2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar perşembenin ilk haberi bizden dün dr gittik lekelenmemiz oldu salı gecesi , şükürki bebekle ilgili değilmiş idrar yollarıyla ilgiliymiş bol bol su içmem gerekiyor biraz tansiyonum yüksek tuzu tamamen kesmem gerektiğini söyledi drum ve 15 dk uğraş sonucu cinsiyetimizi görebildik oğlumuz :nazar: geliyor allah kısmet ederse

canım gözün aydın oğluşuna da :nazar:

günaydın kızlar perşembenin ilk haberi bizden dün dr gittik lekelenmemiz oldu salı gecesi , şükürki bebekle ilgili değilmiş idrar yollarıyla ilgiliymiş bol bol su içmem gerekiyor biraz tansiyonum yüksek tuzu tamamen kesmem gerektiğini söyledi drum ve 15 dk uğraş sonucu cinsiyetimizi görebildik oğlumuz :nazar: geliyor allah kısmet ederse

ayyy tek tek dökülmüşşleerr
geçmiş olsunn
oğluna da maşallaaahhh
yarın da ebisceynen biz gelcez innşşaaallaah

BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

canım valla bu benide korkutuyo.bende hiç geçirmemişim.dikkat et dedi doktorum.tekrar yaptırmadım tahlilden.yapılması gerekiyo galiba gene.ete falan ellemeye çalışıyorum.ellersemde yıkıyorum sürekli.salam yemiyorum.ama sucuk kızartıp yedim.doktorum yiyebilirsin dedi.çok iyi kızartıyorum.kavruluyo katur kutur oluyo.nefsim körelsin diye bir iki tane yedim.çok sık değil tabi ayda birkez falan.kızımdada yemiştim ben.hem onda hiç birşey yasaklanmamıştı.kokoreçmi yemedim,kabuklu midyeler var ya ondanmı yemedim bir poşet dolusu hemde kaydirigubbakcemile3 sonra salam yedim herşeyden yedim.kızım turp gibi doğdu.bunda dikkat ediyorum.ama çiğ olan şeylere.yanlız bende lahmacun yedim.iyi pişirttik gerçi ama aş erdim resmen yemesem şişerdi biyerim öyle canım çektiki.eşim akşam geç vakit aldı geldi.rabbim korusun meleklerimizi.

kızlar korkmayın ya hiç bişicik olmas allahın izni ile

Sonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

OYYYYYYYYYYY!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt

gerçi niye şaşırıyom ki ben zaten biliyodum:dilcikar:

gelmiş geçmiş en tembel ev hatunu kıvamında yavaşş yavaşş ev temizliğine girişiyorum, her odanın her çeyreğinde gelip dinleneyim gari. Bu da başlangıç dinlenmesi olsun kaydirigubbakcemile3
neyseki iki oda var :))

nesli yorma kendini ben yaptım yaptım başım göğe mi erdi dinlen boşver

nazlım hepimizin gözün aydın arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam ya :dance: :dance: :dance:
kocaman öpüyorum seni ve miniğimizi allah hepimizin yanında olsun sağlıkla gelsinler :Saruboceq:

ohhhhhhhh be valla hepimizi rahatlattın.şükürler olsun rabbimehihoyyyt

canım ailende tansiyon varsa ne diye en başta kesmedin tuzu
tansiyon olmasa bile ödem yaptığı için kesmeliyiz
ben bir gün akşama kadar çok koşturmuştum akşamda
oturmaya gitmiştik ayaklarım şişmemişti ama sürekli sarkıtmaktan
uyuşuk gibi tuhaftı o günden beri tuzu iyice azalttım ki ben normalde baya tuzlu yerim
tuzsuz ayran içemzdim içiyorum mesela
benim anne tarafımda tansiyon olduğu için hemen en başta aldım tedbiri

dikkatli ol canım suyunu eksik etme ve yemekleride tuzsuz yemeye çalış
kocişinde tuzlu yiyecekse tabağına atsın inşallah gerek kalmaz ilaca

benim tansiyonum genelde düşük seyrediyo 11 e 6 falan ama ben bile tuza çok dikkat ediyomm

canım benimmm gözümüzaydınnnnn
çok ama çoooooooookkkkkkkk sevindimmmm
bak gördünmü boşuna üzdün kendini de bebişini deee
bi daha olumsuzluk yok tamam mı at hayatıından hamileliğin boyunca
döverim snei valla kaydirigubbakcemile3
tekrar gözünaydın canımmmm bebişini sağlıkla kucağına aldığın
günleri de görücez çok yakın zamanda..

