2009 Kasm Anneleri

ayyy kıyamam ya Allah yardımcın olsun gece uyumaması çok zor

amin canım. sorma walla bu ara her gece böyle yapıyo. düzeliceğine yeni yeni huylar ediniyo. boyun fıtığımda coştu bu ara, tutulmak üzre boynum walla.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

masallah, hep boyle istahli olsunlar insallah.

sende uzan azcik yanina canim.
uyumasan bile vucudun dinlenir.

peki her kalktiginda ne yapiyosun?
besliyomusun yoksa uyutmayami calisiyosun?bilmiyorumkismile

canım uzanmaya fırsat bırakmadan uyandı yine. diş huzursuzluğumu acaba yine gaz mı anlamıyorumki. sabah sabah 2 kere kaka yaptı. her sabah böyle. ilkini sabah 5 te yapıyo ne metabolizması var kızımın. uyandığında yanıma alıp pış pışlıyorum yine uyumuyo emziriyorum yine uyumuyo. bi ara easy i yöntemini uyguluyordum. ama bizim kız uyur uyumaz kaka için yeniden uyanıyo. yarım saatten çok uyumadı bi seferde. yatır kaldırada boynum kollarım dayanmadı. napıcağımı şaşırdım :sinifsinif:

slm kızlar nihayet evi sildim ne kadar tembel olmuşum be wanna benim kızda saat 6 ta açıyo gözlerini babasını gönderiyo bu gün 7 de uyandı nasıl olduysa

masallah, hep boyle istahli olsunlar insallah.

wannacım keşke nerde ama sadece ilk tatığı şeylere karşı böle merak ediyo işte değişik geliyo heralde kızıma inşallah iştahı güzel olur ya bana çekmesin diye dua ediyorum hep babasına çeksin herşeyi sevsin yesin

canım gündüz uykuları nasıl acaba gündüz uykusunu aldığı içinmi böyle yapıyo bide gece uyandığında emmek içinmi uyanıp uyumuyo bi daha

yok be canım gündüzde uyumuyoki hacı yatmaz gibi. hiç bi işime bakamıyorum. 1 saat uyutmaya çalışlıyorum o yarım saatte uyanıyo. hala gaz problemimiz bitmedi bizim :((

canım valla dediğin gibi aç kurt gibi sanki bütün gün bişi yemiyo hanım.dün akşam yaptığı şeyi görseniz inanmassınız halasının kucağındaydı bende mama yapıyorum mutfakta ona yapışmış halasının koluna cok cok cok emerek kolu morartmış içerden bi ses duydum hala bağırıyo sana dava açıcam hatta hepinize dava açıcam bu küçük pirenhayı bana karşı dolduruyosunuz sempatiksalakcinni neden hep bana yapıyo bunları saçımı çeker yüzümü tırmalar kolumu morartır kimse inanmaz bunu Durunun yaptığına diyip duruyodu tabi biz kopmuş vaziyetteyiz gördüğümüz şey karşısında bizim hanım ne yapsa beğenirsiniz öle gözlerini açmış halasına gülücükler atıyo sesler çıkartıyo :roflol: :roflol:

ay yirim onu..halaya harbi dolduruyonuz gibi geldi banada :))Çok üzgünüm çoook bende dün fıstığımı banyo yaptırırken bileğimi yakalamış cok cok sesler gelio ağaçkakan gibi emiyo bir kahkaha kopardık korktu yavrum

yok anam rekoru kaptırmayız biz hergün 5,15 deayaktayız

tuh bende bu sabah rekor bizde demistim.sempatiksalakcinni

wannacım keşke nerde ama sadece ilk tatığı şeylere karşı böle merak ediyo işte değişik geliyo heralde kızıma inşallah iştahı güzel olur ya bana çekmesin diye dua ediyorum hep babasına çeksin herşeyi sevsin yesin
benimkinin istahida mumkunse bana ceksin.kaydirigubbakcemile3
babamiz yemek konusunda biraz miz miz da.

canım uzanmaya fırsat bırakmadan uyandı yine. diş huzursuzluğumu acaba yine gaz mı anlamıyorumki. sabah sabah 2 kere kaka yaptı. her sabah böyle. ilkini sabah 5 te yapıyo ne metabolizması var kızımın. uyandığında yanıma alıp pış pışlıyorum yine uyumuyo emziriyorum yine uyumuyo. bi ara easy i yöntemini uyguluyordum. ama bizim kız uyur uyumaz kaka için yeniden uyanıyo. yarım saatten çok uyumadı bi seferde. yatır kaldırada boynum kollarım dayanmadı. napıcağımı şaşırdım :sinifsinif:

canim, o kitapta guzel guzel anlatiyo ama her bebekte ise yaramiyo iste.
bende benim kizi yatirip kaldiram dedim, hanim oyun sandi.sempatiksalakcinni
buyudukce duzelicek insallah.

slm kızlar nihayet evi sildim ne kadar tembel olmuşum be wanna benim kızda saat 6 ta açıyo gözlerini babasını gönderiyo bu gün 7 de uyandı nasıl olduysa

sen hic sikayet etme sabah 6da kalkiyo diye.:oklava:

ya kızlar bu oğlum zorla emiyo memede oyun oynuyo iki çekiyo sonra gülüyo oynuyo ne yapcam bilmiyorum sizdede aynı sorun varmı

yok be canım gündüzde uyumuyoki hacı yatmaz gibi. hiç bi işime bakamıyorum. 1 saat uyutmaya çalışlıyorum o yarım saatte uyanıyo. hala gaz problemimiz bitmedi bizim :((

canim hemen hemen hepsi ayni.
benimkide 30dk tas catlasa 45dk uyuyo.
boyle oluncada aksama kadar mizik mizik.

bu aralar gecede zor dalar oldu.
memeyi koklarken uyur kalirdi, simdi emiyo emiyo uyuyamiyo.mafoldumben

ya kızlar bu oğlum zorla emiyo memede oyun oynuyo iki çekiyo sonra gülüyo oynuyo ne yapcam bilmiyorum sizdede aynı sorun varmı

aynısı bizdede var öyle olunca uyuyamıyor sonrada mızıklanıyor. ama memeden ağzını çekince gözümün içine bakışı var boncuk boncuk insanın yiyesi geliyor

ben geldiiiiiiiiiiiimmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sükür kavusturana
hepinizi cok özledim lannnsempatiksalakcinni
bebeler nasil bakem herkes iyimi

olmazmı canım
benimkide öyle sinirim zıplıyo oda inadına gülüyo bide arada yalıyo bizimki öyle komik oluyoki

aynı sorun bizde de mevcut. 2 emiyo sonra çekip bırakıyo bana bakıp gülüyo. oyun istiyolar bence.ama hep yapmıyo bizimki toksa öyle yapıyo.

canim hemen hemen hepsi ayni.
benimkide 30dk tas catlasa 45dk uyuyo.
boyle oluncada aksama kadar mizik mizik.

bu aralar gecede zor dalar oldu.
memeyi koklarken uyur kalirdi, simdi emiyo emiyo uyuyamiyo.mafoldumben

aynen canım.bazen kusana kadar emiyo yine uyumuyo. bari gündüz uyusa 2-3 saat.

Back
X