2009 Kasm Anneleri

ya biizm topikte kimin iki çocuğu var şebnem tamam bide aytes le nartan kardeşmiydi bengovilin adı nuranmıydııı amannn kafam karıştıı yineeee aytesle nartan kimin çocuğuyduuu:1::1::1:kafam karıştııı

canım evet sebnemin 2 tane efe ve mircan bide nuranın var evet begonvilin adı nuran onuda iki tane nartan ve aytes

slm kızlar nabersiniz?ben yemeğimi yaptım çorbam pişiyo şimdide yanınada cacık salata karpuz yeter sanırım aslında pilavda yapsam iyi olur ama üşeniyorum

ya ben park olayını hiç sevmiyorum,sizlerdede oylemı,tamam mert eğleniyor salıncakktan inmek istemiyor bellıkı zevk alıyor.kaydırağa tam çıkamıyor yada ben korkuyorum tek başına bırakamıyorum.hep peşindeyım.ama o kaymayıda seviyor.çocuk için iyi oluyor birkaç insan goruyorda ben çok sıkılıyorum.ama mecbur gideceğiz tabi:27:uyanınca yemeğini yedirip çıktık,dolaşa dolaşa gittik geldik.eve zor aldım,daha gezecekmiş:27:

bir yemek muhabeti almış başını gitmiş.gamzecim senden ozendim pizza yapayım dedim,malzemeler eksik akşam çıkacağız dışarı alıp,yarın yapacağim.sık sık yapardım bende bir suredir yapmıyordum.arada yazın boyle menulerinizi iyi oluyor,sizlerden esinlenip farklı şeyler yapıyorum.bende barbunya yaptım yanınada pilav.oğluşuma yedireceğim şimdi.hafta sonu bende darı kaynattım ama mert yemedi nedenki sizinkiler seviyormuş.bırde açken deneyım yıyecekmı bakalım...

benimkide 2 de yattı 3 te kalktı yarım muz şeftali kayısı ezdim yedirdim eline alıpta yemiyor

aman yesinlerde nasıl olsa 1,2 sene sonra ellerine alıp yerler.hem etrafta kirlenmiyor biz yedirınce benimde işime geliyor açıkçası.biraz tıtızımdır bu konularda yere kırıntı dokulcek,etraf batacak diye ödüm kopardı ,şimdi biraz daha relax'im bu konuda mecburen...

Son düzenleme:
ya ben park olayını hiç sevmiyorum,sizlerdede oylemı,tamam mert eğleniyor salıncakktan inmek istemiyor bellıkı zevk alıyor.kaydırağa tam çıkamıyor yada ben korkuyorum tek başına bırakamıyorum.hep peşindeyım.ama o kaymayıda seviyor.çocuk için iyi oluyor birkaç insan goruyorda ben çok sıkılıyorum.ama mecbur gideceğiz tabi:27:uyanınca yemeğini yedirip çıktık,dolaşa dolaşa gittik geldik.eve zor aldım,daha gezecekmiş:27:

bir yemek muhabeti almış başını gitmiş.gamzecim senden ozendim pizza yapayım dedim,malzemeler eksik akşam çıkacağız dışarı alıp,yarın yapacağim.sık sık yapardım bende bir suredir yapmıyordum.arada yazın boyle menulerinizi iyi oluyor,sizlerden esinlenip farklı şeyler yapıyorum.bende barbunya yaptım yanınada pilav.oğluşuma yedireceğim şimdi.hafta sonu bende darı kaynattım ama mert yemedi nedenki sizinkiler seviyormuş.bırde açken deneyım yıyecekmı bakalım...

parkta bizde öyleyiz salıncaktan inmiyor neslihan hadiiii in kadaslarda binsin diomm ııııııııııııııııııı gitttt diooo:53::53:zar zor ağlaya ağlaya inio ama en az 1 saat sallanıo benimde beynimm sallanıyoooo sıkılmıyo evde de salıncağı varr en fazla 10 dakka binimo sıkılıo dışarda cazip gelliii galibaaa:36::36:

üşenme üşenme üşenenin çocuğu olmazmış:60::60::60:

sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün meralcimm
park olayına gelince bende sıkılıyorum hele bide tek gittiysem ama mecbur çocukalr seviyo kaydırak için daha erken diye düşünüyorum daha yeni yeni çıkıyo basamaklarını tabi kontrolm altında salıncağıda seviyo ama çağan daha çok parklarda havuzları bide kuşları hatta çocukları kovalamayı çok seviyo

benimkide kumda oynamaya bayılıyor ama onuda beceremiyor yani ya sallanıcak ya kumlara boğulucak yada milletin salıncağını tutmaya çalışır ya nezaman farkına varıcaklar acaba tehlikelerin sürekli koşturmaca bizimde park maceramız kaykaydan bizimki alıştı kışın götürüyorduk biz arkadaşlarla avmdeki parka orda tam minik kay kay kendi başlarına binip kayıyolardı şimdi bunada kendisi binmek istiyor işimiz var buyaz bunlarla

allahım hep duyarım ayran çorbası diye nasıl bir seydir o,bir ara yazıversen tarifini ne iyi olur...

verem yavruu ama ben hep göz kararı yaparımm nasıl olcakk belki siz yoğurt çorbası diende varrr bunaa belki bildiğin bişiydirr:26::26:yıkadığın pirinçleri tencere koy kaynatt pişssin sonraa ayrı biyerde yoğurt 1 yumurta ve 2 tatlı kaşığı unu bi güzel çırp güzel güzel kaynanyan çorbanını içine yavaş yava ş dökerkenn hızlı hızlı karıştır ayrı biyere 1 soğanı küçük küçük doğraa tereYAĞında güzelce pembeleşene kadar karışıtı sonra içine bi tutam isteğe göre nane at onuda biraz kavuır sonra çorbana bi taşım kaynamş olur zaten sonra çorbana ekle soğanını bukaaaa:56::56:

bu arada sarı tombiş die bi markanın tereyağı çok güzel köy terayğısı gibiii ben ondan kullanıommm migrosta falan var
ama yoğurdu kötüü eşim gecen almış çok ekşiii:50::50:

verem yavruu ama ben hep göz kararı yaparımm nasıl olcakk belki siz yoğurt çorbası diende varrr bunaa belki bildiğin bişiydirr:26::26:yıkadığın pirinçleri tencere koy kaynatt pişssin sonraa ayrı biyerde yoğurt 1 yumurta ve 2 tatlı kaşığı unu bi güzel çırp güzel güzel kaynanyan çorbanını içine yavaş yava ş dökerkenn hızlı hızlı karıştır ayrı biyere 1 soğanı küçük küçük doğraa tereYAĞında güzelce pembeleşene kadar karışıtı sonra içine bi tutam isteğe göre nane at onuda biraz kavuır sonra çorbana bi taşım kaynamş olur zaten sonra çorbana ekle soğanını bukaaaa:56::56:

hımm ağzım sulandı,ben bir değişini denediydim,yoğurt kesildiydi.birde bunu deneyimmm.sağol şekerimm...

ben kaçar,kociş gedi....

Back
X