Sonuçlar temizzzzzzzzzzzzzzzz Allahıma Kurban Olayımmmmmmmmmmm Yaşasınnnnnnnn:))Şükürler Olsunnn Kızlarr ya ağlıyorum Sevinçten deliricem bitti geçtii unuttuk herşeyiiiiiiiiiiiiiii geride kaldı hepsii Şükürler Olsunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ooooo gözümüz aydın canım... darısı tüm endişeli annelerimize olsun :teytey:hihoyyyt

canımcım öncelikle çok geçmiş olsun
şimdi dr ne dediyse onu yap ve sakın yataktan kalkma oturma hep uzan bebişini düşün sadece evi bırak düşünme bir müddet nasıl olsa ev işi kaçmıyor yapıverirsin kocacığında yardım eder sana yemek olayınada girişme kendini yoracak şeyler yapma ne kadar çok dinlenirsen uzanırsan bebeğin sana o kadar çok sıkı sıkı tutunur tamammı annesi bebeğini düşün hayaller kur onunla bol bol konuş emi canım sen sadece dinlenmene bak

yatıyorum canımm kahvaltı etmedim acıktım ama ne yicem bilmiom hoff cokacimcoook

ay bu çok güzel bir haber tatlım ya özgemizde geliyo allahın izni ile maşallah ona annesi şimdi artık sen dinlen bakalım oldumu canım

saol teyzesiii bu kadar erkeğin içinde bisim kıslar baya bi pirim yapcak :jeyyar:

ben de senin gibiyim mavişim, geçer gibi olduydu ama üç gündür kesintisiz debeleniyorum mide yüzünden. Okula bile gidemedim

cnm ya evet sanırım ara ara yoklamaya devam edecekler 4 bitti neredeyse ama ...geçmiş olsun

geçmiş olsun canım inşallah geçecek hepsi
sen kendini yorma fazla boşver geçmişi

sagol cnm inşallah geçer yaa..
canımmm geçmiş olsunnn
ara ara yoklucak bizi sanırım
dün bende aynı senin gibiydim şimdilik iyiyiim..
inşallah geçecek bu günlerde..
evet cnm öyle galiba yokluyorlar yine ..sende çok çekiyorsun bundan degilmi ayy inşallah dedikleri gebeleik balayını yaşarız artık..

oh beeeee :teytey::teytey::teytey:zaten içimiz rahattı hiç birşey olmadıgını hissediyorduk ama net sonuçlar bizi bir kez daha dogruladı...çok şükür rabbime nazar degmesin :nazar::nazar::nazar:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inanamıyorummm ya hala gözlerim dolu dolu canımmm benim hele o sesini duyduktan sonra allahım sana şükürler olsun allah dualarımız kabul etti canım
hala tuhafım ya çok mutluyum ve huzurluyum ve tüylerim diken diken çünkü rüyam tamamen çıktı inanamıyorum :1hug: Şeniz Şeniz

Allaha şükürler olsun. gözümden akan yaşlara engel olamıyorum. sende kimsin diceksin. siz beni tanımayabilirsiniz listenizde varım ama pek yazmak kısmet olmuyor ama okumak için sık sık geliyorum. gözün aydın nazlıcım artık hiçbirşey düşünme yeterince gerildin.

bir arkadaşımız daha vardı sanki bugün haberi gelice yanılıyormuyum.

cerin sanada geçmiş olsun canımm sakın üzme kendini ve bol bol dinlen.

Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle pırıl pırıl evlatlar nasip etsin inşallaha.s.a.s.

günaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...

onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.
canım çok sevindim bak bebiş uğurlu geldi annesi insallah herşey yolunda gider :dance:

ohh nazlıcım cok sevındım allah hepımızın bebegını kurtarsın delikafadulden

günaydın kızlarrr ayyy sabah sabah moralim bozuldu yaaa
şu atv deki müge anlının progrmaında küçük bi çocuğu arıyorlardı
1 ayı geçkin bir süredir, annesi de hergün o programdaydıı
meğer çocuk ölü bulunmuş evine çok yakın bir yerde
ve katil zanlısı annesiymiş, aklım almıyor bir türlüüü
küçücük bi çocuğaa bi anne bunuu nasıl yapabilir
çok sinirlllyim çokkk allah rabbiim bildiği gibi yapsın...

onun haricin de güzel bi haberim var
eşimi iş görüşmesine gittiği yerden çağırdılar
süslendi püslendi oraya gitti şimdii, inşallah hayırlı haberlerle gelir yaaa
ondan sonrada hem bebişimi görmeye hemde tahlil sonuçlarımızı almaya gidicez
eminim ordan da olumlu hbrler alıcaz, bugün benim için
güzel bi gün olacak inşallah..
herkes burda galibaa öpüyorum kocaman hepinizi.
gözün aydın inşallah çok iyi haberlerle gelir eşin canım

OHH BE AYY ÇOK SÜPER BıR HABER BU hihoyyyt delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol: :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
GÖZLERıM DOLDU KIZZZZ ALLAH'IM HERKESıN GÜZEL HABERLERıNı DUYMAYI NASıP ETSıN
YA AKIYO GÖZLERıMDEN YAA
ben sana dün demedim iyi diye
inşallah karakızz da gelcek süper haberlerle

Back
X