selammmmm kizlarrrr sabah sabah ugradim ama kimsecikler yok

((( neyse gene kendi kendime yazayimda bahceye gidecegim sonra. ehhh irgatlik kolay degil anam calis cabala aylar sonra rahat edicem.gecmisi cok okuyamadim mert sacini kestirmis saatler olsun yakisiklimaaaaa. simdi mavis gozleri dahada cikmistir on plana boncuk gozlumm cok opuyorum seni... he bu arada meralcigim yaptigin ciftlik muhabbetine once cok sevindim di ama sonlara dogru yikildim kafamdan assagiya buz gibi sular dokuldu hayallerim yikildi oyle kaptirmisimki sorularim bile yazini okurken kafamda canlanivermisti alacagin olsun gururumla oynadin dalga gectin fazla olgunlasan domateslerimi gelip snein camlarina atmazmiyim ben

sen durrrr mayismis biberlerimide tek tek yapistiricam camina,ustunede iki yumurta ekmegi banar banar yersin organik menemeni

nurancigim alisverise vermis yapmis stres atmissin canimcim oh ne guzel valla gule gule giyin canim benim bu siralar aldigim seyler bahceyle ilgili seyler onun disinda benimde gardrobumu yenilemem lazim malum acildik sacildik yaa

esinde evdeymis artik rahatlammissindir gerci afacanlar babalarinin yaninda cok degisiyorlar ya ama olsun baba hasretini gidersinler. benimkilerde babayi gordunmu bi degisiyolar bi simariyolar lafimi dinlemiyolar napalim artik zaman boyle gecicek buyucekler iste. tatil isiniz noldu vazmi gectiniz..nartanimida opuyorum aytesimideeee

deryacigim sen nasilsin canimmm insallah hersey yolundadir caganim nasil oldu ishal olmus ahh ahhh hala azina aliyomu herseyi hep mikrop geciyor degilmi yavrucaga. sizleride opuyorum cokk
minekcigimmmmmmmmm :)))) bi ara cocukkene cok samimi arkadasim vardi azindan okuz lafi hic dusmez hep okuz derdi herkeze herseye bende ben okuzsem sende benim inegimsin derdim boylece ben okuz o inek uzunnnn seneler oylece kaldik taki abisinin evlilik teklifini red edene kadar.. sonra takmin etmissindir okuz oldu ortaklik bitti.. simdi sen inekcigimmm yazinca aklima bu mazi kalbimde derin yara misali aklima geldi ... neslim nasil iyimi cadi cadiiiiiii yerim onun dillerini ben facede resimlerini gordum dayisiyla bayildim valla nasi pozlarda vermis cimcime...
nagisim dugun mugun derken sende stres atmissin gorum gorum gorumcelikte yaptinmi barim dugunde

ya ben boyle yaziyorum ama dugun bittimi oldumu hic haberim yok yazilarin bi basindan bi sonundan okuyunca niyeyse bitmis diye tahmin ettim gariii... neyse gonlumun itfaiyecisi senide eymenide cok optummmm.....
zeynebimmmmm tatlimmmm hamisimmmmm sen nasilsin guzel gozlummm... cicmcime nasil yaramazliklar tamgazmi bizm gibi ... hamislik nasil gidiyor ay hem calisiyorsun hem sicak allah yardimcin olsun cnaim...
bircancigim seninde sIKintin varmis canim rabbim tez zamanda feraha erdirsin insallah buyuk bi sey yoktur derken birden aklima kayinvaliden geldi niyeyse. insallah sagligi iyidir.... bebisnde yemesi icmesi duzewlse sende rahatlicanda fazlada kasma kendini senin uzuntun stresinde yansir....
umarim kimseyi atlamamisimdir bizde hep ayni seyler devam iste bebelerin ve benim istahsizligim suruyor ama aksam oldumu hava biraz serinledimi arayi kapatiyoruz kitliktan cikmis gibi yiyoruz ailecek :)) hele efe cok komik oluyo nerdeyse elimi yiycek kasikla birlikte yiceee yiceeee diye diye ... araa girip cvp yazacagim ama fazlada giremiyorum simdi havuz sezonuda acildi artik saatlerimizi orayada bolecegiz bana bi esktra saat lazim yokmu 25 saatttt