• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar bende cumartesi deli gibi alışveriş yaptııııım.ayyyyy bebişime battaniyesini banyo havlusunu ve kıyafetlerini aldım.ama kızlar için ne güzel şeyler vardı ağzımın suyu aktı:roflol:eminönüne gittim herşeyde ucuzdu ya

ya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
temizliğinden emin olduğun havuza girmen gerekliymiş
ama denize girebilirmişiz ben deniz temizken girmek istiyorum mesela haftaya felan
inşallah gidebilirim

günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine yaa ilaçta kullanamıyacaksın napcan şimdi

cerin hafta sonu çok kötüydüm miğren krizi tuttu cumartesi günü sabah erkenden doktora gittim nörolojiye ama hiç bir şey yapmam dedi sadece ağrı kesici ve merhem verdi boyun damarlarına masaj yap dedi ama çok iyi geldi

geçmiş olsun inşallah bi daha başlamaz

ben kahvaltı yapayım çok açıktım akşamda yemeğe misafirim çok işim var çok sağlıkla kalın by

kızlar bende cumartesi deli gibi alışveriş yaptııııım.ayyyyy bebişime battaniyesini banyo havlusunu ve kıyafetlerini aldım.ama kızlar için ne güzel şeyler vardı ağzımın suyu aktı:roflol:eminönüne gittim herşeyde ucuzdu ya

Acıkcası bızım bebekler kıs bebegı olacagı ıcın ben pekte alacak bısey bulamıyorum
suan her yerde yazlıklar varrr.kış ıcın cok az alternatıf var.

Acıkcası bızım bebekler kıs bebegı olacagı ıcın ben pekte alacak bısey bulamıyorum
suan her yerde yazlıklar varrr.kış ıcın cok az alternatıf var.

evet haklısın ama ben dayanamadım yazlık bişeylerde aldım tabi biraz büyük aldım.işte pijama,tulum,badi atlet falan aldım daha onlardan almam.işte bikaç tanede kıyafet aldım ama kış bebeği diye abartmadım.valla ben yavaş yavaş alayım diyorum.

günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın

oyy oyy kıyamam sana canım benimm çok geçmiş olsun ikizlerimizin annessiii dikkat et kendine tatlım bol bol limonlu ıhlamur iç bide güzelim şimdi antibiotik alamıyosun ya sarımsak soy sıcak suda beklet onu bütün bütün yut miden alırsa çok ii gelio ablam emzirdiği için ilaç kullanmak istemedi o da feci olmuştu o sarımsaklarla falan toparladı falla tavsiye ederin

tatil yok malesef :1closedeyes:

canım benimde tatilim yok günübirlik gidecek veya
haftasonu gidecek yakın bir yer yokmu
ama ankaradaydın dimi sen ee ankaraya yakın yerde yok :1no2:
2 gün felan izin alsan haftasonuyla beraber 3-4 gün biyere gidebilirsin aslında

ayy güle güle kullansın bebişkon tatlımmm bak heves ettim ben daha hhhiççççççççççççç bişicik almadım yavruşumaaa yaaa bi çorap bişi mi alsam küscek miniğim banaaa

merhba arkadaşlar bebek hareketlerini hisseden varmı ben hissedemiyorum biran önce hissetmek istiyorum bebişimi.anlatılanlara göre müthiş bi duyguymuş

Back
X