Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim zuzummm kızz:teytey:
ilk benim de esim zaten erkek istiyordu kzı erkek ayrıdığından değil kızı buyutup yetiştirmek cevreden arkadaslardan korumak daha zor diyor kız olsa goz actırmayacak valla ben de arada kalacağım bakalı hayırlısı insallah:)Sağol canım bilgin için seninde oğluşun hayırlı olsun kesindir bu sonuç erkek deyince yanılma olmuyodur seninde ilkse önemli değildir demi yanılıyomuyum yoksafisfisfis
masallah mart ben de kız cok istedim ama olmadısenağlamaBenim zuzummm kızz:teytey:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bakın kızlar bebeğime almayı dusunduğum bebek odası takımı esim once bir besik alırız yeter diyordu bu takımı gorunce bayıldı benim de cok hosuma gitti acıkcası
kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz
kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz
günaydın kızlarrr ay resmen burası bağımlılık yaptu haaa kocişi işe yolladım daha da uyku tutmadı tatil gunu oturdum bilgisayarın başuna iş olsa ağlardım uyucam beeen diye insanoğlu işte lülülülülülü
incisum gözün aydın inşalah allah gönlüne göre verir bir kız bir erkek harika bişi olur falla delikafadulden
Günaydıııııııııınnnnn
Haydin gözünaydın, Allah gönlüne göre versin insallah. Bu arada kızlarımız adaş olacaklar gibi görünüyor:)