2009 Kasm Anneleri

himmm duymasinlar seni deryacigimmm darilabilirler ....:21: :21:en de seni seviyorum sekerim benimmmm:66:

benide bbenide sefın ama been kıskanırım:))

nurancım nartana kayısı ve şeftalıyı diğer sevdiği meyvelerle karıştırıp verdiğindede mi yemıyor.alla alla çocuklar sever aslında bu ikissini ama nartan' neden sevmediki.geçen senede mı yemiyordu?

ben 3 haftadır faln kahvaltılarda haftada iki kez corn flakes veriyorum mert'e.efeden gorup ozendim:)))mertte sevdi,onu verdiğim gunler dışında yumurta veriyorum...:56:

nurann mathercarede acayıp indirim var hemen hemen herseyde.akşam uğrayacağım bulabilirsem kış için çıtçıtlı badı,çorap,bide birkaç oyuncak alacağım...

Mrb arkadaşlar oğlum çok terliyor sizinkilerde öylemi eğer bildiğiniz bi çözüm varsa ya da sebebini biliyorsanız söyler misiniz

Mrb arkadaşlar oğlum çok terliyor sizinkilerde öylemi eğer bildiğiniz bi çözüm varsa ya da sebebini biliyorsanız söyler misiniz

merha.benim oğlumda çok terlıyor bu sıralar:(geceleyın badisi sırılsıklam oluyor terden.ben değiştirmiyorum uykusu açılır,sonrada uyanmaz diye.gunduzluğun çozumumuz sık sık banyo ama gece terlemeleri için bende birçozum bulamadım.pencere açık yatıyoruz ama yınede çok sıcak...:27::27:

slm kızlar dünden bu yana çıldırmak üzereyim dün gece çağan ateşle bi uyandı gece saat 3 e geliyodu sabahladık sürekli ağladı ateşini düşürdük ama çok huysuz neresi ağrıyo anlayamıyoruz ama herşeye ağlıyo hiç susmuyo..bugün mutfağa pimapen yaptırdık çağan bi tarafta kızkardeşimin çenesi çıktı burda ağzı yamuldu dili dışarda kaldı onu hemen acile götürdüler işler beni bekliyo bi taraftan yorgunluk,uykusuzluk hepsi üst üste geldi kafamı tutamıyorum çok yorgunum çokkk..

slm kızlar dünden bu yana çıldırmak üzereyim dün gece çağan ateşle bi uyandı gece saat 3 e geliyodu sabahladık sürekli ağladı ateşini düşürdük ama çok huysuz neresi ağrıyo anlayamıyoruz ama herşeye ağlıyo hiç susmuyo..bugün mutfağa pimapen yaptırdık çağan bi tarafta kızkardeşimin çenesi çıktı burda ağzı yamuldu dili dışarda kaldı onu hemen acile götürdüler işler beni bekliyo bi taraftan yorgunluk,uykusuzluk hepsi üst üste geldi kafamı tutamıyorum çok yorgunum çokkk..

ah derya'cım herseyde sizi buluyor:(,çok geçmiş olsun.bu çocuk neden bukadr çok ateşleniyor ve dr'lar neden olduğunu bilmiyorlar ben anlamadım canım ya..ne desem bilemedim:(kardeşinin durumuda zor,inş biran once duzelır...

keşke çağan2ın bu durumunu iyice araştırtsanız,ateş deyıp geçmemek lazım:((

ah derya'cım herseyde sizi buluyor:(,çok geçmiş olsun.bu çocuk neden bukadr çok ateşleniyor ve dr'lar neden olduğunu bilmiyorlar ben anlamadım canım ya..ne desem bilemedim:(kardeşinin durumuda zor,inş biran once duzelır...

keşke çağan2ın bu durumunu iyice araştırtsanız,ateş deyıp geçmemek lazım:((

meralcim drlar hep aynı şeyi söylüyolar ya kulağı yada boğazı kızarık diyorlar hemen antibiyotik yazıyolar araştırmayı çok düşündüm ama hangi hastye götürdüysem sonuçları temiz çıkıyor anlamadım gitti canım ya.çok sağol canım inş biran önce düzelir..bu arada canım kandil msjı için çok teşekkür ederim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım kusura bakma dönüş yapamadım bu ara kntrm yok ev tlfda kapalı özür canım..

meralcim drlar hep aynı şeyi söylüyolar ya kulağı yada boğazı kızarık diyorlar hemen antibiyotik yazıyolar araştırmayı çok düşündüm ama hangi hastye götürdüysem sonuçları temiz çıkıyor anlamadım gitti canım ya.çok sağol canım inş biran önce düzelir..bu arada canım kandil msjı için çok teşekkür ederim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım kusura bakma dönüş yapamadım bu ara kntrm yok ev tlfda kapalı özür canım..

onemlı değil canım.

