2009 Kasm Anneleri

ooooff offfffffffff okurken daraldımmm :((( aman ağlamasınlar da evde oturalım yaa...sonra onlar hep gezmek isticek zaten :lepi::

ayy o bağırmalar bizde de var... sabahın köründe başlıyo bağırmaya bzde ne uyku kalıyo ne bişey sonra kendi uyuyo mışıl mışıl...kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsuunnnnn .........

yaa hani biberona bayılıcaktı bunlar memeyi bırakıcaktı biberonu alınca ?? boşuna mı kafaya taktık yani akannehir
bu arada benim cadı hep 4-5 saat aç duruyo akannehir bende hepsini öle sanıyodum yaa kafamçokkarıştı

ne kaynanalar var bee kadıncağız mamayı yediremedim diye özür diliyokafamçokkarıştı benimkine de biberonu sevmiyo mamayı içiremiyorum demiştim ohhhh aferin kızım içme sakın kaka o demişti :tomato:

öyle canım valla
ben artık mecbur olmazsan dışarı çıkmayacam ne yapayım yaza az kaldı
bide nazara geldi eminim

valla benim kıza akıl sır ermiyo....kaç aydır biberonla gayet güzel içerken son bi kaç haftadır huyu değişti...biberonu ağzına götürünce konuşmaya başlıyo ısrar edersem ciyak ciyak ağlıyo... önce memeyi verip sonra birden değiştiriyorum yutarsa ne ala...haa bazen de aynı şeyi meme için yapıyo...emmicem diye kafasını arkaya atıp ağlamaya başlıyo... sağ memede bu tripleri yaparken sol memeye birden yapışıp emmeye başlıyo ve bütün bunları günde 10 kere yapıyo !!! akşam olunca artık oturup ağlamaya başlıyorummm !!!
ondan sonra can başlıyo noldu şimdi istemiyosa verme ne var ağlıycak diye bi de ona laf anlat akşama kadar ben bunu kaç kere yaşıyorum biliyo musun diye ....

selaaaaaaam
napıyonuzzz
diloşşcuum yağız neden öle yaptıki kız nazar falan mı değdiki yavrumaa bilmiyorumkismile
benim kız gee 9.30da uyudu sonra emmeye kalktıklarında sallamadan uyumadı neyse ona da şükür hemen uyudu ama 6da sen uyan uyumak bilmedi yaa bilmiyorumkismile
yarın kızımı babasına bırakıp tohtura gidecüümm inş. bu sefer içer sütü öncelerde hep içiyodu geçen süt çıkmadı mama bıraktım içmemiş 4 saat aç durmuş mafoldumben
geçen gece de süt sağmıştım yatmadn veriim diye allam biberondan nefret etmiş gibi çocuk yaa ağzına dayayınca basıyo çığlığı nolduki acepp

Allah'im hergun mu huy degisir?
biraz istikrarli olsunlar ya, biraz kalibinin adami olsunlar.kafamçokkarıştı

wannacım akşam eve gider gitmez emzirdim ama ben gidene kadar uyanmış mamasını yemişti beni görünce seviçten kendisini nerdeyse dedesinin kucağından atacak eller kollar zıp zıp beni al diyo yavrum kıyamam ya.
hemen emzirdim ama emerken bir oyunlar yapıyo ağzına memeyi alıyo emiyo sonra cıkarıp bana bakıyo gülüyo tekrar emmeye devam ediyo.
az evvel kayınvalıdemle konuştum yıne istememiş mamasını ama ben akşam ona o istemessede sen ağzından biberonu cıkarma o ıllakı tutar yer demiştim senin dediğini yaptım kızım dedi önce istemedi bende pes etmedim tuttum ağzında sonra bıtıtrdı mamasını bundan sonra pes etmicem kızım özür dilerim dün belki pes etmeseydim yerdi kusura bakma falan dedi oda üzüldü tabi kadıncağız ne yapsın.
Ya annem bana özellikle tembıhledı bak kızım duru bıberonu ilk bir kaç dakika ıstemıyo eğer sen pes edersen o yemez ama pes etmeyıp tutmaya devam edersen bıberonu son damlasına kadar bıtıryo demişti.

