2009 Kasm Anneleri

slm millet
darksea napiin hacı?
wannacımm senden nbrr
ben hala ek gıdaya geçmedim ben de yoğurt üretimine başlıyım da birer kaşık veriyim bari anca alışır dimi

ben de artık uyandığını pat küt seslerden annıyomm kaydirigubbakcemile3 pat pat ayaklarını vuruyo ağlamadan önce battaniye de açılıyo tabi

gece oğlumun üstü hep açık.
ne örtsem tekme tekme ayaklarını üstüne atıyo.
sizde de böyle mi???

benim kızda aynı canım. ne örtersem örtiyim tekmelerle açıyo. pek beşiğinde uyuduğuda yok zaten.
ya kızlar bu aylarda böyle huysuz olmaları normal mi bu bebelerin. sabahtan beri mız mız. arada katılırcasına ağlıyo. napcağımı şaşırdım. hala geceliklerle oturuyorum, en son çare aspiratörde uyuttum mafoldumben

benim kızda aynı canım. ne örtersem örtiyim tekmelerle açıyo. pek beşiğinde uyuduğuda yok zaten.
ya kızlar bu aylarda böyle huysuz olmaları normal mi bu bebelerin. sabahtan beri mız mız. arada katılırcasına ağlıyo. napcağımı şaşırdım. hala geceliklerle oturuyorum, en son çare aspiratörde uyuttum mafoldumben
canım benimkide işte 1 aydır senin dediğin gibi. büyüdükçe daha az ağlar sanıyodum ama bizimkinin huysuzluğu ağlaması artıı malesef. eskiden dışarda gezmeye bayılırdı. şimdi nefret ediyo. hep evde olalım. hep yanında olalım ve sadece onunla ilgilenelim istiyo.
bian ben ve babası ikimiz birden kaybolsak gözünün önünden basıyo çığlığı. bilmiyorumkismile

ya aslinda buyudukce etrafla daha cok ilgilenmeleri ve oyalanmalari gerekiyo ama niye boyle yapiyolar.

benim kizda uyanikken surekli benimle ilgilenin diyo.

canım benimkide işte 1 aydır senin dediğin gibi. büyüdükçe daha az ağlar sanıyodum ama bizimkinin huysuzluğu ağlaması artıı malesef. eskiden dışarda gezmeye bayılırdı. şimdi nefret ediyo. hep evde olalım. hep yanında olalım ve sadece onunla ilgilenelim istiyo.
bian ben ve babası ikimiz birden kaybolsak gözünün önünden basıyo çığlığı. bilmiyorumkismile

aslinda yalniz kalma duygulari gelisiyo yavastan ve bundan hic hoslanmiyolar.

evet. ben de okumuştum bi yerde. anneyi kaybedince gözünün önünden kendilerini parçalanacak dağılacak gibi hissediyolarmış. çünkü kendilerini bizimle tek vucut sanıyolarmış opuyorumnanaktan

ya ben tam artık düzeldi rayına giriyo herşey diyorum, eski günler yeniden hortluyo. bi de gözlerden yağmur gibi yaşlar dökülüyo. ne derdi var çözemiyorum yaa. 1 saat iyiyse o bi saatin acısını çıkarıyo sonra. geçe 1 buçuk hala mız mızlanıyodu. çok yoruşdum artık çokkkafamçokkarıştı

ya aslinda buyudukce etrafla daha cok ilgilenmeleri ve oyalanmalari gerekiyo ama niye boyle yapiyolar.

benim kizda uyanikken surekli benimle ilgilenin diyo.

