• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız sorma çok gençler zaten ... hepsi birbirinden kokoş.. benim kaynana daha 49 yaşında... fiziği falan da düzgündür....sürekli benle kıyaslar kendini benle yarışır falan... görsen çıldırırsın yani...son bombası ben de doğurucam çok heveslendim oldu :roflol::roflol::roflol:
dediğim gibi benimki çooookkk ayrı bi vaka 8 senedir inceliyorum böylesini daha ne gördüm ne duydummm :roflol::roflol::roflol:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

söylenecek söz yokkk ketoya döndüm leeeekafamçokkarıştı

dilmuh , narçiçeği valla keyfinize bakın...uzakta olsunlar bişeye karışmasınlar ooohhhh ne güzel işte.... zaten yapsalar da beğenmiceksiniz, istemiceksiniz :roflol: ne kendinizi kasın ne onları ne kocaları :roflol::roflol:
valla benimki şimdi emzirmeme bile karışır dikilir tepemde bekler alır çocuğu kendi emzirir bak öyle diil böyle yapıcaksın diye... yapmadığı şey diil yani.... neyse allah bana sabır versin ...konuştukça uzaklaşıyorum pozitif halimden kaydirigubbakcemile :teytey:

ay hem pineklemek istiom uyuşuk uyuşukkk hemde çıkıp fır fır gezmek istiom napcem bennn:1shok:

cerin aynen ben de öyleyim şu anda yaa... hem hava serin çıkıp dolaşayım diyorum hem halim yok...puffff....

dilmuh , narçiçeği valla keyfinize bakın...uzakta olsunlar bişeye karışmasınlar ooohhhh ne güzel işte.... zaten yapsalar da beğenmiceksiniz, istemiceksiniz :roflol: ne kendinizi kasın ne onları ne kocaları :roflol::roflol:
valla benimki şimdi emzirmeme bile karışır dikilir tepemde bekler alır çocuğu kendi emzirir bak öyle diil böyle yapıcaksın diye... yapmadığı şey diil yani.... neyse allah bana sabır versin ...konuştukça uzaklaşıyorum pozitif halimden kaydirigubbakcemile :teytey:

cerin aynen ben de öyleyim şu anda yaa... hem hava serin çıkıp dolaşayım diyorum hem halim yok...puffff....

ayyyyy kapatalım konuyu bende sabahtan beri iyiydim aklıma geldi sinirlendim.hadi herkes pozitif olsunkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım allah sabır versin sana.aaaaaaaa zor zor.benimkide o yaşta ama çok çökmüş ve allahtan yok öyle kıskançlığı.benimki biraz nispetçi:roflol:

''nispetçi''ye koptummmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kıslaaaaaaar

günaydııınnnnnnnnnn

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

söylenecek söz yokkk ketoya döndüm leeeekafamçokkarıştı

kıs bu ne ki daha neler var :roflol::roflol::roflol:

ay bende çok uyuşuğum ama şimdi markete gitmem lazım.gidem limon alam.ayyyyyy canım limonlu çay istedi.kızlaaaar bu arada siz bitki çayı içiyomusunuz.içiyosanız hazır olandan falanmı.

ben içmiyom bitki çayı falan bazen arada bi ıhlamur içiom onu da otu var kendim kaynatıyom limonlu ballı midem ağrıyınca ii geliooo tavsiye ederinn

ben doktora sorayım bi bazı çaylar yasak onu biliyorum.ama ıhlamur yeşil çay falan yasak değil onuda okumuştum.kuşnurnu falan çok severim onu bi soram

ama iyi gelio mideme napim :))

neysem kızlar ben silkindim ve kaltım giyindim didiom azcık sürtüp gelim okişşşşşşşş herkeşi öpüyommm sizi çok sefiyomm by byyy Şeniz

ben doktora sorayım bi bazı çaylar yasak onu biliyorum.ama ıhlamur yeşil çay falan yasak değil onuda okumuştum.kuşnurnu falan çok severim onu bi soram

canım ben sordum günde bi fincan içmenin bi sakıncası yok dedi... ama form çayları falan içme onların içinde çok çeşitli otlar oluyo ... ıhlamur, yeşil çay, papatya, kuşburnu vb bi sakıncası yok diye biliyorum...ona bakarsan siyah çay da çok tavsiye edilmiyo....

Back
X