2009 Kasm Anneleri

naaaan. selam. ben görmeyeli neler oliyı böle burada bilmiyorumkismile
ek gıdalara başlanmış. bende çocuğa süt yetiştirecem diye çırpınıyom ya hala akannehir
gerçi benimki zaten yemiyo yaaa. yoğurttan başka bişe sevmiyo :olmaz:

Merhabalar uzun zamandır görmediğim güzel anneler.....
hoşgeldiiiiiiiiin
nbr kıslar

yahu benim kız geceleri derin uyuyamıyo saat başı beni emmek istio
uykuda devamlı dönüo ıhh mıhh dio tepinio gülüo ağlıo vs
napcam bana bi akıl verin bende uykumu alamadığım için günüm berbat oluo
artık uykusuzluğa dayanamıycam yane
benimkideeeeeeee
şimdi bende tam yazcaktım ölüyom uykuszluktan
slm hoşgeldin
naaaan. selam. ben görmeyeli neler oliyı böle burada bilmiyorumkismile
ek gıdalara başlanmış. bende çocuğa süt yetiştirecem diye çırpınıyom ya hala akannehir
gerçi benimki zaten yemiyo yaaa. yoğurttan başka bişe sevmiyo :olmaz:

süt en iyisi ama sıpalara yetmiyo

selam hatınlaaa
napıyonuzzz
ben azcık nezle gibiyim gözüm sulanıyyy
oğluş da uyudu
bakiim dedim
ek gıda topiğinde oyalanıyodum

ben de sadece emziriyorummm
başka bi numaramız yokkk henüz dr verme didi 700 gr almış en son
valla benm oğluş da bir haftadır uyumuyodu aşıdan heralde kızlar huysuzluğu bir hafta sürdü dün biti dün aşıdan sonraki tam bir hafta dolduuu ama
uyumuyosa gece akşam ıhlamur için
sakın reklam filan izletmeyin hatta tv izletmeyin görüntü hızlı değiştiği için bebeklere ii değilmiş tv
hele reklamlar çok zararlı ben bakıyosa hemen yönünü çeviriyorum eline oyuncak verip dikkatini dağıtıyorum hatta kapatıyorum tv yi napiim her şey oğluş için

ayyy ne biliim gözüm yaşarıyor kesin nezle oluyorum oğlana sarmasın deyü maske taktım bi baktı baktı sonra çığlığı kopardı ben de maskeye veda etmek zorunda kaldım :roflol: şimdi uyuyor oğluşşş sende ne var ne yokkk sütün yetiy mi ek gıdaya sen de geçmemişsin sütünü arttırdın demek tebrikler kızzzzz

ayyy ne biliim gözüm yaşarıyor kesin nezle oluyorum oğlana sarmasın deyü maske taktım bi baktı baktı sonra çığlığı kopardı ben de maskeye veda etmek zorunda kaldım :roflol: şimdi uyuyor oğluşşş sende ne var ne yokkk sütün yetiy mi ek gıdaya sen de geçmemişsin sütünü arttırdın demek tebrikler kızzzzz

oğluşu uyutmaya çalıştım beceremedim pes etttim geldim
geçmişş olsun canım
sütüm az ama bu ay 500 gr almış dr sınırda vermeyelim ek gıda dedi
iyi dedik bizde

Back
X