2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bilgisi olan varmı yardım edin
ben normal doğum yapmıştım geçen gün ilişki sırasında yine kanamam oldu
ayy artık sinirlerim bozuluyo doğum sonrası ilkinde bile olmamıştı bu ne şimdi
kafam karıştı ya üfffffffff

ayyy korkulu rüyamız Allah yardımcısı olsun

ya bende yaptıralım diyorumda eşim olmaz kıyamam diyo açık yara bez bağlıyoruz nasıl olacak diyo yaptıranlar fikir verin hijyen falan nasıl sağlanacak

ınan 3-4 gunde geciyor her alt değiştirmede kremini suruyorsun onu da 3-4 gun suruyordun galiba 2-3 gun sonra da hergun yıkıyorsun altını
ilk gun biraz zor sonrası daha rahat
ilerde idrar yolu enfeksiyonu olmasını engellemek acısından faydalı olması

2 gün önce bi haber aldım tırstım:bbo: sizide tırstırıyim dedim sempatiksalakcinni
halamın gelininin 5 aylık oğlu wardı hatun 2 aylık hamileymiş kafamçokkarıştı

ayyyyyyyyy gecen hafta benim 12 gün günüm gecti ve doğumdan sonra 31 ocakda olmuştum hadi dedim şubat 28 cekiyor bir iki gün gecer dedim baktım hala olmaıdm gittim test yaptım cıkmadı atmamıştım cekmecede duruyordu sabah bir baktım kiiiiiiiiiiii çokkkk hahif bir ikinci cizgi var o günü ölüyorum sandim hemen tekrar test aldım gene yaptım çıkmadı zaten o akşamda adet oldum çok şükür....

hatta annemlerde wc gittim adet olduğumu görüm cıktım oynamaya başladım annem kafayı yedi herhalde niye oynuyorsun dedi bende seninde 12 gün adetin gecip adet olduğunu anlarsan oynarsın dedim annem hemen sakına ben bakmam dedi kadının derdine bak yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sadece anne sütü veren kimler yaaaaa
ben varım arkdaşımmmmm ek gıda değil ama bende meyve yalattırdım zaten dr daha erken dedi boshayallersmile

bizde yaza sünnet düşünüyoooooooooz
umarım çabuk geçer
bişey sorcam şimdi küçükler ya bunlar genel anestezimi lokal anestezimi yapılıyo
genelse yaptırmak istemiyom yaaaaaa

eşimin gözü buradaki dr u tutmadığı için bizde yazın yapacaz . az genel yapıyorlarmış hafiften sersemleşsinde hareket etmesin diye sonra lokal yapıyorlar. 3 günde iyileşiyormuş.

kızlar dün oğluşuma park yatak aldık sepette uyuyordu kuşum ama sığmamaya başladı dün dr gittik hafif ateşi vardı abimizin de bunu tıkanmıştı dr götürdük ikisinide ...
burak utku 7.850 gram geldi boyuda 66 geldi ama sağlık ocağında 71 cıkmıştı anlamadım gelişimi gayet iyi dedi ek gıdaya gerek yok anne sütüne devam eğer sütün yetmezse 1 numaralı mama kullan dedi ..
abimide 23 kilo boyuda 1.17 cm olmuş yerimseniben... baya boylu sende boy yok amam baba sağlam dedi deli doktor :dilcikar: ben türk standatlarındayım ama dr boyumu beğenmedi . sanki beni alacak manyak ya :roflol:

ayyyyyyyyy gecen hafta benim 12 gün günüm gecti ve doğumdan sonra 31 ocakda olmuştum hadi dedim şubat 28 cekiyor bir iki gün gecer dedim baktım hala olmaıdm gittim test yaptım cıkmadı atmamıştım cekmecede duruyordu sabah bir baktım kiiiiiiiiiiii çokkkk hahif bir ikinci cizgi var o günü ölüyorum sandim hemen tekrar test aldım gene yaptım çıkmadı zaten o akşamda adet oldum çok şükür....

hatta annemlerde wc gittim adet olduğumu görüm cıktım oynamaya başladım annem kafayı yedi herhalde niye oynuyorsun dedi bende seninde 12 gün adetin gecip adet olduğunu anlarsan oynarsın dedim annem hemen sakına ben bakmam dedi kadının derdine bak yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben varım arkdaşımmmmm ek gıda değil ama bende meyve yalattırdım zaten dr daha erken dedi boshayallersmile
offfffffff ne korku yaşamışın
ben daha adet olmadığım için hiçbişeyden haberim yok
bende meyve yalatıyom arada
eşimin gözü buradaki dr u tutmadığı için bizde yazın yapacaz . az genel yapıyorlarmış hafiften sersemleşsinde hareket etmesin diye sonra lokal yapıyorlar. 3 günde iyileşiyormuş.
evet bizde burdakini beğenmedik o yüzden yaza düşünüyoz

kızlar dün oğluşuma park yatak aldık sepette uyuyordu kuşum ama sığmamaya başladı dün dr gittik hafif ateşi vardı abimizin de bunu tıkanmıştı dr götürdük ikisinide ...
burak utku 7.850 gram geldi boyuda 66 geldi ama sağlık ocağında 71 cıkmıştı anlamadım gelişimi gayet iyi dedi ek gıdaya gerek yok anne sütüne devam eğer sütün yetmezse 1 numaralı mama kullan dedi ..
abimide 23 kilo boyuda 1.17 cm olmuş yerimseniben... baya boylu sende boy yok amam baba sağlam dedi deli doktor :dilcikar: ben türk standatlarındayım ama dr boyumu beğenmedi . sanki beni alacak manyak ya :roflol:

maşallah iki yakışıklıyada

offfffffff ne korku yaşamışın
ben daha adet olmadığım için hiçbişeyden haberim yok
bende meyve yalatıyom arada

evet bizde burdakini beğenmedik o yüzden yaza düşünüyoz

bi forumda okumuştum prof adam 6. aydan sonra öneriyormuş zaten. yaza kesin yapacaz çıksın aradan. sünnet sırasında videoyada çekecez ki ilerde izlesin

bi forumda okumuştum prof adam 6. aydan sonra öneriyormuş zaten. yaza kesin yapacaz çıksın aradan. sünnet sırasında videoyada çekecez ki ilerde izlesin

oh iyi ya yaza tam zamanıdır o zaman süper
bizde videoya çekcez izlesin yavrum
ileridede alırrız sünnet kıyafeti diyoz belli olaz tabi isterse

canım koşturup duruyom valla
çamaşır vardı oğluşun bizim oğluşunkini yıkadım astım sıra bizimkinde
sonrasındada ütü var
ama ben serdim herşeyi bugün
ayy sorma bu çamaşır hiç bitmiyo
ütüden de hiç hoşlanmam sempatiksalakcinni
kolay gelsin
ben de bişey yapmak istemiyom
tembellik güzel yaa sempatiksalakcinni