demekki azcik israr etmek gerekiyo duru hanima.kaydirigubbakcemile3
ama bak seni gorunce nasil sevinmis, kiyamam.opuyorumnanaktan

canım sen bide açken dene olmazsa bak nette biberonlar var hımmm nasıl anlatsam emmiyoda ucunda kaşık var basıyon hop yutuyo falan çok zorda kalırsan ondan alırsın

bende var o kasiktan.
mama yedircem onla ben.
bende de yok yok masallah.sempatiksalakcinni

valla benim kıza akıl sır ermiyo....kaç aydır biberonla gayet güzel içerken son bi kaç haftadır huyu değişti...biberonu ağzına götürünce konuşmaya başlıyo ısrar edersem ciyak ciyak ağlıyo... önce memeyi verip sonra birden değiştiriyorum yutarsa ne ala...haa bazen de aynı şeyi meme için yapıyo...emmicem diye kafasını arkaya atıp ağlamaya başlıyo... sağ memede bu tripleri yaparken sol memeye birden yapışıp emmeye başlıyo ve bütün bunları günde 10 kere yapıyo !!! akşam olunca artık oturup ağlamaya başlıyorummm !!!
ondan sonra can başlıyo noldu şimdi istemiyosa verme ne var ağlıycak diye bi de ona laf anlat akşama kadar ben bunu kaç kere yaşıyorum biliyo musun diye ....

bu adamlar hic laftan anlamiyo.
benimkide sabah sinir etti beni. efendim ev dandini oynuyomus.
kendisi hemen hemen her aksam cocuklar yattiktan sonra geliyo, hicbirsey gormuyo sonrada boyle diyo.:oklava:

yaa hani biberona bayılıcaktı bunlar memeyi bırakıcaktı biberonu alınca ?? boşuna mı kafaya taktık yani akannehir
bu arada benim cadı hep 4-5 saat aç duruyo akannehir bende hepsini öle sanıyodum yaa kafamçokkarıştı

ne kaynanalar var bee kadıncağız mamayı yediremedim diye özür diliyokafamçokkarıştı benimkine de biberonu sevmiyo mamayı içiremiyorum demiştim ohhhh aferin kızım içme sakın kaka o demişti :tomato:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hee biberona alışacak da bizi bırakaccakmış akannehir valla geçen o kaa da süt çıkmıştı kırk yılda bir gece verem dedim almadı emzirmeye aldım hemen yapıştı bilmiyorumkismile
valla 4 saat aç duruyomuş bu hergeleler de ben artık 1 saatte bir dayıyom memeyi az öz emsin valla saate maate bakmıyom kilo almadı napim yaa
canım sen bide açken dene olmazsa bak nette biberonlar var hımmm nasıl anlatsam emmiyoda ucunda kaşık var basıyon hop yutuyo falan çok zorda kalırsan ondan alırsın

bundan sonra pek gerek olmaz heralde ya kafamçokkarıştı

selamm dıdım tukkanı ben actım kımse görmemişmafoldumben
neyse
dun 9.30 da uyuduk...2 bucukta kalktık masalllahhh
sonra 4 .40
sonra 7 ye dogru uynadı daha da uyumadopuyorumnanaktan
bende sabah kahwaltı bulasıl ew supur utu yap toz al
ayakkabılıgı sıldımm
caması astım geldım
bıraazdan uyur danam

kendisi hemen hemen her aksam cocuklar yattiktan sonra geliyo, hicbirsey gormuyo sonrada boyle diyo.:oklava:

valla benimki dün gece yaptıklarını saydı benden çok iş yapıyo :roflol: dedim ben de bi mok yapıyom sanıyodum çocuğa meğer sen bakıyomuşun üstüne bi de işe gidiyosun allah razı olsun :roflol::roflol::roflol:

neyse
sonra 4 .40
ayakkabılıgı sıldımm
caması astım geldım
bıraazdan uyur danam

canım maşallah sana yaa...benim hiç bişey yapasım yok ütüler bana bakıyo ben ütülere sabahtan beri...:1ninca:

ev dandiniyse erken gelde toplayıver deseydin:oklava:

benim kaynanada ilk geldiğinde işte ev dağınık pis falan filan diyordu yok perdeleri yıkayalım...
şimdide diyoki çocuk bakarken zor valla yazık sana hem işe gidiyon gelincede hiç dinlenmeden bebekle ilgileniyon diyo birde gece 4-6 sefer uyanıp tekrar yatıyom ama birgün bile yoruldum yeter demedim çok takdir ediyom seni diyo. hakkımı veriyo sağolsu ama kocaya kalsa taş mı taşıyonda yoruluyon:oklava::oklava:

neyse
sonra 4 .40
ayakkabılıgı sıldımm
caması astım geldım
bıraazdan uyur danam

masallah. demek ki gunduz uykularini gercekten ayarlamak gerekiyo.
biraz dinlemip kalkicaklar.
mesela ben simdi gidip benim kizi uyandiram.

valla benimki dün gece yaptıklarını saydı benden çok iş yapıyo :roflol: dedim ben de bi mok yapıyom sanıyodum çocuğa meğer sen bakıyomuşun üstüne bi de işe gidiyosun allah razı olsun :roflol::roflol::roflol:

bende sabah kizi verdim babasina, neymis efendim uykusunu almasi lazimmis, ise gidecekmis, ben aksama kadar evdeymisim.

