sonra 10 kadar oynuyoruz
10 da uyuyo ama 3 aksamdır kaynanamdan gelırken arabada uyuyo
gelınce besıgıne koyuyorum yarım saat sonra uyanıyo emzırıp yatırıyorum.
ama benımkıde artık gecelerı emıyo emıyo dalamıyo gerı 40 dk en az emıyo yanı memede uyuyo
yerıne koyuyom kıpır kıpır oluyo gerı al emzır
bu gece oyle bı geceydı mesela ya

selam kizlar biz doktordan geldik.. kizimin bronslari doluymus.. cok fazla balgami varmis.. öksürügünü bi duysaniz.. gece emmek icin kalktik.. 6-7 dk emdi yavrum tam yatircam.. öksürük tuttu.. sonra emdigi sütün hepsini üstüme yataga kendi üstüne bosallti gece lambasi acikti sadece neye ugradigimi sasirdim.. kocisi uyandirdim bagirarak.. böyle bi kusma görmedim ben yaaa. haala elim ayagim titriyor.. resmen soldu bi haftada kizim..

emmemeside balgamdan dolayi dedi dr.. öksürük surubu bide spray verdi insallah gecer yaa.. emzirme saatlerimiz kavgaya dönüstü.. ama bu öksürük icimi acitiyo..

haa bu arada bende grip oldum. ama kizim iyi olsun baska bisey istemiyorum

Allahım inş. en kısa zamanda düzelirler yaa
gece olunca kasılıyorum valla

ayy ne bileyim yaa cumartesi pazar kızının okulu yokya gelmeye bahane yaratıyo işte 4.5 ay oldu eşimin amcası daha yeni geliyo bebegi gormeye eşide 5 kez geldi daha önce

gecen halamın kızı geldi eşimin akrabalarıylada tanısıyo
kadın bize değilde kayınvaldeme gitmek istemiş
kayınvaldemde aaa olurmu onlara gidelim demiş sürekli döt gezdirme peşinde kadın
annem bi gelsin kimseyi kabul etmicem gidicem annemde kalıcam yeter artık valla haa

gece oldumu bende kasiliyorum valla.
sinirlerim lacka oluyo.mafoldumben

aaaa ne sinir ya, agirlasin iste misafirlerini kendi.:oklava:

benimki 9 da hiç yatmadı yaaa
benimde enerjim kalmıyo kendimi kasmaktan bi hal oldum vallahi

hosgeldin canım

selam canım hosgeldin

oyy küçücük Allah analı babalı buyutsun inş.

selam canim.

gozunuz aydin canim ama abinin kizinimi alcan ogluna.akannehir

selam canim.
nerdesim bakim sen.

hoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
inanın öyle bir koşturma içindeydim kiiii anlatamam
1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler

nbr kızlar net açık ben bakamıyom yaaaaaaaa
biz oğluşla sabahtan gece yatana kadar yapışık nyaşıyoz

1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler

ayyy yavrum kiyamam enesime..gecmis olsun..Allah tez vaktte sifa versin hepsine insallah.. bizde o dönemdeyiz canim.. mide bagirsak enfeksiyonundan kurtulduk simdi öksürük var haala.. aman sen bari kolla kendinide ensarada bulasmasin..

ayy canim ya cok zor kucaktan inmeyince bi kac gündür bizde öyleyiz.. bu bebeler nasil emeklicekler böyle yaparak bilmiyom valla..

ayyy yavrum kiyamam enesime..gecmis olsun..Allah tez vaktte sifa versin hepsine insallah.. bizde o dönemdeyiz canim.. mide bagirsak enfeksiyonundan kurtulduk simdi öksürük var haala.. aman sen bari kolla kendinide ensarada bulasmasin..

ayy canim ya cok zor kucaktan inmeyince bi kac gündür bizde öyleyiz.. bu bebeler nasil emeklicekler böyle yaparak bilmiyom valla..

teşekkürler canım sizede çok geçmiş olsun bu yavrucakların hasta olmasına kıyamıyorum yaaa dua ediyorum bende ensarıma bulaşmasın diye:Saruboceq:

oyyy kiyamam ne cok sey yasamisiniz. Rabbim daha beterinden korusun canim. cok gecmis olsun.

bizde oyleyiz, habire kucakta gezicek.
kocis daha kapidayken atiyorum kucagina valla.akannehir

artık eskısı ıbı durulmuyo pc baında.ben kacar oglumun altını acım emzırıyım accık uzanalım
optum herkesı

Back
X