özlem, burcu naber. epeydir görüşmüyoruz
iyi canım ne olsun senden naber bebişin nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem, burcu naber. epeydir görüşmüyoruz
iyilik canım senden naber bebiş napıyo
benim ki geceleri şapşak oluyo sempatiksalakcinni
sesi o kadar çok çıkıyor ki yakında evden atılacaz
bi yandan aski memnu seyrediyorum.
nihal nesrine masayi toplayabilirsin diyo, ohhh ne rahat hayat be.
bende kendi kendime oynuyorum. kizi alabilirsiniz, bugun bu kadar sevdim yeter diye.sempatiksalakcinni
kafayi tamamen siyirmam yakindir.sempatiksalakcinni
gecmis olsun canim.
insanin ici parcalanir onlar oksurdukce bilirim.mafoldumben
bi yandan aski memnu seyrediyorum.
nihal nesrine masayi toplayabilirsin diyo, ohhh ne rahat hayat be.
bende kendi kendime oynuyorum. kizi alabilirsiniz, bugun bu kadar sevdim yeter diye.sempatiksalakcinni
kafayi tamamen siyirmam yakindir.sempatiksalakcinni
selam hatınlaaaa napiysinizzzz
SAĞOL CANIM.
sen iyice şizofreniye bağlamışsınsempatiksalakcinni
günaydın kızlar. ya benim kız düzene girceğine gittikçe fena oluyo. bazı geceler o gazlı geceler gibi çıldırmak üzre geliyorum. dün gece en son allahım ben ne günah işledimde beni cezalandırıyosun die söyleniyodum. iyice sıyırıyom herhaldeedelikafadulden
kiz, sizofren mi olmusum ben?sempatiksalakcinniakannehir
oyle deme canim ya. ne gunah islemis olucaz, gunah islemis olsak Rabbim bize bu kadar kiymetli seyleri hic karsiliksiz verirmiydi?
cok iyi anliyorum seni, bazen bende siyirma noktasina geliyorum ama bi gece bi bakicaksin gece yatmis sabah kalkmis.opuyorumnanaktan
bende ne dediğimi bilmiyorumki o anlarda. haklısın aslında. o günler bi gelse...
günaydın kızlar hepinizi böle kocamnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmm ama bebişlerimi daha cokkk öpüyorum
selaaaaaaam
napıyonuzzz
diloşşcuum yağız neden öle yaptıki kız nazar falan mı değdiki yavrumaa bilmiyorumkismile
benim kız gee 9.30da uyudu sonra emmeye kalktıklarında sallamadan uyumadı neyse ona da şükür hemen uyudu ama 6da sen uyan uyumak bilmedi yaa bilmiyorumkismile
yarın kızımı babasına bırakıp tohtura gidecüümm inş. bu sefer içer sütü öncelerde hep içiyodu geçen süt çıkmadı mama bıraktım içmemiş 4 saat aç durmuş mafoldumben
geçen gece de süt sağmıştım yatmadn veriim diye allam biberondan nefret etmiş gibi çocuk yaa ağzına dayayınca basıyo çığlığı nolduki acepp
gurbet isminimi değiştirdin sen bakiimm
selaaaaaaam
napıyonuzzz
diloşşcuum yağız neden öle yaptıki kız nazar falan mı değdiki yavrumaa bilmiyorumkismile
benim kız gee 9.30da uyudu sonra emmeye kalktıklarında sallamadan uyumadı neyse ona da şükür hemen uyudu ama 6da sen uyan uyumak bilmedi yaa bilmiyorumkismile
yarın kızımı babasına bırakıp tohtura gidecüümm inş. bu sefer içer sütü öncelerde hep içiyodu geçen süt çıkmadı mama bıraktım içmemiş 4 saat aç durmuş mafoldumben
geçen gece de süt sağmıştım yatmadn veriim diye allam biberondan nefret etmiş gibi çocuk yaa ağzına dayayınca basıyo çığlığı nolduki acepp
ivettseloo canım bazen biberonu tutmak istemıyolar duru da öyle zorlayınca alıyo yoksa hemen bırakıveriyo
