Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta bayram havasinda gecicek desenize ben inaniyorum ikinizden de cok güzel haberler alicaz...ya geçmişi okuyam dedim uykum geldi nan ne kadar cok konuşmuşsunuz öyle ya
neyse ben az evvel dr dan geldim bebişimi gördüm benim zuzumun bugün uyuyacağı tuttu hemde ilkkez babaannesi geldi görmeye ona şöle bi el salladı sonra kapadı bacaklarınıda yattı yani öğrenemedik cinsiyetini falan
3 lü test için kan verdim allahım inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin kızlar ne olur p.tesi alacağım sonuçları ve p.tesi dr tekrar bakacak cinsiyetine öyle dedi tahlil sonuçlarını getirdiğinde gene bakarız cinsiyetine dedi şuan tek isteğim sonucun sağlıklı çıkması
ben şimdi çıkıyorum hem çok yoruldum hemde acıktım bıraz bışıler yiyip yatacağım canlarım hepinizi öptüm
bu arada nazlımla konuştum bugün sesi harikaydı keyfi yerindeydi çok mutlu oldum onu öyle duyunca banada moral oldu perşembe günü allahın izni ile bize çokkkk güzel haberler getirecek nazmılız inşallah dualarımızı eksik etmeyelim kızlar
hepinizi vede bebişlerinizi kocaman öptüm şimdilik
tünaydin hemi :1closedeyes:ben daha yeni uyandim bana sabah gibi gelio....Kartanesi .!.:tünaydın kuzu
evet elif ben sabah işe gelir gelmez kkyı açıyom geçmişiş okumak için sizin yüzünüzden haberlerden bihaberim
bende uyumak istiyomherkes yemekte mi ne
aşırı uyku bastırdı yaa
karnım da şişti gene iki lokma yedim halbukiii
ayyy canım bende adanalıyım ama eşimden dolayiyemek yedim geldim ben... ama yemeği beğenmedim azıcık yedim
şimdiden acıktım geri...
tünaydin hemi :1closedeyes:ben daha yeni uyandim bana sabah gibi gelio....
bende eger kocam evde degilse ilk isim kk yi acmak oluyo azcik oku cevap ver derken vakit geciyo...önceden ilk haber sitelerini gezerdim sonra kkya dönerdim simdi o sitelere bakmiyorum bile
bugünde hic bir isim yok yemegimde var hava yaniyo kavruluo neetsem bilmiyom
ayyy canım bende adanalıyım ama eşimden dolayi
osmaniyedeyim adanaya çok yakınım senin gibi usak değil
2 haftaya bir gidiyoz yada annemler çıkıp geliyor
ben senden şanslıyım yani
annenler nerde oturuyor
ya bende günaydın dedim ama kızmayın oldumu hala kendimde değilimde ondan öyle dedim.yoksa bende erkenciyim ama bi sersemlik var üzerimde.ya şu cinsiyet tahmininde nasıl bulunuluyordu bi bana demediniz ya alacağınız olsun sizin hepinizin.....................
yaa ne güzel valla gerçekten şanslısın.. ben yılda 1 gidebiilyom... taş çatlasa 2 ye çıkar :1no2:.. annemler doğumevi tarafında oturuyorlar..
:roflol: :roflol:
tünaydın tabiii
biz öğlen yemeemizi yedik bu gacı daha günaydın diyoo
zaten uykum var döverun haa :mymeka:
kartanesi c.tesi neredeydin?
kızlar uçak yolculuğu hamilelikte yasak mı? hava yolları uçak için rapor istiyor muş bu zorunlu mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
ben sabah tartıldım artılara geçmişim hemi de 2 kilo nerdeysekaydirigubbakcemile2
bu arada bi an gaza da geldim öğrenmeyem şu sıpanın cinsiyetini sürpriz olsun deyüCADIARZU
bi de bişey danışayım didim: Bi küçük proje hazırlamalıyım, seçenekler şu ayarda;
"İstanbul'un tarihi çeşmeleri"
İstanbul'un tarihi ağaçları (çınarlar serviler vs gibi)
İstanbul'un taşları (sadakataşı, atlamataşı, dilektaşı çemberlitaş beşiktaşı vs gibi)
belgeselimsi bişey hazırlamam gerek. Hangisi daha ilgi çekici dersiniz ??fisfisfis
Selam Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Benim riskli cıkan ikili testim için yarın riskli gebelik uzmanı bir doktora gideceğim.
acıkcası amniyosentez yapmadan devam etmek istiyorum umarım detaylı ultrasan 3lu-4lu testlerle iyi olduğu sonucuna ulaşırız da amniyosentez olmam
sonucları iki arkadasım da dokturuna gösterecek onların yorumları da inşallah amniyosentez cıkmaz.
kafamdaki sorular biraz sıkıntı yaratıyor? umarım yarınki doktor kontrolunden sonra rahatlarım.
Hepinize selamlar akşam eve gidince tekraar ugrarım
öpuyorum sizi.
gel ben sizi ayagimda salliyayim cabuk uyursunmirmirmirmir
bizde yedik ögle yemegi kahvalti bi arada cikarttik...hem sen biliyomusun ki ben sabah 4 te uyanip kocayi ise yolluyorum sonra yatsamda hemen uyuyamiyorum haliyle uyanmam bu saatleri buluyo..gecede hic güzel uyuyamadim zaten saten nevresim takimi taktim yaz geldi serin tutar diye en son gecen yaz kullanmistim o takimi unutmus vücudum kaydim hep üstünde yastiklarim düstü durmadan uyandim..bugün ilk is onlari degismek oldukaydirigubbakcemile3
hımm bizimkiler de turgut özal tarafındalar
evet ama daha uzak olsa dayanamazdım galiba
şimdi bile 15 günü geçsin başlıyorum sayıklamaya :1no2: