2009 Kasm Anneleri

günaydın kıslar
ayşecim çok geçmiş olsun zeynepime
karazeytin dün sana diyecektim hepsiburadaya bak diye kızım izin vermediydi zaten bulmuşun makinayı ii olmuş
ben hepsi buradadan ilk defa alışveriş yaptım 3 güne gelir dedilerdi 1 haftada geldi oyun halısı aldım minderimi yada bilmiom işte bir oyuncağıda eksik geldi ama uğraşmak istemedim dahada bişi almam güzelevim diye bir site var çok güvenli çarşamba istedik halı yıkamayı cuma geldi diyarbakıra ist.danbirde kargo ücretsizdi kargocu aldı bizden parayı bizde adamı aradık oda özür dileyip hesabımızı istedi ve hemen yatırdı kargo parasını :))

ya bu bebeler hep aynı anda aynı şeyleri yapıolar çok şaşırıyorum bizimkide dalma sorunu yaşıyor birkaç gündür kıpır kıpır bakıyom burdakilerde aynı şeyleri yazıyolar acaba kkdan haberleşiolarmı şunu hep beraber yapıcaz diyeaklinialirimsmile

iyiym cnm oğluş acık uyuyoda bende geçmişi okuyodum
sen nasılsın
AYŞECİM ve İTEKCİM acil şifalar kuzularınıza içim gidiyo bu bebeler hasta oldukça gözümüzdende sakınıyoz ya ufffffffffffffff

ehh işte iç güveysinden hallice :)
ben de geçmişe bakim dedim azcık atlaya atlaya baktım hepten kafam karıştı kim hasta kime nolmuş hiçbişey anlamadım :1no2: kulağım benim cadıda... ne gündüz uyuyo artık ne gece... dün gece ve bu sabah birer saatten fazla ayağımda salladım her yanım uyuştu bana mısın demiyo...güya hiç ayağımda sallamıycaktım hatta kucağımda bile !! mafoldumben iyice alıştı valla sallamaya...gerçi sallıyorum da noluyo gene uyumuyo ....hoooffff büyüüdükçe düzelicek derken hepten sapıttı kafamçokkarıştı
ne meme emiyo ne mama ne ek gıda ağzını mühürledi... baktı anasının diyetle işi yok bari ben yapim de örnek olim dedi heralde :lepi:

valla şaka bi yana böle giderse yandım ben yaa......

bu arada ek gıdaya başlasam mı başlamasam mı diye düşünenler bence hemen başlayın ... zira bu hızla zaten 6. ayın sonunda anca başlamış olursunuz...ben 3 gündür yoğurt yapıyorum hanfendi daha toplasam 1 çay kaşığı yutmamıştır...yer gök yoğurt oldu kaydirigubbakcemile3 ben de sanıyodum ki bi vericem istemicek bidaha vericem bayıla bayıla yemeye başlıcak ve ben de ek gıda vermeye bölece başlamış olucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl çıkıcaz bu işin içinden yaa... benimki mi yemiyo acaba?? darksea yoğurdu çok seviyo falan diyince ben de heveslenmiştim...anammm iştahı bana çekerse yandıkkkk !!!!!! ben annemi canından bezdirirdim....akannehirakannehirakannehir

kiz dilimi isirdim, masallah dedim ya.aklinialirimsmile

bende dun gece cok zor uyuttum yine. benimde aklima konusmamiz geldi.kaydirigubbakcemile3
merak etme kiz, benim nazarim degmez. benden bilme yani, vardir mutlaka rahatsiz eden bisey, her gece ayni olmaz ki.

ayrica alindim uzuldum bak simdi.
ipesime niye nazar degdireyim nan.:mymeka:
yok gız üstüne alınma ben genel didiydim
herkes okuyya ondan yani
hem nazarı değiceni herkesde bilemezki
maşallah diyen var demeyen var ondan şey ettiydimŞeniz
bugüne kaa olmadıydı ya o yüzden aklıma geldi iştekaydirigubbakcemile3
%100 faiz:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar
ayşecim çok geçmiş olsun zeynepime
karazeytin dün sana diyecektim hepsiburadaya bak diye kızım izin vermediydi zaten bulmuşun makinayı ii olmuş
ben hepsi buradadan ilk defa alışveriş yaptım 3 güne gelir dedilerdi 1 haftada geldi oyun halısı aldım minderimi yada bilmiom işte bir oyuncağıda eksik geldi ama uğraşmak istemedim dahada bişi almam güzelevim diye bir site var çok güvenli çarşamba istedik halı yıkamayı cuma geldi diyarbakıra ist.danbirde kargo ücretsizdi kargocu aldı bizden parayı bizde adamı aradık oda özür dileyip hesabımızı istedi ve hemen yatırdı kargo parasını :))
saol cnm hallettim az önce bakalım inşallah pişman olmam:Saruboceq:
o dediğin siteye hiç bakmadım bi ara onuda gezeyimkaydirigubbakcemile3

unem sabır gerek her şey zamanla oturur
ben kızıma daha hiç bişey vermedim
6.ayda verecem
acıkınca mecbur yiyecek diye düşünüyom
5.ay ufaktan ufaktan tattırırım sanırsamCADIARZU
yoğurdun içine pekmez atmayı denedinmi bide
benim dr kan ilacı yerine onu önerdidebilmiyorumkismile

bız geldık oglumlaaa
1 saat uyumusuz ıyı geldı ya heryerım agrımıstı temızlık sonrası
ama altını doldurdu yıne ve yıne en bastan

bana demedin herhalde.sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: yav wanna hariç yazmayı unuttum diye düşündüm valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birazdan gidip kizi uyutcam, bir harp yani.
sen nasil uyutuyosun uni?

yaa ben bi ara saatli uyutmaya taktım sonra baktım hem ona hem bana hatta o anda evde bizden başka kim varsa onlara da hayat zehir oluyo kaydirigubbakcemile3 dedim ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutcam zorlamıycam...çünkü diğer türlü çocuk huzursuz oldu uyucağı varsa da uyumaz oldu... son bi haftaya kadar iyice uykusu gelince memeyi veriyodum emerken uyuya kalıyodu ya da sallanan koltukta sallanıyoduk beraber...en kötü dizime yastık koyup dizimde sallıyodum hafifçe...şimdi napsam kar etmiyo... en kötüsü de kucağımda uyuyo yerine yatırdığım anda kahkaha atarak açıyo gözünü :lepi: bi de yeni bi adet daha her 10 dk da bir ağlayarak uyanıyo gidip sallıyorum uyuyo daha odadan çıkarken tekrar ağlamaya başlıyo ....ayyy anlatırken daraldım...mesela bu msj ı yazana kadar 2 kere ağladı yanına gidince susuyo uyuyo....kafamçokkarıştı

yok gız üstüne alınma ben genel didiydim
herkes okuyya ondan yani
hem nazarı değiceni herkesde bilemezki
maşallah diyen var demeyen var ondan şey ettiydimŞeniz
bugüne kaa olmadıydı ya o yüzden aklıma geldi iştekaydirigubbakcemile3

kizim daha kac sekle giricek bu kuzular.
bir gece degisil bisey oldumu panik yapma hemen.
boyle buyuycekler.

ben yanına uzanıp emzırdım ama uykusu gelmıstı uyuudu
send eole yapoıyodun galıba bıraktınmı onu

ben biraktim canim onu, artik yanina uzanip emzirmiyorum.
sadece gece uyutucam zaman yapiyodum zaten onu.

Back
X