Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temizliğinden emin olduğun havuza girmen gerekliymişya ben havuza gidip yüzcem de mikrop kapmaktan korkuyom senağlama
geçmiş olsun canımgünaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
cerin hafta sonu çok kötüydüm miğren krizi tuttu cumartesi günü sabah erkenden doktora gittim nörolojiye ama hiç bir şey yapmam dedi sadece ağrı kesici ve merhem verdi boyun damarlarına masaj yap dedi ama çok iyi geldi
kızlar bende cumartesi deli gibi alışveriş yaptııııım.ayyyyy bebişime battaniyesini banyo havlusunu ve kıyafetlerini aldım.ama kızlar için ne güzel şeyler vardı ağzımın suyu aktı:roflol:eminönüne gittim herşeyde ucuzdu ya
Acıkcası bızım bebekler kıs bebegı olacagı ıcın ben pekte alacak bısey bulamıyorum
suan her yerde yazlıklar varrr.kış ıcın cok az alternatıf var.
canımcım ben yıllardır havuza girmiyorum çünki havuzda ne kadar mikrop varsa kapıyorum artık tatili bekle
günaydın kızlarrr
çok fena grıp oldumm gözümden yaş gelioo o dereceyım yanii
bide boğazlarımı üşütmüşüm agrıyo yutkunamıyomm
bademcıklerımde şiş kesın
tatil yok malesef :1closedeyes:
dilmuh sen öğrenci misin? bende öğrenciyken evlendim eşimle derslere girebiliyormusun ?
kızlar bende cumartesi deli gibi alışveriş yaptııııım.ayyyyy bebişime battaniyesini banyo havlusunu ve kıyafetlerini aldım.ama kızlar için ne güzel şeyler vardı ağzımın suyu aktı:roflol:eminönüne gittim herşeyde ucuzdu ya
tatil yok malesef :1closedeyes: