2009 Kasm Anneleri

selamlar herkese..
dılos bende sadece anne sutu werıyom bı o sayfayı gordum kızlar.
bıde bıse dıcem bnım oglus gunduz 3 kere uyuyo 1 bucuk saat uyanık durabılıyo en cok sonra 1 saat uyuyo
su an uyudu mesela hergunde aynı saate deng getırıyo mınnos
acaba azmı uynaıkkalıyo ya
dun fazla kalsın dedım azcık gece 12 de uyuydu oda zorla
cunku uykusu artık ıyıce gelmıs dı we yorulmustu uyuyamadı.bıde abım we esı geldı dun yatılı
ıyıce kaldı bebegım
en son 6 da uyumustu

slm kızlar ne haber...naısl gidiyor bebişlerle..
hoşgeldin canım nerelerdesin
selamlar herkese..
dılos bende sadece anne sutu werıyom bı o sayfayı gordum kızlar.
bıde bıse dıcem bnım oglus gunduz 3 kere uyuyo 1 bucuk saat uyanık durabılıyo en cok sonra 1 saat uyuyo
su an uyudu mesela hergunde aynı saate deng getırıyo mınnos
acaba azmı uynaıkkalıyo ya
dun fazla kalsın dedım azcık gece 12 de uyuydu oda zorla
cunku uykusu artık ıyıce gelmıs dı we yorulmustu uyuyamadı.bıde abım we esı geldı dun yatılı
ıyıce kaldı bebegım
en son 6 da uyumustu

benimki gündüzleri 2 3 saat uyumadan duruyo sonra uyutuyom en fazlas yarım saat uyuyo

slm kıslar
maviş hoşgeldin pek görünmüyorsun artık
ayy bu çocuklar misafirin geldiğini anlamış gibi uyku saatleri değişiyor sinir oluyorum

selam kızlaaaaar
nasılsınız bebişler nasıl benimki biraz daha iyi maşallah

tatlıım yeni öğrendim geçmişten çok geçmiş olsun paşamız sünnette olmuş
ayyy benimkiler duruyor daha yazın yaptıram diyorum ama ikisine birden nasıl bakarım diye düşünüyorum
annemde yaptır bakarız beraber diyor bakalım bi yaz gelsin

tatlıım yeni öğrendim geçmişten çok geçmiş olsun paşamız sünnette olmuş
ayyy benimkiler duruyor daha yazın yaptıram diyorum ama ikisine birden nasıl bakarım diye düşünüyorum
annemde yaptır bakarız beraber diyor bakalım bi yaz gelsin

sağol canım darısı seninkilerin başına. benimki sünnetle beraber ameliyatıda olunca biraz ağır geldi küçük erkeğime ama olsun inşallah geçicek
seninkiler 2 tane bide 3 günlüğünede olsa yardımcı şart sana

slm kızlar nasılsınız işyerinde işler çok yoğun yazamıyorum ama fırsat buldukça sizi okuyup takip ediyorum

sağol canım darısı seninkilerin başına. benimki sünnetle beraber ameliyatıda olunca biraz ağır geldi küçük erkeğime ama olsun inşallah geçicek
seninkiler 2 tane bide 3 günlüğünede olsa yardımcı şart sana
valla bilmiyorum yaza enesi bir daha kii seneye ensarı yaptıram diyorum ben ama annem ikiside çıksın aradan birlikte bakarız diyor hayırlısı bakalım

slm kızlar nasılsınız işyerinde işler çok yoğun yazamıyorum ama fırsat buldukça sizi okuyup takip ediyorum

slm canım hoşgeldin senin bebişe kim bakıyor canım bakıcı mı aileden birisi mi

bebekken olması daha iyiymiş dr öyle diyo
benimki biraz canını yaktı oğlumun hem ameliyat hem sünnet yinede maşallah bebişime:nazar: yavaş yavaş iyileşiyo

kıyamam yaaaaa
bizimkide mecbur olcak canım dr pipisi dar dedi yapılsın falan dedi bebekken evet daha iyiymiş hem enfeksiyon riski olmuyomuş idrar yolu

Back
X