2009 Kasm Anneleri

merhaba bütün annelere. bende kasım annesiyim. oğluşumla uğraşıyorum bütün gün. bakalım oğlumun yaşıtları nasıllar. gerçi sayfada da kimsecikler yok

ayyyhh dipteyim depresyondayııımmm......
oğluşum da ben de son derece gribiz 2 gündür gözümüz burnumuz şırıl şırıl akıyo öksürük boğaz ağrısı aldı başını gidii offf nası iileşçess yaa

ayy canim gecmis olsun.. bizde öyleyiz kizimla.. Rabbim yavrularimiza acil sifalar versin insallah..

ayy canim gecmis olsun.. bizde öyleyiz kizimla.. Rabbim yavrularimiza acil sifalar versin insallah..
amin cnm sağol gözlerim zonklamasa net te bari takılırdım ama çok fenayım burnum silmekten yara oldu baktım çare yok selpakları burnuma tıktım dakka başı silmekten iidir

amin cnm sağol gözlerim zonklamasa net te bari takılırdım ama çok fenayım burnum silmekten yara oldu baktım çare yok selpakları burnuma tıktım dakka başı silmekten iidir

ayy canim benim ya kiyamam.. bende dün aksam 9 deyince uyumusum kizla bir.. gözlerim yerinden cikicak gibi agriyor.. orasidami soguk.. bugün kociste hasta gibiydi.. hepimize bulasmadan gecmicek gibi görünüyor..

ardam napiyoo? o bari hafif atlatsa.. dktora gittinizmi??

kartanem gecen konusamadik kiz kustu filan.. yazamadimda geldigimde sen yoktun.. kusura bakma emi hemsom..

berosum nasil?

ayy canim benim ya kiyamam.. bende dün aksam 9 deyince uyumusum kizla bir.. gözlerim yerinden cikicak gibi agriyor.. orasidami soguk.. bugün kociste hasta gibiydi.. hepimize bulasmadan gecmicek gibi görünüyor..

ardam napiyoo? o bari hafif atlatsa.. dktora gittinizmi??
geçmiş olsun cnm soğuk buralar ....arda da hasta yaaa çocuum öksürmeyi öğrendi yeni... çok eğlenceli bişi olduğunu düşünüo heralde bişi başarmış gibi gülüo öksürdükçe

cerenimooo arda uykuya geçti yeni tlf sessize almışım duymadım şimdide uyancak deyi korkiim ben sağa döniim sona olur mu hacııı?

ayşeciimm ne kusuru gıı aşkolsuunn
dün hava pek bi güzeldi açık havaya çıkardık beroşuu gelince bi uyudu uyanmak bilmedi akannehir açık hava çarptı heraldee
biraz rüzgar vardı gerçi inş. hasta olmaz şimdilik bişe yok gerçii olsa şimiye olurdu deemii

selam güsellerrr a.s.
cuma günü doktorumuza gittik özgemin gribal durumu iyi dedi aşılarımızı olduk sonunda ama tabi bütün gece deli oldum ateş kontrol etmekten sempatiksalakcinni fitil verdim çok kötü olmadı şükür ama şu aşılardan sonra uykuda bile olsa inliyo bide alt değiştirirken falan bacağını elleyince ağlıyo ya içim gidio :sinifsinif:
neysem cumartesi günü yani dün :) hava pek bi güzeldi istanbulda maşallah yane işyerinden arkadaşlar buluşmuşlar benide davet ettiler iyi geldi gır gır şamata nerdeyse tüm arkadaşlarım hamiş yiciklerdi özgüşümü dur bende bakim gözleri mavi olsun diye kucaktan kuca gezdi kuşum kaydirigubbakcemile3
o evde beni inleten özgüş varya uyumamak için direnen abuu yoğun ilgiden midir bilmem bi uyudu 3 te 3.5 saat anam milletin yanında uyudu herkeste böle sancak tabe sora beni halletti gece 12 yi geçiodu zor uyudu 4 te uyandı sempatiksalakcinni ayhhh şimdide benim kafa tuttu ama dışarı çıkasımda var bilmim artık duruma göre bakacas kaydirigubbakcemile4

dün hava pek bi güzeldi açık havaya çıkardık beroşuu gelince bi uyudu uyanmak bilmedi akannehir açık hava çarptı heraldee
biraz rüzgar vardı gerçi inş. hasta olmaz şimdilik bişe yok gerçii olsa şimiye olurdu deemii

ondan mı dersin gıı dün özgede bayılmış gibi uyudu sorada gece acısını benden çıkardı sanki ben dedim gündüz paso uyu sora benim imanımı gevret die sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

geçmiş olsun özguşaaa anam aynı şeyleri yazmışız hacı benim kız da uyanmak bilmedi dün bi de akşam arkadaşa yemeğe gittik anam dut yemiş bülbül ne güldü ne ağladı ööle baktı sonra gecenin sonlarına dooru arkadaşın kucanda sen bi altını doldur ama ne doldurma ben bööle şey görmedimdi kaydirigubbakcemile3 teee kafasına çıkacamış nerdeyseee elbiseyle gitmiştik sonra orda uykusu geldidi değiştirdiydim tulum giydirdiydim tabi onnar da battı tek kat kaldı üstü bu da bana ders olsun bi daha 2-3 kat yedek alcam yanımaa

olmas inş. cnm açık hava uyutuyo bebeleri gııı maşallah beroşa
geçmiş olsun özguşaaa anam aynı şeyleri yazmışız hacı benim kız da uyanmak bilmedi dün bi de akşam arkadaşa yemeğe gittik anam dut yemiş bülbül ne güldü ne ağladı ööle baktı sonra gecenin sonlarına dooru arkadaşın kucanda sen bi altını doldur ama ne doldurma ben bööle şey görmedimdi kaydirigubbakcemile3 teee kafasına çıkacamış nerdeyseee elbiseyle gitmiştik sonra orda uykusu geldidi değiştirdiydim tulum giydirdiydim tabi onnar da battı tek kat kaldı üstü bu da bana ders olsun bi daha 2-3 kat yedek alcam yanımaa
mannaakkk karıı taa örenemedin mi :mymeka: bebenin dötüne güven olmass neen deli gibi çata baktıktı öle 1 bez bi mendil alacak olsak yanımıza normal çanta yeter zatii en az 2 ayrı kat çamaşır üstüne elbise tulum neese işte ayana çorap 3-4 dene bez 2-3 dene mendil 1 yedek şapka battaniee

olmas inş. cnm açık hava uyutuyo bebeleri gııı maşallah beroşa
mannaakkk karıı taa örenemedin mi :mymeka: bebenin dötüne güven olmass neen deli gibi çata baktıktı öle 1 bez bi mendil alacak olsak yanımıza normal çanta yeter zatii en az 2 ayrı kat çamaşır üstüne elbise tulum neese işte ayana çorap 3-4 dene bez 2-3 dene mendil 1 yedek şapka battaniee

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
he ben bi alt üst içine giydirmek için üstüne de tulum aldıdım tımammmıııı sempatiksalakcinni elbise kilotlu çorap giydik gittik zatii stüne bi posta kustu kaydirigubbakcemile3 onları değiştirdim diğer yedek kıyafetleri giydirdim onlara da mıçtı üstteki tuluma geçmedidi neyseki bi kat onu giydirmek zorunda kaldım sempatiksalakcinni neyseki astronot tulumu vardı da ona sardım geldikk
bi de bu bebeler arabada uyuyakalmiler mi yaa benim kız mızıklanıyo kafamçokkarıştı eve gelip banyo yaptırıp yatırdımm emme gece 50 kere uyanıyo bu ek gıdaya geçmemi mi işaret ediyo acaba yaa

geçmiş olsun cnm soğuk buralar ....arda da hasta yaaa çocuum öksürmeyi öğrendi yeni... çok eğlenceli bişi olduğunu düşünüo heralde bişi başarmış gibi gülüo öksürdükçe

ay yerim onu.. sIk sIk emzir baride atlatsin hemencecik..

ohh valla cikin gezin bende özledim gezmeyi yaa.. acik hava iyi gelmistir bisey olmaz annesi.. sen korumaya devam et yeterki.. doktor bize yatagin basini yükseltin dedi.. öyle yapinca benim kiz daha rahat uyudu dün gece..

selam güsellerrr a.s.
cuma günü doktorumuza gittik özgemin gribal durumu iyi dedi aşılarımızı olduk sonunda ama tabi bütün gece deli oldum ateş kontrol etmekten sempatiksalakcinni fitil verdim çok kötü olmadı şükür ama şu aşılardan sonra uykuda bile olsa inliyo bide alt değiştirirken falan bacağını elleyince ağlıyo ya içim gidio :sinifsinif:
neysem cumartesi günü yani dün :) hava pek bi güzeldi istanbulda maşallah yane işyerinden arkadaşlar buluşmuşlar benide davet ettiler iyi geldi gır gır şamata nerdeyse tüm arkadaşlarım hamiş yiciklerdi özgüşümü dur bende bakim gözleri mavi olsun diye kucaktan kuca gezdi kuşum kaydirigubbakcemile3
o evde beni inleten özgüş varya uyumamak için direnen abuu yoğun ilgiden midir bilmem bi uyudu 3 te 3.5 saat anam milletin yanında uyudu herkeste böle sancak tabe sora beni halletti gece 12 yi geçiodu zor uyudu 4 te uyandı sempatiksalakcinni ayhhh şimdide benim kafa tuttu ama dışarı çıkasımda var bilmim artık duruma göre bakacas kaydirigubbakcemile4

cimcime millete gülücük anneye yaramazlik yapiyoo demek.. bu arada gecmis olsun canim kolay atlatmissiniz masallah asilari..

teşekkür ederim hakikatli arkidişim benimmm.....
efeemm geçmişler olsun ösgeme yawrum yaa hasta mı olmuş kuzuumm* iyileştinis mi cnm? dr. gittin mi? ilaç ne verdi?

canım ben grip olduydum özgüşüme de geçmişti :sinifsinif:
tubanın tabiriynen çingene bebelerine dönmüştü burnundan sümükler akıo baloncuklar oluo falan kaydirigubbakcemile3 dr zyretec mi ne bi şurup verdi 3 gece ondan verdim bide piraldyne var ya bilirsiniz hani ağzımızda aft çıkınca falan kullandığımız bi ilaç ondan verdi yine 3 gece azını onunda sil dedi bilmiyorumkismile tuhaf geldi bida aradım ya hocam bu ilaç niye falan die şu an ağzı çok hassas mikrop oluşmasın falan filan biişiler saydı bende kullandım 3 günde geçti şükür :ecrin_bebek:
en kısa zamanda sizde atlatırsınız inşalah.
sen doktora gittin mi ilaç alıyomusun bana doktor nurofen verdiydi ay bi ii gelioki hacı hani o berbat vücut ağrısını alıyo falan emzirdiğin için bunu veriom dedi adam ama reçetede emziren anneler kullanmasın falan dio çoğu ilaçta bu çelişki var zaten annamadım gitti ha sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X