o gün bi derdi vardı ya bilmiyom baya ısrar ettim ama sanırım toktu o zaman ve çok uykusu vardıhe değiştirdim bacım sıkılmıştım iyi geldi.hayatımızda bi tek adımızı değiştirebiliyozbenneyaptımki
bizimkide arada almıyo böyle ısırıyo gibi yapıor sonra emiyo ama ısrarcı olmak gerek ama beray ağlıyormuş ne edilir hiç bilmem
canım galiba nazara geldi
evde kucakytan inmeyen emmeyen çocuktan eser yoktu
emdi uyudu çok akıllıydı
karıda aaaaaaaaa bu çok akıllı dedi
mal bi maşallah demedi çocuık çıldırdı dün
ama çok korktum bişey olcak diye
canım senin boncuk biberon alıyodu sonradan ne olduki acaba bıktımıki
günaydın kızlar
dün sbah kalkıp tatvana gittik gezdik tozduk avm falam ohh çok iyi geldi
akşam dönüş kabustu ölüyorum sandım
yağız yol boyunca hiç susmadan çığlık çığlığa ağladı nefesi kesildi yollar çok kötüydü kar yağdı hemen hemen kapanmak üzereydi mecbur çok yavaş geldik yollar bitmedi
oğlum çok korkuttu ama kustu üstüm başım battı ama çok ne biçim bi kusma
ağlaması hişç bu kadar olmamıştı ilk defa o ağlıyo ben ağlıyom çocuğa bakamıyom ellerim titriyo tutamıyom çocuğu kociş arabayı sürüyo bakamıyo neyse 5 dk durdu aldı salladı yok oğluş durmuyo offffffffff hala kendime gelemedim ölüyorum sandım
sonuç olarak kırıp bacağımı evde oturmaya karar verdim avm falan aşar bizi
dün gece şapşak oğlum yine ağladı zırladı cırladı delikafadulden
bi de bağırmayı öğrendi sürekli aaaa diye bağırıyo
sesi de gür baya şarkıcı olacak galiba sempatiksalakcinni
GÜNAYDIN HERKESE.
BİZ AİLECEK NEZLE OLDUK.
OĞLUŞUMDADA ÖKSÜRÜK VAR.O ÖKSÜRDÜKÇE BEN KÖTÜ OLUYOMmafoldumben
wannacım akşam eve gider gitmez emzirdim ama ben gidene kadar uyanmış mamasını yemişti beni görünce seviçten kendisini nerdeyse dedesinin kucağından atacak eller kollar zıp zıp beni al diyo yavrum kıyamam ya.
hemen emzirdim ama emerken bir oyunlar yapıyo ağzına memeyi alıyo emiyo sonra cıkarıp bana bakıyo gülüyo tekrar emmeye devam ediyo.
az evvel kayınvalıdemle konuştum yıne istememiş mamasını ama ben akşam ona o istemessede sen ağzından biberonu cıkarma o ıllakı tutar yer demiştim senin dediğini yaptım kızım dedi önce istemedi bende pes etmedim tuttum ağzında sonra bıtıtrdı mamasını bundan sonra pes etmicem kızım özür dilerim dün belki pes etmeseydim yerdi kusura bakma falan dedi oda üzüldü tabi kadıncağız ne yapsın.
Ya annem bana özellikle tembıhledı bak kızım duru bıberonu ilk bir kaç dakika ıstemıyo eğer sen pes edersen o yemez ama pes etmeyıp tutmaya devam edersen bıberonu son damlasına kadar bıtıryo demişti.
ivett
ama bazen hemen alıyo bazen böle huysuzluk yapıo niyeysee
o gün bi derdi vardı ya bilmiyom baya ısrar ettim ama sanırım toktu o zaman ve çok uykusu vardı
bak yaa nazar değdirmişler pis kadın :mymeka:
yok canım yaa bıkcak kadar biberon kullanmadıkkiii
anca ben dışarda olursam falan
gerçi o gün tok muydu bilmiyorum uyumadı ağladı ben de aç heralde diye binbir emekle biriktirdiğim sütü vermeye çalıştım almadı süt de boşa gitti sempatiksalakcinni
ama geçen ben dışardayken mamayı almamış onu neden yaptı anlamadım mamayı sevmedi desem önceden mama da verdim bi kaç kere almıştı bilmiyorumkismile anlamadım valla