gecmis olsun deryacigim off ya cagan yine mi ateslendi niye bu kadar atesleniyor anlamiyorum mikrop falan mi kapiyor acaba?? kakasinin kivamina falan bakiyorsun degil mi oyle olunce ben direk kaka olayina bakarim birsey goruyorsam hemen tahlile genelde de kakadan cikar ne varsa....
nartan in butun disleri hemen hemen hep birlikte geliyorlar irili ufakli yavrum nasil dayaniyor pek bir sikintisi olmuyor amma velakin iki yas sendromuna bugun girdi dedigim dedik caldigim duduk unutturup ilgisini baska birseye cekmek zor unutturmak zor illaki olacak hic vazgecmiyor inatlassam olmuyor inatlasmasam simarik mi olur offfff bilemedim ne yapayim aytes in de payi vardir mutlaka da cozumum yok simdilik... mesela bugun ogle yemeginde 3-4 adet hipp biskuvi yedi kiymali makarna vardi halbuki ogleden sonraki meyve saatinde ise sadece kocaman bir muz yedi o kadar ustelemedim aksam yemeginde ise kuru fasulye pilav vardi sadece pilavindan ama kendisi yedi bizimle masaya oturdu aldi kasigi yedi aferin oglumaaa
biz butun gun klima calistiriyoruz yoksa cok sicak oluyor genelde klima acik olan salonda durmamamaya gayret ediyorum ama olmuyor acsan bir turlu aytes in burnu pir pir nartan oksuruyor acmasan siril siklam sonra klima acsan bu sefer ter soguyor allahim cocuklarimizi sen koru gozet yarabbim...