2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız minekcimmm allah yardımcın olsun gerçekten çok zor ev taşımak arkadaşlar geçmişi okuyamadım keyifsizim biraz arkadaşlar herkes iyidir inşallah...

Selam kızlarrt noluyor bu Kasım annelerine ??? Bir halsizlik bir durgunluk umarım cabuk gecer... Bugün yardımcım izinliydi annamde kaldık ist dan teyzem geldi oğluyla tabi bizim nartan in bu kadar ilgiye keyfi yerindeydi dun de ananesinde kaldi bensiz kerata ozledim valla sabaha kadar sanki ev bombostu onsuz kuzum benim....

Bugunde mothercare indirim günüydü zaten canımda sikkin bir dunya kiyafet iki de oyuncak aldım rahatladım biraz daha iyiyim napim seviyorum oranın kıyafetlerini yumusacik oluyor herseyden önce oyuncak ta bir uçak aldım sesli ananesi uçakla memlekete gidince baya mevzusu olmuştu görünce çok sevindi yavru....

selam kızlar nasılsınız minekcimmm allah yardımcın olsun gerçekten çok zor ev taşımak arkadaşlar geçmişi okuyamadım keyifsizim biraz arkadaşlar herkes iyidir inşallah...

baya zor olcak gibi canım ya ana minek demene gerk yok okurken inekçiğimii çağrıştırdı :27::27:mine diebilirisn yada miniş genelde miniş derler bana gerçi çok minik bi yapıya sahip diilm ama :9::9::9:neden keyifsizsin umarım herşey yolundadır hepinizi öpüyorum kızlarrr:1::1::1::1:ençokta kuzucuklarııı

ben size küsüm küsssssssssssssss
ben yoktum sohbet almış yürümüş bu kasım bebeleri hep oynak bide amma çok sarılıp öpmeyi seviyolar galiba neden ki eymende aynı
ben saat 5 te iş çıkışı arkadaşla abiye almaya gidiyorum canlarım ee düğüne az kaldı görümce görmeyim ölünce :1:
görümce oldumda azıcık eymene babası bakacak 2-3 saat zaten babacı oldu sen kimin oğlusun sorusuna baba cvbı verildiğine göre baksın :1:
dün banyodan sonra koltukların yastıklarını indirdi yere dizdi üstünden atlıyo anneeee bak diyo o ara dizyede bakıyorum diziye baktığımı görünce yine anneee bak :1:büyüyolar ve vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz inanın bebekliğini unutuyorum bazen sanki direk böyle doğdu :25: duygulandım yine kameraya çektim fırsat bulunca face atıcam öpüyorum bütün anneleri ama en çok kasım meleklerini hemde kokulusundan

sen bize küsme memleketimin itfaiyecisi sen bize her zaman lazımmsınn:1::1::1:inş istediğin gibi bi kıyafet bulabilirisn :64::64::64:tey tey tey keşke bend eolsaydım iki döktürseydimmm:64::64:

Selam kızlarrt noluyor bu Kasım annelerine ??? Bir halsizlik bir durgunluk umarım cabuk gecer... Bugün yardımcım izinliydi annamde kaldık ist dan teyzem geldi oğluyla tabi bizim nartan in bu kadar ilgiye keyfi yerindeydi dun de ananesinde kaldi bensiz kerata ozledim valla sabaha kadar sanki ev bombostu onsuz kuzum benim....

Bugunde mothercare indirim günüydü zaten canımda sikkin bir dunya kiyafet iki de oyuncak aldım rahatladım biraz daha iyiyim napim seviyorum oranın kıyafetlerini yumusacik oluyor herseyden önce oyuncak ta bir uçak aldım sesli ananesi uçakla memlekete gidince baya mevzusu olmuştu görünce çok sevindi yavru....

güle güle kullanın canım cicileirnizi kasım anneleri artık isyanlardaaa tatil şart hepimizeee :52::52::52:ben çıldırmak üzereyimmm

ayy kıyamam ya demek kapıda bekliyolar bende aksamları hem çağan uyusunda dinleneyim diye bakıyorum uyuyuncada çok özlüyorum gelip gidip bakıyorum

gece bende çok özlüyorum odayı ayırayım diom ama ben dayanamıcam galiba gece bide gelip sarılıo öpüo uyku arasında öpüyoo annem dio uyuyozz sonraaaa

Meral aferin Mert kuzusuna sacını kestirmiş o da nasill bir berbermis öyle cocuklar icin supermis ant var mı acaba ??? En azından kestirmeyecegim ama duzeltirecegim... Nattan in babasının isleri de bitti 2.5 ay kadar evde ufak tefek is olursa gidecek nartan icin super olacak... Gerçi baba olunca baya bir şımarık oluyor yemek yemiyor ... Sizde de oluyor mü kizlar??

Nesliye de aferin bu arada yemek bile istiyormuş annesinden umar yiyordur da iştahı duzelmistir...

