2009 Kasm Anneleri

men gedim
ama her an zilli uyanır kaçabülürüm
kek yapacam malzemelri dizdim tezgaha kızın uyanmasını beklim
malum mikseri açamım korkuma
sizler napıyonuz bakem

elma suyuna bayıldı hayret iştahsız yavrum:lepi:
3-4 çay kaşığı verdim yalandı,ama fazla vermim dedim bıraktım..
yoğurttanda bi iki kaşı yese süper olcakhihoyyyt

manken derkenn bilmiyorumkismile benim kızı mı diin zemuszemus
ben de yoğurt mayaladım ilk defa bakalım nolcekkk
akşam biz yimek yerken kıza da bi kaç kaşık verem diyom

:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ne çok yoruluyolar dimiii yazık dinlensinler alsanaalsanasmile
di mi ya, her isi onlar yapiyo.kaydirigubbakcemile3

elma suyuna bayıldı hayret iştahsız yavrum:lepi:
3-4 çay kaşığı verdim yalandı,ama fazla vermim dedim bıraktım..
yoğurttanda bi iki kaşı yese süper olcakhihoyyyt

hadi gozun aydin.
afiyet seker olsun pasaya.opuyorumnanaktan

süt yapıcı bişeyler yapmam lazım annem kızdı komposto yap diye,yapayım barisempatiksalakcinni

ya benim geçen hafta iidi şu bitki karışımlarından içiyodum ondan oldu sandım hala içiyom ama azaldı düşünüyom değişik ne yedim diye bulamıyom bilmiyorumkismile

süt...
benimde bi çok güzel oluyo bi hiç olmuyo. psikolojik ya sanırım. bide işten eve giderken markette kaldıysa unonun köy ekmeğini yada çavdarlıyı alıyom alıyom. onu yediğimde artıyo sankim. okudum içinde malt varmış bilmiyorumkismile

su ic canim, ben gunde 3litreye cikardim, ise yariyo.
komposto falan ekstra olsun.
unutuyorum ya şu su içmeyi..eskiden özellikle hamileyken bende 2,5-3 lt içerdim bebek susuz kalmasın die..şimdi ne oldu bana..akannehir
hemen kalktım kocaman bi bardak aldımkaydirigubbakcemile5
ya benim geçen hafta iidi şu bitki karışımlarından içiyodum ondan oldu sandım hala içiyom ama azaldı düşünüyom değişik ne yedim diye bulamıyom bilmiyorumkismile
bende milupanın still tea den içiyoum gece yatmadan..gece sütüm oluyo faydası var demek..yoksa bizimki 3 kez kalkıyo gece emmeyekafamçokkarıştı

bide annem diyo geçenlerde. bitane tanıdığının gelininin 4 aylık bebesi varmış. sadece süt içiyomuş ve maş. baya tombişmiş. ama annesini görsen kopcak gibi dedi. ama sütü maş. çoookmuş. ee ne yiyo içiyo bu kız dedim. sadece yesillik yiyomuş. ot yani. marul roka dere tere ne bulduysa bilmiyorumkismile

bugün oğluşumu götürüp kilosuna boyuna baktıracam.
ama evede kendim tartıyom. maş. 650 gr almış görünüyo. bakalım inş fazlası vardır eksiği yoktur :emir_bebek:

Back
X