bunlar büyüdükçe bize bağımlı hale geliyo walla. artık kollarım taşımıyo kilolarıda artıyo malum. ne zaman düzelicek bunlar yaa.. diş falan mı acaba ben 4,5 aylıkken çıkarmışım diş eşimde öyle. o da biz gibi erken mi çıkarcak :S

selam hatınlaaaa benm afacan anca uyudu bi dünya işim var amma canım heç istemiyyy siz napıyonuz sabah 6 da kalktım ben kociş istanbula gettiiii

yastik koyuyomusun sen?
eeewet yastıkla yatıyo benım oglum bı ıncebırı bıraz kalın ıkı yastıgı war.pamuktan mecbur yastık koydum kafası cok terlerdı bıde burnu tıkalı oldugu ıcın basını yukseltmıstım hasta oldugu donem..kaldı oylece..sen gunduz uykularını kacar saat yapıyosun canım
gece oğlumun üstü hep açık.
ne örtsem tekme tekme ayaklarını üstüne atıyo.
sizde de böyle mi???
benımkııııııııııııııııılülülülülülülülülülülülüahhh o ayaklar warya ayaklar benımkı bıde yun yorganda yatıyor kı onu bıle tepelıyor
besıgıne gore yorgan yaptı annemler anam anam nası tepıyo gece once tepıklerı duyuyom oyle kalkıyom

pişşşt küsmüyüz nan kaydirigubbakcemile
hosgeldın canım

aynennn ben gıdınce odadan basıyo cıglıgı..bende gerı gelıp erkek ol lannnn kız gıbı aglama dıyom guluyo bu seferopuyorumnanaktan

bunlar büyüdükçe bize bağımlı hale geliyo walla. artık kollarım taşımıyo kilolarıda artıyo malum. ne zaman düzelicek bunlar yaa.. diş falan mı acaba ben 4,5 aylıkken çıkarmışım diş eşimde öyle. o da biz gibi erken mi çıkarcak :S

olabilir canim, dis biraz irsi oluyo.

selam hatınlaaaa benm afacan anca uyudu bi dünya işim var amma canım heç istemiyyy siz napıyonuz sabah 6 da kalktım ben kociş istanbula gettiiii

Allah kavustursun mu diyim yoksa gozun aydin mi?delikafadulden

ya ben tam artık düzeldi rayına giriyo herşey diyorum, eski günler yeniden hortluyo. bi de gözlerden yağmur gibi yaşlar dökülüyo. ne derdi var çözemiyorum yaa. 1 saat iyiyse o bi saatin acısını çıkarıyo sonra. geçe 1 buçuk hala mız mızlanıyodu. çok yoruşdum artık çokkkafamçokkarıştı

anne baba dişi erken çıkardıysa bebeğinde erken çıkarması kuvvetle muhtemelmiş

eeewet yastıkla yatıyo benım oglum bı ıncebırı bıraz kalın ıkı yastıgı war.pamuktan mecbur yastık koydum kafası cok terlerdı bıde burnu tıkalı oldugu ıcın basını yukseltmıstım hasta oldugu donem..kaldı oylece..sen gunduz uykularını kacar saat yapıyosun canım

bir yasina kadar yastik onermiyolar ya ondan sormustum ama yastik kullaniyosan gece yuzustu yatirma.

gunduz uykusunu toplamda 2-2,5 bilemedin 3 saate yakin birsey uyumasina izin veriyorum. fazla olursa gece acisini cikariyo benden.:sinifsinif:

ama 2-2,5 saat arasi iyi oluyo.

olabilir canim, dis biraz irsi oluyo.

Allah kavustursun mu diyim yoksa gozun aydin mi?delikafadulden

hahha:) yok cnm akşama gelcek ama geç gelcek...
ya ben ferro diye başlayan damlayı içiremiyorum çocuğaaaa
dr mu arasam ne etsem ağzında azcık tutup ben bakmazken fışkırtıyor tadı da iğrenç kokusu da o çıkmayan lekesi dee çıldıriciiimmmmm

iyidir canım. çalışıp duruyom işte. senden naber. beroş nasıl
beroş şu an elimi yiyoo kaydirigubbakcemile3
iyidir canim.
basla tabi. dr ne dedi sizin?
valla son gittiğim dr mama ver doymazsa dedi çok yardımcı oldu sağolsun sempatiksalakcinni
darkseaa sen nereye götürüon oğluşu dra yaaa ben bi dr bulamadım hala
ayyy bugün benim kızda da var bişe uykusunu mu alamadı noldu annamadım bilmiyorumkismile
kundaktan cikardin mi kizi?kaydirigubbakcemile3

genel olarak ivett sempatiksalakcinni

Back
X