Deryacigim çağanda iyi olmuş sevindim ...

Bircan sen nassın canimm??

Nagihan eymen sevgi bocegi oldu demek aynı nattan da sevgi pitircigi gelip gelip öpmeler çok şirinler ... Bu arada birak tabi babasına ilgilensin zaman geçirsin baba olmakta bı kadar kolay olmamalı degilmi ?? Bir gelsin ben de babasına bırakacağım bol bol

Sebnemmm canım sen bu bahçe kayıma baya sardın biri seni durdursun yahu :::))))
Cocukların iştahı yerine geldi mı???

Son düzenleme:
günaydın kızlar aksam yarısına cvp yazdım yarısında eşim pcyi kapattı:1::1::1::1:neyse devam edeyim ben
sebnemcim bahçe işleri epey sardı seni...eğer mutlu oluyosan hiç pes etme tebrik ederim seni ben yapamazdım vallahi..
nurancım cicilerinizi güle güle giyin bizde aldık çağana ben kendime şapka alabildim sadece:36::36:
nagişcim kıyafetini al ve döktür göbecikleri ohhh bende çok severim düğünleri hatta kendi düğünümde hiç oturmamıştım damat otutuyo tabi :52::52:herkes demiştir bu nasıl gelin diye:37::37:
zeynep,bircan sizler nasılsınız canlarım?
minecim sabah sabah güldürdün beni akp gibi kadın ha?:1::1::1:

günaydın günaydın günaydın
acık cnm sıkkın dün ayakkabıyı ve elbiseyi aldım elbise bugün terziye verilecek ama çok içime sinmedi sanki halen kararsızım aldığımdan 100tl fazla olan vardı onu çok beğendim ama 100ede ayakkabı alırım diye bunu aldım bide arkadaş bu çok güzel diye tutturdu üffff ilk beğendiğimde aklım kaldı dün size resmini atıcaktım uyumuş kalmışım tek omuzunda iri kumaş parçaları var tek omuzu ip askı rengi fuşya göğüs dekoltesinde gümüş rengi taşlar var altı normal şifondan uzun bir elbise işte :14:

günaydın günaydın günaydın
acık cnm sıkkın dün ayakkabıyı ve elbiseyi aldım elbise bugün terziye verilecek ama çok içime sinmedi sanki halen kararsızım aldığımdan 100tl fazla olan vardı onu çok beğendim ama 100ede ayakkabı alırım diye bunu aldım bide arkadaş bu çok güzel diye tutturdu üffff ilk beğendiğimde aklım kaldı dün size resmini atıcaktım uyumuş kalmışım tek omuzunda iri kumaş parçaları var tek omuzu ip askı rengi fuşya göğüs dekoltesinde gümüş rengi taşlar var altı normal şifondan uzun bir elbise işte :14:

gunaydın nagihancım;

gule gule giy cicilerini:))ay hep oyle olmaz mı zaten alırız birseyler aklımız diğerlerinde kalır.anlatında gozumde canlandırdımda guzele benziyor.arkadaşın beğenmiş ustunde guzel durmuştur muhakkak,ama için rahat etmeyecekse,terziyede vermemişsin değiştirir derim ben.sonuçta kendi içine sinmesi onemlı....

eğmenin düğünluk cicileri pek şık doğrusu sen ne giyersen giy yanında pek sönuk kalacaksın ona gore annesi:)))

selam kizlar sohbet muhabbet oh oh ne guzel valla yoksa toptan okuyuncami guzel oluyo :)) son zamanlarda vaktim mi yok diyim yoruluyorum ondan mi diyim temizlik yaptim kalan vakitte bebeleri parka goturuyorum ondan mi diyim giremiyorum pek bi tek face se girip iki yazip cikiyorum anca onada ailemle konustugum icin giriyorum ya yoksa onada girmicem vakitsizlikten. neyse gecmisi fazla okuyamadim direk yaziyorum insallah iyisinizdir hersey yolundadir bizde hersey yolunda bahce de ugrastiriyo beni efede mircanda evde kocada ayyy kacacak delik ariyorum oralarda varmiiiii :37: hee bu arada ben bir bahce daha kiraladim onun icin de yogunum simdi onunla ugrasiyorum. domatlar (izmir sivesi) cicek acti, patlicanlar meyveye durdu bir aya kalmaz yeriz insallah kendi mahsulumu ama biberlerim salyangozlara yemek oldu :(( pis sumukluler ne istediler biberlerimden o kadarda ugrastim fide yaptim gel sen catir cutur ye...kactimmmmm opuyorum hepinizi anacimmmm

tarla bahçe işleri seni iyice sardı,şebnemcim,işleri genişletmişsınde.hadi kolay gelsin:))

daha once size bahsetmedim,sanırım sadece derya biliyor benim bir çiftliğim var.yardım edebileğim bir sey olursa,soyle şekerim.hemide organik urunler yetiştiriyorum:34:hayvanlarımda var.organik gubre yada tohuma ihtıyacın varsa gondereyım:82:dermişimmm:)ay iğrencimmm,soyle kı;farmerama diye onlıne bir oyun var onu oynuyorumdaorda epey ilerledim 75 seviyedeyım,sanal alemde hanım ağa sayılırım:))))şimdilerde pek ilgilenemesemde zamanında çok emek vermişliğim var benimde,elime ne geçtı derseniz tabiki hiç sadece eğlendim:66::66::66:

tarla bahçe işleri seni iyice sardı,şebnemcim,işleri genişletmişsınde.hadi kolay gelsin:))

daha once size bahsetmedim,sanırım sadece derya biliyor benim bir çiftliğim var.yardım edebileğim bir sey olursa,soyle şekerim.hemide organik urunler yetiştiriyorum:34:hayvanlarımda var.organik gubre yada tohuma ihtıyacın varsa gondereyım:82:dermişimmm:)ay iğrencimmm,soyle kı;farmerama diye onlıne bir oyun var onu oynuyorumdaorda epey ilerledim 75 seviyedeyım,sanal alemde hanım ağa sayılırım:))))şimdilerde pek ilgilenemesemde zamanında çok emek vermişliğim var benimde,elime ne geçtı derseniz tabiki hiç sadece eğlendim:66::66::66:

offf o oyunu hiç sorma gece saat kuruyıdum kalkıp topluyodummm eşim sen manyaksın diodu eeee ozamn hamileydim vakit bolduuu şimdi saçıma fön çekecek fırsat bile bulamıyorummmm:14::14::14:çok bakımsız bi hatun oldummmm

Meral aferin Mert kuzusuna sacını kestirmiş o da nasill bir berbermis öyle cocuklar icin supermis ant var mı acaba ??? En azından kestirmeyecegim ama duzeltirecegim... Nattan in babasının isleri de bitti 2.5 ay kadar evde ufak tefek is olursa gidecek nartan icin super olacak... Gerçi baba olunca baya bir şımarık oluyor yemek yemiyor ... Sizde de oluyor mü kizlar??

Nesliye de aferin bu arada yemek bile istiyormuş annesinden umar yiyordur da iştahı duzelmistir...

Deryacigim çağanda iyi olmuş sevindim ...

Bircan sen nassın canimm??

Nagihan eymen sevgi bocegi oldu demek aynı nattan da sevgi pitircigi gelip gelip öpmeler çok şirinler ... Bu arada birak tabi babasına ilgilensin zaman geçirsin baba olmakta bı kadar kolay olmamalı degilmi ?? Bir gelsin ben de babasına bırakacağım bol bol

Sebnemmm canım sen bu bahçe kayıma baya sardın biri seni durdursun yahu :::))))
Cocukların iştahı yerine geldi mı???

sağol nurancım,kestirdik rahatladık,kulaklarının arkası pişik olmuş yavrumunda kesilince gordum:(e-bebek mağazalarını biliyorsundur onlarda çocuk kuaforu bölumu oluyor.çok guzeldi valla hem hijyenikti, varsa sende oraya gotur nartanı.
gule gule kullanın cicilerinizi de.oyuncağınızıda.bende bir uçak almak istiyorum hatta e-bebekte baktımda istediğim tarzda değildi.daha minik bebişler içindi.mertde acayıp meraklı uçaklara,balkonda uçak beklıyoruz.uçaaa babay diye el sallıyor arkasından.oyuncağı bulamayınca içinde uçağında olduğu puzzle aldım onuda sevdi ama daha yapamıyor.benim yaptıklarımı,bozuyor ancak:27:

offf o oyunu hiç sorma gece saat kuruyıdum kalkıp topluyodummm eşim sen manyaksın diodu eeee ozamn hamileydim vakit bolduuu şimdi saçıma fön çekecek fırsat bile bulamıyorummmm:14::14::14:çok bakımsız bi hatun oldummmm

tam hastalık deme,insan kendini alamıyor,şimdi benim seviye yukseldi ondan gunde 1 kere toplasam yetiyor ama onu bile yapamıyorum artık...şimdi gorsen oyunu tanıyamazsın bir suru değişiklik oldu,daha da guızelleşti oyun

Mineee bu kasım anneleri cildirinca baya bir komik oluyorlar sanırım çok guldum minekcim e :::))))

sen beni bi görsen kızcam nesliye parmağımı sallıyommmm bak benii çıldırtmaa ye şu yemeği bana parmağınılı ş,imdi sana beş kardeş gelcek diomm görcen gününü annneee akaşmı gelcekkk dioooa akaş arkadaş oluyooo tabi ben yine kalıyommm honk diee:52::52:çıldırmaya bile fırsay yokki canım yaaa

Back
X