şimdinasıl çağan ateşı kontrol altında mı?

kızlar gittiniz mı,burdamısınız?huuu nuran,hu huu derya:))))

gelin biraz dedikodu yapalım.nağişin fotolarını gordun mu nuran facede.çok guzel olmuş,elbise harıka birde ona çok yakışmış.eee nede olsa kasım annes, deme:))

gelin biraz dedikodu yapalım.nağişin fotolarını gordun mu nuran facede.çok guzel olmuş,elbise harıka birde ona çok yakışmış.eee nede olsa kasım annes, deme:))

ben burdayım canım hayırdır sen bu saatte burdasın?

gecmis olsun deryacigim off ya cagan yine mi ateslendi niye bu kadar atesleniyor anlamiyorum mikrop falan mi kapiyor acaba?? kakasinin kivamina falan bakiyorsun degil mi oyle olunce ben direk kaka olayina bakarim birsey goruyorsam hemen tahlile genelde de kakadan cikar ne varsa....

nartan in butun disleri hemen hemen hep birlikte geliyorlar irili ufakli yavrum nasil dayaniyor pek bir sikintisi olmuyor amma velakin iki yas sendromuna bugun girdi dedigim dedik caldigim duduk unutturup ilgisini baska birseye cekmek zor unutturmak zor illaki olacak hic vazgecmiyor inatlassam olmuyor inatlasmasam simarik mi olur offfff bilemedim ne yapayim aytes in de payi vardir mutlaka da cozumum yok simdilik... mesela bugun ogle yemeginde 3-4 adet hipp biskuvi yedi kiymali makarna vardi halbuki ogleden sonraki meyve saatinde ise sadece kocaman bir muz yedi o kadar ustelemedim aksam yemeginde ise kuru fasulye pilav vardi sadece pilavindan ama kendisi yedi bizimle masaya oturdu aldi kasigi yedi aferin oglumaaa:66:

biz butun gun klima calistiriyoruz yoksa cok sicak oluyor genelde klima acik olan salonda durmamamaya gayret ediyorum ama olmuyor acsan bir turlu aytes in burnu pir pir nartan oksuruyor acmasan siril siklam sonra klima acsan bu sefer ter soguyor allahim cocuklarimizi sen koru gozet yarabbim...

buradayim canim dedikodu himmmm gormedim valla face bile acamiyorum ki ama bakayim

meral huuu gercekten sen bu saatte olm\azdin hayirdir ben de nartan biraz once uyudu gunduz 3 saati gecerekten uyanuinca biraz zorlandi uyurken anca iki satir yazip cikacagim

çağanın ateşi iyi çok şükür ve kontrol altında canım şimdi uyuttum ama biraz huysuz sen nasılsın canım?mert nasıl?

ben iyiyim canım mert!e uyudu yarım saat oldu uyuyalı artık 10 dan once uyutmuyor ama gunduz uykuları uzadı:)sabahda 8.30 gibi kalkıyor.çok şukur genel olarak iyi,fazla huysuzluğu olmuyor.iştee d ilgilenince,oynayınca,kıtap okuyunca yada yeni birseyler yapmasını sağlayınca ondan mutlusu yok.şu sıralar boyalarla karalama yapıyoruz,duvarlarda nasibini alıyor tabi:)tabi hersey gulluk gulustanlık değil mesela geceleyın 3,4 kere uynması varkı sorma.gozler kapalı anneee diye uyanıyor illa kucağıma gelecek emecek :27::27:sıpa

kislar ikiniz buradayken sorayim iki kaynakta birden gozume carpti yumurtayi rafadan mi vermek gerekiyormus???? meral topigimizin arastirmaci gazeteci annesi olarak cevap var mi acaba???

ben iyiyim canım mert!e uyudu yarım saat oldu uyuyalı artık 10 dan once uyutmuyor ama gunduz uykuları uzadı:)sabahda 8.30 gibi kalkıyor.çok şukur genel olarak iyi,fazla huysuzluğu olmuyor.iştee d ilgilenince,oynayınca,kıtap okuyunca yada yeni birseyler yapmasını sağlayınca ondan mutlusu yok.şu sıralar boyalarla karalama yapıyoruz,duvarlarda nasibini alıyor tabi:)tabi hersey gulluk gulustanlık değil mesela geceleyın 3,4 kere uynması varkı sorma.gozler kapalı anneee diye uyanıyor illa kucağıma gelecek emecek :27::27:sıpa

huuuhuuu meral ne zaman keseceksin memeden kizzzz neredeyse okul cagina gelecek bunalmadin mi artik yeter yeterince emdi huuuu:35:

ben aytes i en fazla 1.5 yasina kadar emziririm zaten o yastan sonra da sutun pek bir beslsyiciligi falan kalmaiyormus ki fantazi diye emiyorlarmis istemem bacimmm baskalarinin yaninda kocaman memememeem diyecek himmm derim ben de valla:10:

Back
X