2009 Kasm Anneleri

çok geçmiş olsun canım ya bişeymi dokundu acaba?
geçen haftadan beri var aslında pasta almıştı eşim doğumgünüme ama akşam mısır yedik 12 den sonra taşındık wcye karın ağrısı en beteri cemroştata var şimdi bir damla var onu kullanıoz inş. geçer
:nazar::nazar: kem gözlere şiş :1: cnm çok geçmiş olsun hamileyken ishal daha da zor ayy şu iş yerlerinde lafta hiç bitmiyo
ayyy çok fena nagiş mahvoldum resmen geçio gibi oluyor gene başa dönüyozzz..aslında sevke saati geç yazdırırdım ama uğraşmak istemedim belli olmuo dok sağı solu 2.5 saat oyalandım okulda
mevzey canım hüma bebekken kayılıodu bizhiç pütürlü başlayamadık sonradanda alıştı blendra şimdi hiç yemio çok zor napıcağımı şaşırdım artık hergün ona özel yemek bulmakta zor
herşeyi çorba haline getirmekte...

canım allah yardımcın olsun bence gözünü karart annem alıştırdı benimkini aslında seninki gibiydi hemen boğuluyo gibi yapıodu eline işiler ver katı öyle öyle alışır alışmalı çok zorlanıyoruz sonra ahhh geniş boğazlı olsalar ne olurdu

iyi akşamlr kızlar çok şükür çağan bugün daha iyiydi uykusuda normal saatlerinde oldu ve bende rahattım iş yaptım biraz ütü filan ama bayağı bi yorulmuşum

meral hoşgeldin canım nasılsın?sen bu saatte gelirmiydin?eşin yokmu?

sana boşuna topiğin annesi demiyoruz :46: hak edilmiş kazanç yani :46::46: tşk ederim cnm şimdi ilk tarifi yapabilirim ama akşamdan ufak bir kavanoza hazırlasam olur mu sabahları yanında olmuyorum ya :50: taze mi olması lazım bizim babannede anlamaz böyle işlerden anca karnını doyurup alt değiştiriyo karambole büyüyo işte eymen :50
oylede yapabilirsin, allahim acil sifalar versin yakisiklima..

kız şebo enişte nerdeydi sen 3 gün nasıl yıkanmadan durdun :52: kuvvetli ihtimal o yanında değil di malum hem tatil hemde 3 gün kocan yanaşmıcak zor bir ihtimal :44: güzel fikir aslında uygulanabilir de biz yeni anneler acık pipirikliyiz nasıl yaparız ne olur ayy mikrop kapar mı diye yapamayız galiba :37:

enisteyle ben kanadaya gelene kadar senede bir bulusuduk :1::1: o sene yazin yoktu esim. abimlerle gitmistik ama esimde olsa gene yapardim 11 ay ayri kaliyoz zati uc gun ayri kalalim canim nolcek saglik icin yapmiyacagim sey yok :9: sonu saglik olacaksa yerim pipirikliligi ben.. sakinan goze cop batarmis azcik relaxxx olun yahuuu hem o vakit bende yeni anneydim ama cok genis anneydimmm :37: mikrop olayi uc gun beklemeyle degil bir dakikada olan bisey canimcim fazla takma bu kadarrr
( siiiiiihhttt demesi kolay dedigini duydummmm seni gidi seniiiiii anneye cevap verilmezzz )
Günaydın kızlar dün gece hiç uyumamış biri olarak berbat bir gün yaşıyorum eşim ve ben tuvalet nöb tuttuk şiddetli karın ağrısı ve diare sabah dok çıktık 2 gün daha devam ederse serum bağlanacakmış 1hapımı içtm ağrım azaldı okuldayım şimdi laf etmesinler diye geldim sürekli dok gidince bizde böyle biri bize büyümü yapmı gözemi geldik hasteneyle ortak olduk resmen

cok gecmis olsun canim yaa gercekten bi ugursuzluktur gidiyor ustunuzde hadi hayirlisi:18: yoksa sizinde derya gibi unuttugunuz adaginiz mi var yerine getirmediginiz