beyfendi gece 3ten once yatmaz sonrada kalkmaz.sempatiksalakcinni

canım maşallah sana yaa...benim hiç bişey yapasım yok ütüler bana bakıyo ben ütülere sabahtan beri...:1ninca:
sagol kuzum.ya yaparken kı agrılarımı es gectım nisanda dr gıdınce bakım ne dıcek.yapmasam bırıkıyo bende öyleydım bı ara boşwer yaparsın saglı olsunolumunekankayizsmile

masallah. demek ki gunduz uykularini gercekten ayarlamak gerekiyo.
biraz dinlemip kalkicaklar.
mesela ben simdi gidip benim kizi uyandiram.
i
ewet maksımum 4 saat ıyı geldı bu walla oh beee:lepi::nazar:

benim kaynanada ilk geldiğinde işte ev dağınık pis falan filan diyordu yok perdeleri yıkayalım...
şimdide diyoki çocuk bakarken zor valla yazık sana hem işe gidiyon gelincede hiç dinlenmeden bebekle ilgileniyon diyo birde gece 4-6 sefer uyanıp tekrar yatıyom ama birgün bile yoruldum yeter demedim çok takdir ediyom seni diyo. hakkımı veriyo sağolsu ama kocaya kalsa taş mı taşıyonda yoruluyon:oklava::oklava:

demem mi kiz. gelde yap yada gel kiza bak yapayim dedim.

evde olsada bisey olmuyoki, aksama kadar o kanepeden yataga, yataktan tekrar kanepeye gun bitiyo.:bbo:

Allah'im hergun mu huy degisir?
biraz istikrarli olsunlar ya, biraz kalibinin adami olsunlar.kafamçokkarıştı
kalıbının adamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kalıpları ne ki hacıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah bi gün 24 saat baksalar şu bebelere gece 50 kere uyanması zaten yeterince yorucuu

kalıbının adamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kalıpları ne ki hacıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah bi gün 24 saat baksalar şu bebelere gece 50 kere uyanması zaten yeterince yorucuu

iste o bi lokmacik kaliplarina sahip cikamiyolar.kaydirigubbakcemile3

bir kere 24 saat baksalar ayaklarimiza kapanirlar be.sempatiksalakcinni
bide benimki ne akilli kizimiz var, gece hic kalkmiyo demiyomu, adami bogasim geliyo.:oklava:

merhaba kızlar nasılsınız
benim sıpada akşam 8 de yatıyo gece 2:30 da ayakta tabi arada mızırdanıyo bir iki kucagıma alıyorum sakinleyip geri yatırıyom ama 2:30dan sonra 2 saat felan uyumuyo oyun istiyo o zaman çok zor oluyo akaşam geç yatirayim diyorum uykusu gelince çıldırıyo bide akşam yemekti çaydı eşim bakiyo çokk yoruluyo işin üstüne en güzeli yatırmak oluuyo ama gece çok bölünüyo uykum öyle oluncada napacamı şaşırdımyavv bide bu günlerde hep ağlayarak uyanıyo anlamadım bi derdimi var.....

benim adam bakıyo hakkını yemeyeyim dışarda hiç almıyorum zaten kucama evdede işten gelince hemen satiyom babaya 2 sat felan oyalanıyolar sonra bizim sıpa uyuyo zaten sabah namazdan sonra da yine gece beni çok kaldırdıgı için kociş bakıyo ama geçenlerde 2 gün ayagımdan yürüyemediğim için kociş baktı velette çok usluydu gece heç uyanmadı.....onların baktıgı gün dururlar....

canım hiç üzülme..hepimizinki günden güne huy değiştiriyo..bizde 4.aya girdiğimizden beri huysuz ve iştahsız oldu..meme istiyo ama süt yeterli deil..mamayı yemiyo..böyle böyle büyütücez işte,çok zormuş annelikkafamçokkarıştı

allahım yaa hepsi aynı demekki bunların...akannehir
:oklava:bu erkekler hepsi aynı..bizimki de bazen çok iyi bazen aynı şeyler yaşanabiliyo..yoğun çalışıyo evdede hep bilgisayar başında zaten:bbo:
kiza elma, armut, nar suyu verdim. cildirdi.delikafadulden

bizde yoğurt denemesi yapıyoz daha önce yemedi,yeni mayaladım şimdi deneyecem yine..bide elma suyunun tadına baktırcam bakalımeyvahedigeldismile

demem mi kiz. gelde yap yada gel kiza bak yapayim dedim.

evde olsada bisey olmuyoki, aksama kadar o kanepeden yataga, yataktan tekrar kanepeye gun bitiyo.:bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ne çok yoruluyolar dimiii yazık dinlensinler alsanaalsanasmile

Back
X