Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 2 kat penyelerden giydiriom
hem biz çıkıyoz kız gaari
bu haftasonu pikniğe gitcez hem dee
ip alcam kızıma salıncak bilem kurcaam![]()
Bu arada kızlar annemle konuştum.biyopsinin sonucu temiz çıkmış ama yenileyebilir demiş doktor annemde rahmi ve yumurtalıkları aldıracak ...opuyorumnanaktan
:1shok::1shok:acaba gündüz uyanınca dışarı çıkarsam uyutmamaya çalışsam düzelir mi ki?Evde mümkün değil ne yaparsam yapayım uyuyo...bugün ben uyandırdım 1 saat ancak uyanık kaldı tekrar uyudu... Şimdi arabasının içinde uyukuluyor uyudu diye yatağına yatırınca gözler fal taşı gibi açılıyo....
günaydın şekerler a.s.
bugün dükkanı ben açtım bereketi bol olsun inşallahh :dance::dance:
günaydın edoş hayırlı işlerrrrzemuszemus tükanda benim zilli 7de dikti şimdi oyalıyom kahvaltı edecük sen neğen kaltın erken ege paşam uyutmadımı
günaydın canım a.s.
senin paşa uyuyo heral benimkide sabah namazından sonra uyumadı yeni uyuttum eşime de kahvaltı hazırlayam bu gün gezmelere gideceğiz
parmakların nasıl oldu canım:uhm:......
sanada hayırlı mesailer cnm kaydirigubbakcemile3
ege 6:30 uyandı azcık emdi 8de geri uyandı şimdi yatakta oynasıyo bende çamasır astım,bul.mak.boşalttım,ortalığı toparladım ohaoldumsmile
gidieyim altını falan alayım ege paşamın bide mama yedirem ona elma :lepi::lepi:
günaydın cnm opuyorumnanaktan
uyumuyo paşa sarkı söylüyo aaaaaaaaa aaaaaa oooooo eeeeeeee eyyyyyyyyyy :roflol::roflol:
benim tırnak iyileşti cnm diğer taraftan kesilen tırnak uzamış yeni çektirdiğim ancak iyileşti inşallah batmaz bidaa yaaa :sinifsinif::Saruboceq:
sen ne durumdasın :uhm:
mevzey senin velet ne zaman dogdu kız mı erkek mii
![]()
günaydın nagiş gene geldim ben tvde bişi yok uyuyamıyomda zaten işde yapamıyom ses olur diye öle sıkışmış kalmışım :bbo:
çınarım büyüdü teyzeleri biz bu gün 4. ayımızı doldurdukkkkkkkkkk