günaydın kızlarrrr çağan dün yaptı yapacağını çağanın artık uyku düzeni diye bişey yok uyutamıyoruz dün öğlen 11.30 da uyudu ohh iyi iyi dedim bi baktık 3 saat uyudu :nazar:uyandırmadım uykusunu alsın huysuz olmasın diye neyse ı uyanınca hastaneye gittik pipisi için dr bi krem yazdı acil sünnetlik bişeyi yok dedi ama siz bilirsiniz biz böyle küçükleri genel anestezi ile uyutup yapıyoruz lokalde durmuyolar dedi ben istemiyordum zaten sünnetten vazgeçtikk.bende burnum kanıyodu onun için gittim damar çatlması varmış bi sprey ve kremde bana yazdı.neyse eve geldik hadi fırında alabalaık yapalım dedik gezerek balık almaya gittik geldik tam yapıcaz bizim eşşek sıpası kızarmaya gözünü üfelemeye başladı saat 9 eşim uykusu geldi dedi yatırdım tam uyudu dedim kaynana geldi götürdüm beşiğine koydum geri uyandı bi eşim bi ben sallıyoruz yok yok yok uyumadı tamam oynasın dedik yemeğe oturuyoruz ağlamaya başlıyoo hiçbişey yiyemedik eşim biraz yedi ben hiçççç...babasıyla oynadı biraz ama ağlıyo sürekli kafayı yedim ve ağladım sinirimden çünkü geçen senede aynı gün burnumuzdan getirmişti veee bugün evlilik yıldönümümüz 3ncü ylımızı bitiriyoruz sanki çağanda bunu biliyoda bize hediye veriyormuş gibi geçen senede aynı gün ilk dişini çıkarmıştı yine böyle sabaha kadar ağlamıştı offf ya en şansızım ha bide güya yaz günündeyiz hava soğuk kapalı ve yağmurlu ..

sebnemcim söylediklerini dikkate alıcam
nuran,bircan sizlerde çok geçmiş olsun canım
meral,gamze,zeynep,nagiş sizler nasılsınız?
yapma yaaaa yildonumunuzu cagan bey burnunuzdan getirmis yani... ama saglikli olsun da ne olursa olsun cnaim yaa insallah yarin guzel gecer :))

mevzey canım hüma bebekken kayılıodu bizhiç pütürlü başlayamadık sonradanda alıştı blendra şimdi hiç yemio çok zor napıcağımı şaşırdım artık hergün ona özel yemek bulmakta zor
herşeyi çorba haline getirmekte...

o durumu ben mircanda cok yasadim, dis kasiyicilarini bile azina goturse oguruyodu bazen elini bile azina koysa ogurdugu oluyodu. gec puturluye gectik. cok kusardi hatta ogurmesi bile kusmasina sebeb olurdu. dr goturdum bazi bebeklerin yemek borusunun kisa oldugunu cok cabuk kusabildiklerini zaten bebek oldugu icin her an kusmaya meyilli oldugunu hic endiselenmem gerektigini soylemisti. sevecegi seylerle isirarak yemesini sagliyacak seyler dene. ilk baslarda ogurur tikanir gibi olur ama sen sakin olmaya calis senin tepkinede korkuyor olabilir cunku. gecmis olsun humaya

gundemden haberler :31: iki gundur efe beyin cisiyle .okuyla ugrasiyorum, bu durum hic mi hic hosuma gitmiyor :19: neymis sicakmis serinlesinmis diye babasi bezini cikariyor donuyla geziyo . tabii bir iki cis kazasi hadi cise eyvallahta kakaya hayirrrrrrr :kkk: allahtan iki kaka vakasida balkonda oldu derken mircanin anne gellll demesiyle koridordaki yollugun ustune hediye gibi koydugu kakayla kaynar sular tepemden bosaldiii :52::52: bide basima gelmis anniii kakaa kakaaaa demezmiiiii iykkkkkk soylene soylene temizledim tabiii :63:

kizlarrr biliyorum hepiniz bebislerinizi her dakka opuyorsunuzdur da bu sefer sifa niyetine opunnn :51: o nasil oluyor derseniz ben siz uyurken girdigim icin tabii konusacak kimse olmuyo haliyle, cocuk gelisimi topigini geziyorum. orda okudum dun. hasta cocuklarin anneleri tarafindan opulmesi cocuga bagisiklilik kazandiriyormus. kanadada bilmem ne unisinde arastirilmis annesi tarafindan opulen hasta bebeklerin opulmeyen bebeklerden daha hizli iyilestigi kanitlanmis. hasta oldugunda opulmedik yer birakmayalim artik bebislerimizde. acaba bizde hasta oldugumuzda optursek ise yararmi :26::26:

