2009 Kasm Anneleri

zeytin kacti.

yontemi biliyorum ama 3 saat nasil oyalarim onu bilmiyorum.
hadi bi sekilde oyaladim diyelim, emme saati geldiginde zaten sizip kalicak.
eee o zamanda yatir kaldir yapamadan uyumus olucak.

en gec kacinci ayda baslaniyo bu yonteme?
hee kız zaten 3saat tuttuğumda kendi kendine sızar kiii sempatiksalakcinni
benim buyuk dana sokaktan geldi.
aciktin mi dedim hayir dedi.
4 kofte yermisin dedim, yerim dedi.
iyiki acikmamis ha, aciksa ne yiycek acaba?:roflol:

maşallaah darısı nazla beroşa kaydirigubbakcemile3

hee kız zaten 3saat tuttuğumda kendi kendine sızar kiii sempatiksalakcinni

maşallaah darısı nazla beroşa kaydirigubbakcemile3

di mi, 3 saat durunca zaten cocuk manyak gibi oluyo.sempatiksalakcinni
bu aylarda tracy teyze 4 saatte bir uyutun diyomus, oyle okudum bi yerde. rahmetli gelip oyalayiversin kuzulari bi zahmet.sempatiksalakcinni

Amin insallah.kaydirigubbakcemile3

di mi, 3 saat durunca zaten cocuk manyak gibi oluyo.sempatiksalakcinni
bu aylarda tracy teyze 4 saatte bir uyutun diyomus, oyle okudum bi yerde. rahmetli gelip oyalayiversin kuzulari bi zahmet.sempatiksalakcinni

Amin insallah.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yaw o 4 saatlik düzene geçin diyo yani 4 saatte bir emzircen
2 saat ayakta tutcan saat uyutcanmı acep kafamçokkarıştı
valla ben saati maati bıraktm 1.5 saat 2 saat allah ne verdiyse dayıyom memeyi çocuk kilo alamadı yaw

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yaw o 4 saatlik düzene geçin diyo yani 4 saatte bir emzircen
2 saat ayakta tutcan saat uyutcanmı acep kafamçokkarıştı
valla ben saati maati bıraktm 1.5 saat 2 saat allah ne verdiyse dayıyom memeyi çocuk kilo alamadı yaw

yok ya bi yerde okudum.
4 saatte bir 2ser saatlik uyku hedefleyin diyodu. belki ben yanlis anladim bilemiyorum. sanki hedefle oluyomus gibi.
saate bakmaktan tiksinc geldi be.kafamçokkarıştı

ilk yoğurt denemem hezimetle sonuçlandı süt aynen duruyo ayran bile olmamış kaydirigubbakcemile3

kızlar..bu yatır kaldırı bende deyeyımde
emmeden uyumayı henuz bılmıyokı benım oglum
kı uykusu gelınce zaten acıkmıs oluyo we emerken sızıyo
yandım yandım ya

ilk yoğurt denemem hezimetle sonuçlandı süt aynen duruyo ayran bile olmamış kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

kızlar..bu yatır kaldırı bende deyeyımde
emmeden uyumayı henuz bılmıyokı benım oglum
kı uykusu gelınce zaten acıkmıs oluyo we emerken sızıyo
yandım yandım ya

bizde onu cozmeye calisiyoduk.sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:
koptum la manyak herifte bakiy ne gülüyo bu bilgisayarı açar açmaz gülcek ne buldu deye :roflol:
benim yoğurt seninkinden hallice tam böyle mantı üstüne dökmelik akışkan bi kıvamı var yane direk sarımsakla dök kaydirigubbakcemile3

oglişim kacıncı ruyasınd abılmıyom emme ben cok açımmmm we sırtım agrıyo ne edecegım..bu kıloları nasıl werecegım bilmiyorumkismile

selam kızlar
uyanamamış diyonuz ama ben işe bilem geldim kocam evde çocuk bakıyo ben çalışıyorum nasıl ama
akşam kaynanayla kapıştım bu gün koçişe sen bakıyon babası değilmisin dedim oda mecbur bakıyo. kaynana nasıl gırtlaklanır üzerine streteji geliştiriyorum. akşam beni sinir etti yine işten geldim çocuğu vermiyo bana alıyorum kucağımdan almaya kalkıyo tutturmuş bi oğlum oğlum deyip bu bana gülüyo seni sevmiyo sen bırakıp gidiyon diye laf ediyo bende tamam anne bundan sonra çalışmam dedim aaa olmaz öyle şey biz çalışan gelin istiyoz demezmi ne cevap vericeğimi şaşırdım. yine aldı çocuğu kucağımdan dayanamadım bende sabah 8 de bıraktım akşam 6 da geldim dedim 10 saat seninleydi bu zamanda ne yaptınız ben geldim artık zaten saat 10 da uyuyo bu çocuk bizde zaman geçirelim dedim bana terbiyesiz dedi :oklava:

selam kızlar
uyanamamış diyonuz ama ben işe bilem geldim kocam evde çocuk bakıyo ben çalışıyorum nasıl ama
akşam kaynanayla kapıştım bu gün koçişe sen bakıyon babası değilmisin dedim oda mecbur bakıyo. kaynana nasıl gırtlaklanır üzerine streteji geliştiriyorum. akşam beni sinir etti yine işten geldim çocuğu vermiyo bana alıyorum kucağımdan almaya kalkıyo tutturmuş bi oğlum oğlum deyip bu bana gülüyo seni sevmiyo sen bırakıp gidiyon diye laf ediyo bende tamam anne bundan sonra çalışmam dedim aaa olmaz öyle şey biz çalışan gelin istiyoz demezmi ne cevap vericeğimi şaşırdım. yine aldı çocuğu kucağımdan dayanamadım bende sabah 8 de bıraktım akşam 6 da geldim dedim 10 saat seninleydi bu zamanda ne yaptınız ben geldim artık zaten saat 10 da uyuyo bu çocuk bizde zaman geçirelim dedim bana terbiyesiz dedi :oklava:

ayyyy, nasil bi kadin bu ya.
ne demek seni sevmiyo. vallahi cildirtirlar insani be.:oklava:

benim kizin uykuda sicramasi beni oldurcek.
ilk gordugum yerde devenin altindan gecircem.
gecen esime dedim, hemen hayvanat bahcesine gidelim dedi.kaydirigubbakcemile3

Back
X