Canım inan kötü düşünmüyordumki heleki bugün aklıma gram kötü bir düşünce sokmadım ben taki soruyla karşılaşana kadar sanırım azıcık yanlış oldu bu soruyu heleki bana sorması şuan kopardı beni aman üzülme sakın destnacım az sonra diner gözyaşlarım sakın sakın üzülüp bebişi üzme işte ozaman acayip kızarım..Şeniz
JJuLiEtt hayatım buyönde akıyor benim pozitifliği yaşantıma oturtmam okadar kolay olmadı bayağı bir emek harcadım ama şuan ki kurduğum hayatımıda hep buna borçluyum..Ben inanıyorum ki buda bir deneme sabırlı olmam Allaha dua edip beklemem gerekiyor ben işte bunu yapıyorum ve bunun karşılığını Hayırlısı ile alırım ..
Lütfen şunu unutmayın olurmu "EN KÖTÜ SONUÇTA BİLE HERZAMAN BİR HAYIR VARDIR!"
Destna bak üzülürsen işte ozaman acayip ağlarım Canımsınnn tatlı annem unutma emi a.s.
ay benim salak kafam çok özür dilerim ben senin dışında sadece konu hakkında bilgi almak için sormuştum asla niyetim seni üzmek deildii uff patavatsız çenem haklsıın sana sormamam gerekirdiii lütfen unutalım bunları hakkını helal ett
ben senin iyi niyetli pztitif bir insan olarak bildiğim iiçin alalde sordum ama senin hassiyetini nasıl görmezden geldim aklımdan nasıl çıktı çok özürr ben namaz kılıyimm