gundemden haberler :31: iki gundur efe beyin cisiyle .okuyla ugrasiyorum, bu durum hic mi hic hosuma gitmiyor :19: neymis sicakmis serinlesinmis diye babasi bezini cikariyor donuyla geziyo . tabii bir iki cis kazasi hadi cise eyvallahta kakaya hayirrrrrrr :kkk: allahtan iki kaka vakasida balkonda oldu derken mircanin anne gellll demesiyle koridordaki yollugun ustune hediye gibi koydugu kakayla kaynar sular tepemden bosaldiii :52::52: bide basima gelmis anniii kakaa kakaaaa demezmiiiii iykkkkkk soylene soylene temizledim tabiii :63:

kizlarrr biliyorum hepiniz bebislerinizi her dakka opuyorsunuzdur da bu sefer sifa niyetine opunnn :51: o nasil oluyor derseniz ben siz uyurken girdigim icin tabii konusacak kimse olmuyo haliyle, cocuk gelisimi topigini geziyorum. orda okudum dun. hasta cocuklarin anneleri tarafindan opulmesi cocuga bagisiklilik kazandiriyormus. kanadada bilmem ne unisinde arastirilmis annesi tarafindan opulen hasta bebeklerin opulmeyen bebeklerden daha hizli iyilestigi kanitlanmis. hasta oldugunda opulmedik yer birakmayalim artik bebislerimizde. acaba bizde hasta oldugumuzda optursek ise yararmi :26::26:

heee yarar sen hasta olduğunda öptür enişteye bak sonu nasıl bitiyo puhahaha yani bizde sonu nasıl bitiyo ben demeyeyim sen anla :))) bende dün eymene alıştırma kulodu giydirdim 2 sefer 2 sinde de işedi sıpa annem iş gelince diş de diyorum var mı diyorum yok diyo arkamı dönüyorum hopp ıslanmış ilk denememizdi yanında olsam uğraşıp alıştırırım da kaynanaya zor geliyo bir kaç sefer söyledim ama oralı değil
bide ben hasta olunca kuzu mu öperim hemde çok ama bildiğim iyi oldu ayyy şebnem işte bunun için 2. hemen olsun diyorum hazır heryer çiş kakadan kurtulmadan ikiside büyür ne dersin annnneeee

selam kızlar kimseler uğramamış...
dun temizlikle geçtı,bugunde misafirlerim var...

mert ve ben iyiyiz,opuyoruz sizleri.hasta bebişler iyileşmişlerdir inşallah...

heee yarar sen hasta olduğunda öptür enişteye bak sonu nasıl bitiyo puhahaha yani bizde sonu nasıl bitiyo ben demeyeyim sen anla :))) bende dün eymene alıştırma kulodu giydirdim 2 sefer 2 sinde de işedi sıpa annem iş gelince diş de diyorum var mı diyorum yok diyo arkamı dönüyorum hopp ıslanmış ilk denememizdi yanında olsam uğraşıp alıştırırım da kaynanaya zor geliyo bir kaç sefer söyledim ama oralı değil
bide ben hasta olunca kuzu mu öperim hemde çok ama bildiğim iyi oldu ayyy şebnem işte bunun için 2. hemen olsun diyorum hazır heryer çiş kakadan kurtulmadan ikiside büyür ne dersin annnneeee

iş-diş olmuş bunlar çiş olacak :60::60:

selam kızlar kimseler uğramamış...
dun temizlikle geçtı,bugunde misafirlerim var...

mert ve ben iyiyiz,opuyoruz sizleri.hasta bebişler iyileşmişlerdir inşallah...

bende geleyim bende ama çay içmem kola içerim ona göre kısır falan varmı
ayy ben bu kola ve sigaraya tam 23 ay dayandım şimdi kaldığım yerden devam çocuğum için sabrettimde kendim için sabrım yok :26:
bize seni ve merti öpüyoruz cnm

günaydın kızlarrr bakıyorum herşey yolunda çok güzel..sebnem bende hiç hoşlanmam dün annemlerdeydiya çağan öğlen uykusuna yatarken annem çağanın bezini çıkarıp yatırmış çağan heryeri göl etmişş:1::1:çağanı bende çok ama çok öperim bıkar bazen ama hastayken daha çok öpeyim işe yarar inşş.
dün eşimle gittik gezdik yemek yedik bana sonunda 2 pantolon vee 1 ayakkabı aldım bu ay biraz masraflı oldum galiba ama bi çanta alamadım onada artık utandım ay sonunuda düşünmek lazım tabii.aksamada arkadaslar geldi yemek yedik ikea açıldı buraya oraya gittik biz bi tane mutfak masası aldık beyaz güzel oldu mutfaktakş halımda siyah beyaz griydi zatenn..tabş çağan ordada durmadı evde arkadaslarla yemek yerkende her zamanki gibi ben yemek yiyemedim eve geldim karnını doyurdum hemen uyuttumda rahatça oturduk arkadaslarla gece 1 de gittler evi topla filan derken çok yorulmuşum ayaklarım acıyo vallahi..
ha bu arada çağana 4 tekerlekli bisiklet aldık çok hoşuna gitti ama daha çok tekerlekleriyle oynuyoo akülü arabanın pedallısını alalım dedik ben beğenmedim onları bu güzel büyüyüncede çok rahat kullanabilir

günaydın meralcim hoşgeldin nasılsın?mert nasıl?

merhaba derya'cım.iyiyiz canım.yaramazlıkta bir numara oğluşum artık kendi kendine oyun oynuyor vakıt geçirebiliyor.ama bilgisayarı açtığım anda başımda.anne şepşe(kelebek) aç dıyor.geçen hafta mertte kelebek resimleri gosterdim bilgisayardan,hay gostermez olaydım,şimdi hep onlara bakacak,:27::27::27:

gule gule kullan canım giysilerini,masanızı...oh sonunda ankarayada gelmiş ikea,hayırlı olsun:))çok buyuk bir eksiklıkten kurtuldunuz:))

nagihancım dun kısır yoktu ama çok iyi yapartım,beklerim şekerim,kolamız her daim vardır dolapta sen yeterkı iste canım..

günaydın kızlarrr bakıyorum herşey yolunda çok güzel..sebnem bende hiç hoşlanmam dün annemlerdeydiya çağan öğlen uykusuna yatarken annem çağanın bezini çıkarıp yatırmış çağan heryeri göl etmişş:1::1:çağanı bende çok ama çok öperim bıkar bazen ama hastayken daha çok öpeyim işe yarar inşş.
dün eşimle gittik gezdik yemek yedik bana sonunda 2 pantolon vee 1 ayakkabı aldım bu ay biraz masraflı oldum galiba ama bi çanta alamadım onada artık utandım ay sonunuda düşünmek lazım tabii.aksamada arkadaslar geldi yemek yedik ikea açıldı buraya oraya gittik biz bi tane mutfak masası aldık beyaz güzel oldu mutfaktakş halımda siyah beyaz griydi zatenn..tabş çağan ordada durmadı evde arkadaslarla yemek yerkende her zamanki gibi ben yemek yiyemedim eve geldim karnını doyurdum hemen uyuttumda rahatça oturduk arkadaslarla gece 1 de gittler evi topla filan derken çok yorulmuşum ayaklarım acıyo vallahi..
ha bu arada çağana 4 tekerlekli bisiklet aldık çok hoşuna gitti ama daha çok tekerlekleriyle oynuyoo akülü arabanın pedallısını alalım dedik ben beğenmedim onları bu güzel büyüyüncede çok rahat kullanabilir

elbiselerini,masanı,çağan paşamın bisikletini iyi günlerde kullanın cnm
annemisin yorulmak yok yola devam :1:

merhaba derya'cım.iyiyiz canım.yaramazlıkta bir numara oğluşum artık kendi kendine oyun oynuyor vakıt geçirebiliyor.ama bilgisayarı açtığım anda başımda.anne şepşe(kelebek) aç dıyor.geçen hafta mertte kelebek resimleri gosterdim bilgisayardan,hay gostermez olaydım,şimdi hep onlara bakacak,:27::27::27:

gule gule kullan canım giysilerini,masanızı...oh sonunda ankarayada gelmiş ikea,hayırlı olsun:))çok buyuk bir eksiklıkten kurtuldunuz:))

nagihancım dun kısır yoktu ama çok iyi yapartım,beklerim şekerim,kolamız her daim vardır dolapta sen yeterkı iste canım..

ahh tşk ederim cnm benim iyiki varsınız
ben çok yorgunum 3 gündür çarşıdayım bitmedi bitmedi alınacaklar para bitti alınacak bitmedi

elbisem narçiçeği renginde oldu canlarım kocişim siyah takım beyaz gömlek narçiçeği kravat oğlum siyah pantolon kısa kollu beyaz gömlek narçiçeği kravat tabi paşam pazar günüde laci takım giyecek köy düğünü olduğu için ben pazar günü yöresel kıyafet giyicem fotoları koyarım cannlarım ama haftaya düğün
bide en büyük sorun bileziklerim yok çok cnm sıkılıyo çok 6 bileziğimi kardeşime borç vermiştik 2 ay sonra vericem dedi vermedi ben şimdi ne takıcam kimsede bilmiyo millete dert anlat etrafımdaki kimsede yok altın hoş olsada istenmezki sahte taksam millet anlamasa bile ben biliyorum ya o yetiyor :((( isteyemedim de demez mi zor zamanımda bide ablam sıkıştırdı diye :(( işin garibi bizde şehir dışında yaşayan herkesi zengin görürler laf yaparlar kaynana sorar nerde diye off offf var mı bilenziği olan bacııılaarrrrr :52:

sağol canım teşekkür ederim evet ikea çok yakınımıza açıldı arabaya bin en fazla 5 dkka sonra ordasın ama biraz karışık olmuş içi labirent gibi çıkışı bulması zor oluyo bide yeni açıldığı içinmidir çok kalabalık...
mertede maşallah artık kendi başına oyun oynuyo demek çağanda kendi başına çok oynar ama bu aralar biraz huysuz galiba yine diş....offf bi bitseydi şu diş derdimiz..ya çağan sadece anne,babayı çok kullanıyo ben artık çok üzülmeye başlıyorum herşeyi çok güzel algılıyo dinliyo ama konuşmuyoo normalmi hala?

Kizlarr selam olsun hepinize aytes im iyi sukur ben de antibiyotik almam dısında iyiyim de bu sefer de nartan cigim kustu iki sefer doktora götürdük emedur fitil verdi kusmazsa da vermeyin bir daha dedi kekik cayı bol naneli yogurt çorbası hafif seyler meyve suyu dedi sukur dedim ben de bir kac güne iyileşir otelden bir mikrop kapmış olabileceğimizi düşünüyor doktor iste boyle ha bu arada kocamın 14 yasında oglu o da çok fena kustu evelki gece heryer battı duşunun artik halimi....

Kayinvalidemler gittiler sukur butun gün son ses televizyon offf zaten hastaydim yine iki dakika oturup dinlenemedim yardımcının da izin gunüne denk gelmişti.... Neyse evim guzel evim tuzsuz asım ksygisiz basım bundan sonra plaj deniz ev oturmaları hariç kimildamam bir yere bacılar en iyisi ev...

Nagihan ohhh kıyafetler super oluyormuş vallahi resimlere bakarız artik.

hahahahaha bu kasım analarınında hepsi fakir galiba kimseden ses çıkmamış gel benimkileri al diyen olmamış :60:
gidem de başka topiklerde demeyeyim şansımı :55:
bu arada zarfı doldurmamanız akıllıca malum ziyaretçimiz çok ya varsa bile var demeyin bacılar :82:

elbisem narçiçeği renginde oldu canlarım kocişim siyah takım beyaz gömlek narçiçeği kravat oğlum siyah pantolon kısa kollu beyaz gömlek narçiçeği kravat tabi paşam pazar günüde laci takım giyecek köy düğünü olduğu için ben pazar günü yöresel kıyafet giyicem fotoları koyarım cannlarım ama haftaya düğün
bide en büyük sorun bileziklerim yok çok cnm sıkılıyo çok 6 bileziğimi kardeşime borç vermiştik 2 ay sonra vericem dedi vermedi ben şimdi ne takıcam kimsede bilmiyo millete dert anlat etrafımdaki kimsede yok altın hoş olsada istenmezki sahte taksam millet anlamasa bile ben biliyorum ya o yetiyor :((( isteyemedim de demez mi zor zamanımda bide ablam sıkıştırdı diye :(( işin garibi bizde şehir dışında yaşayan herkesi zengin görürler laf yaparlar kaynana sorar nerde diye off offf var mı bilenziği olan bacııılaarrrrr :52:

nagihancım dondun dolaştın yıne kırmızıda karar kıldın demek,guzel renk kırmızı iyi yapmışsın hani derler ya beş kuruş pahalı olsun kırmızı olsun...

aman canım elalem ne derse desin,hiç kasma kendini.kardeşin elbet verir o zaman takarsın sende gostere gostere:))
benim bilezikler duruyor sana korgolayım,hiç işime yaramıyor oğlece beklıyorlar.onlarda gezip dolaşmış olur boylece.biz bir yere gidemiyoruz onlar gitsin en azından:60::60::60:

sağol canım teşekkür ederim evet ikea çok yakınımıza açıldı arabaya bin en fazla 5 dkka sonra ordasın ama biraz karışık olmuş içi labirent gibi çıkışı bulması zor oluyo bide yeni açıldığı içinmidir çok kalabalık...
mertede maşallah artık kendi başına oyun oynuyo demek çağanda kendi başına çok oynar ama bu aralar biraz huysuz galiba yine diş....offf bi bitseydi şu diş derdimiz..ya çağan sadece anne,babayı çok kullanıyo ben artık çok üzülmeye başlıyorum herşeyi çok güzel algılıyo dinliyo ama konuşmuyoo normalmi hala?

bazı kaynaklarda 18 yaş normal,bazılarında 2 yaş diyor.algılaması iyi çağanın 2 yaşa kadr bekle bence,ondan sonra gelişme olmazsa çaresina bakarsınız.çağana bol bol kıtap oku.ilk sozcuklerim tarzı kıtaplar var.bol resimli onlar işe yarıyor.birde eğitici çizgi filimler var arada onları seyrettiriyorum ben mertte.pepee var masela trt çocukda birde bizde lulı diye bebek kanalı var ondada çok guzel programlar oluyor bir suru kelımeyı ordan oğrendi.orda duyup tekrar ediyor birde:))

Kizlarr selam olsun hepinize aytes im iyi sukur ben de antibiyotik almam dısında iyiyim de bu sefer de nartan cigim kustu iki sefer doktora götürdük emedur fitil verdi kusmazsa da vermeyin bir daha dedi kekik cayı bol naneli yogurt çorbası hafif seyler meyve suyu dedi sukur dedim ben de bir kac güne iyileşir otelden bir mikrop kapmış olabileceğimizi düşünüyor doktor iste boyle ha bu arada kocamın 14 yasında oglu o da çok fena kustu evelki gece heryer battı duşunun artik halimi....

Kayinvalidemler gittiler sukur butun gün son ses televizyon offf zaten hastaydim yine iki dakika oturup dinlenemedim yardımcının da izin gunüne denk gelmişti.... Neyse evim guzel evim tuzsuz asım ksygisiz basım bundan sonra plaj deniz ev oturmaları hariç kimildamam bir yere bacılar en iyisi ev...

Nagihan ohhh kıyafetler super oluyormuş vallahi resimlere bakarız artik.

canım ya bir tatıle gittiniz burnunuzdan geldi:(ben de bu hastalık olayından tırstığımdan ve mertin yolculukta duracağına garantı veremediğimden tatıle gidip gitmemekte kararsızım.muğla akyazıya gitmek istıyor eşim ordakı bir otelde tanığımız mudur gibi bir sey çok guzel,şirin bir yermiş aklım orda ama çokda kararsızım.15 gun sonra çıkacak eşim izne gideceksek rezarvasyon yaptırmamız lazım,diyorum bu sene ertelesek hafta sonları gunu birlik çeşme kaçamaklarıyla idare etsek daha iyi mi olur acaba.avrupalılar el kadr bebelerle nerelerden gelıyorlar ulkemize,biz çok mı pimpirikleniyoruz onuda anlamadım:44:

canım ya bir tatıle gittiniz burnunuzdan geldi:(ben de bu hastalık olayından tırstığımdan ve mertin yolculukta duracağına garantı veremediğimden tatıle gidip gitmemekte kararsızım.muğla akyazıya gitmek istıyor eşim ordakı bir otelde tanığımız mudur gibi bir sey çok guzel,şirin bir yermiş aklım orda ama çokda kararsızım.15 gun sonra çıkacak eşim izne gideceksek rezarvasyon yaptırmamız lazım,diyorum bu sene ertelesek hafta sonları gunu birlik çeşme kaçamaklarıyla idare etsek daha iyi mi olur acaba.avrupalılar el kadr bebelerle nerelerden gelıyorlar ulkemize,biz çok mı pimpirikleniyoruz onuda anlamadım:44:

cancazim sen cik tatile senin tek cocuk ilgilenirsin birsey olmaz kaparsa evde bile kapar babasi getirir disardan birinden bulasir hakkin bence degisiklik olur sana ve kocana da o kadar calisti dedigin gibi yabancilar el kadar bebekleri getiriyorlar bir de bizim ulke onlara gore 2. sinif bir ulke dusun yani sen de git bence kendini kisitlama oluruna birak rahat ol

Back
X