Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslaaaaaaar
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sorma çok gençler zaten ... hepsi birbirinden kokoş.. benim kaynana daha 49 yaşında... fiziği falan da düzgündür....sürekli benle kıyaslar kendini benle yarışır falan... görsen çıldırırsın yani...son bombası ben de doğurucam çok heveslendim oldu :roflol::roflol::roflol:
dediğim gibi benimki çooookkk ayrı bi vaka 8 senedir inceliyorum böylesini daha ne gördüm ne duydummm :roflol::roflol::roflol:
ay hem pineklemek istiom uyuşuk uyuşukkk hemde çıkıp fır fır gezmek istiom napcem bennn:1shok:
günaydın kıslaaaaaaar
dilmuh , narçiçeği valla keyfinize bakın...uzakta olsunlar bişeye karışmasınlar ooohhhh ne güzel işte.... zaten yapsalar da beğenmiceksiniz, istemiceksiniz :roflol: ne kendinizi kasın ne onları ne kocaları :roflol::roflol:
valla benimki şimdi emzirmeme bile karışır dikilir tepemde bekler alır çocuğu kendi emzirir bak öyle diil böyle yapıcaksın diye... yapmadığı şey diil yani.... neyse allah bana sabır versin ...konuştukça uzaklaşıyorum pozitif halimden kaydirigubbakcemile :teytey:
cerin aynen ben de öyleyim şu anda yaa... hem hava serin çıkıp dolaşayım diyorum hem halim yok...puffff....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım allah sabır versin sana.aaaaaaaa zor zor.benimkide o yaşta ama çok çökmüş ve allahtan yok öyle kıskançlığı.benimki biraz nispetçi:roflol:
günaydın kıslaaaaaaar
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
söylenecek söz yokkk ketoya döndüm leeeekafamçokkarıştı
uniiiiiiiiiiii sen hangi semttesin gıııııııı gelip kaynananla tanışacam haha :jeyyar:
ay bende çok uyuşuğum ama şimdi markete gitmem lazım.gidem limon alam.ayyyyyy canım limonlu çay istedi.kızlaaaar bu arada siz bitki çayı içiyomusunuz.içiyosanız hazır olandan falanmı.
ben içmiyom bitki çayı falan bazen arada bi ıhlamur içiom onu da otu var kendim kaynatıyom limonlu ballı midem ağrıyınca ii geliooo tavsiye ederinn
ben doktora sorayım bi bazı çaylar yasak onu biliyorum.ama ıhlamur yeşil çay falan yasak değil onuda okumuştum.kuşnurnu falan çok severim onu bi soram