aynen yatır kaldır mahvoldum acaiptr salya bırakıo huysuz
istioki hergün gezmeye gidelim dışarıyı seyretsin
eee alistirdin cocugu, simdi de sikayet ediyon.
gezdircen baska yolu yok.kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zayıflama çabalarım var mekik aleti yoga matt felan aldım cicim bugün başlıycamiyidir valla senden nbr kız icii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
behlülün sevgilisi irem nasıl kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun ee artık sünnetini gördün darısı düğününe derler kaydirigubbakcemile5
evet hep gezme istiyo ama dışarı çıkıncada düzen falan kalmıyo :uhm:
aaa oğlum acık büyüdüya 4.5 atdır kızım ne yapıyosun demeyen kaynana
bugün işin olunca çıkar bakayım diyo tabiii zahmet bitti şimdi sevme zamanı avucunu yalar kötükedihüsokötükedihüso
amiin ammminn:Saruboceq:
darısı eymeninde başınakaydirigubbakcemile
oyle deme kiz.
ek gidayada gecince, isin olunca birakirsin iste.
en az 3 saat rahat edersin.zemuszemus
siz ek gıdalara başlamışsınız kızlarcokacimcoook
bide dün doktordaydık ek gıdaya daha 2 ay başlama dedi 2 aşı olduk bütün gün huysuzdu
kullandığınız damlaları sorucam. biz ferrum 7 damla bıde devıt 3 damla sağlık ocağı verdi
doktor vıtamın damlası multı tabs önerdi siz ne kullanıyosunuz
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2ayy napimm uğraşıyom işte ev iş güç özge özge özge sempatiksalakcinni
bide yoğurtla bozdum kafayı delikafadulden günde 2 posta yoğurt mayalıyom daha heç başarılı olamadım hala mantı yoğurdu yapmaya devam çok istikrarlıyım maşallah kıvamda en ufak bi değişiklik yok :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3naz arkada bi flört mü bulduda camdan bakmak istio gııı kaydirigubbakcemile3
amin cnm inş
bizim babamız yaptırmıyo kıyamazmış
ama ben ikna edicem 2 yaşına kadar olması en sağlıklısı dedi doktor
benimkide aynı hanımefendievet hep gezme istiyo ama dışarı çıkıncada düzen falan kalmıyo :uhm:
aaa oğlum acık büyüdüya 4.5 atdır kızım ne yapıyosun demeyen kaynana
bugün işin olunca çıkar bakayım diyo tabiii zahmet bitti şimdi sevme zamanı avucunu yalar kötükedihüsokötükedihüso
aslında derler ki kaynanaya eziyet etmek istiyosan bebeğini bırakcakmışsın :roflol::roflol:
aslında derler ki kaynanaya eziyet etmek istiyosan bebeğini bırakcakmışsın :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayyy ben bi kere mayaladım daha dorusu sütü koyup geri aldım sempatiksalakcinni
sonra aynı sütü bi daa mayaladım bu sefer eccük tutar gibi olmuştu
bi deneme daha yapim barikk sempatiksalakcinni
benimkide aynı hanımefendi
onun için bile bırakmam bayramdan bayrama görsün mümkünse ama olmuyo işte her ay görüşüyoz farklı illerde dahi olsak
bende bırakmam hak etmiyo çünkü çok işim olunca alt katta kaynananın eltisi var ona bırakıyorum ohhhhhhhhhhhh temelli kıskanıyo :teytey::teytey::teytey:
benim dr anne sütüne devam dedi evdeyim işe başlamadım emzirmek istiyodum zaten ii oldu.biz 2 aydan beri multi tabs kullanıyoruz ama onu kullanırken d3 kesti onun içinde zaten varmış bu ay da ferrum 8 damla verdi deöir ilacı ona başladık.
bu arada ameliyatınız için geçmiş olsun.
sünnetide hayırlı olsundamatlığına darısı
bende sünnet ettirmek istiyorum maa çok korkuyorum anestesizden bekleyeyyim diyorum ama bakalım
sağol canım eee madem istiyosunuz darısı sizinde başınızagamyoncuiremsu
multı tabs kaç damla veriyosun canım bana 20 damla dedi:uhm:
nilüfercim geçmiş olsun efeciğee
biz de şimdi balkondan geliyooz az güneşlendik ay hava çok güzel yaa zemuszemus
güneş kremi almışmıydınız kızlar siz yaa
sağol canımmma.s
butun sulalemi ayni apartmanda oturuyosunuz kiz?bilmiyorumkismile
evet cnm altta amca ortada ben üstte kaynana 1 kattada 9 ay öncesine kadar büyük babanne vardı rahmetli oldu ama severdim onu çok kafa kadındı :a015: