2009 Kasm Anneleri

BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

ohh yaaa sükürler olsun :teytey:
canim gözün aydin olsun...:sm_cool:
allah im cok büyüksün hayirli haberler geldi, sükürler olsun
sirf bu haberi duymak icin busabah erken uyandim...
kizlar cok yazsiyolar ben yetisene kadar gerilerde kalmasin diye kaktim kostum..

BAYRAMMMMMMMMMMMMM VAR BAYRAMMMMMMMMM

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Herşey yolunda Küçücük sağlıklaaaaa yol alıyor Rabbime ne desem az Size ne desem az Allahım Şükürler olsunnnnnnnn..

canım, sonucun temiz çıkacağından hiç şüphem yoktu zaten. gözümüz aydın.:dance::teytey:

Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:

Canımmm çok sevindimmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Gelmiş geçmiş olsun. Artık yüzün gülüyor tamamiyle çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağlıkla gelsin yavrunuz kucağınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Benim pozitif çıktı toxoplazma. Lisedeyken geçirmiştim. Bir işe yaradı yani. kaydirigubbakcemile3 Yine de sağlıklı olmadığı için yememeye çalışıyorum ama bu konudan korkmam gerekmiyor en azından. :lepi:

Canımmm Seni gördüğüme çok sevindim çok ama çok teşekkür ederiz teyzesi Allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Hepimiziz hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin kucaklarımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar, bu arada benim boğazım çok kötü cayır cayır yanıyor. normalde böyle olunca tentürdiyot+gliserinle temizlerim geçer. ama şimdi cesaret edemiyorum. bir zararı olur mu ki? yada iyi bir tavsiyesi olan var mı?

ohh yaaa sükürler olsun :teytey:
canim gözün aydin olsun...:sm_cool:
allah im cok büyüksün hayirli haberler geldi, sükürler olsun
sirf bu haberi duymak icin busabah erken uyandim...
kizlar cok yazsiyolar ben yetisene kadar gerilerde kalmasin diye kaktim kostum..

Canım yaa uykusuz bıraktık seni ama şükürki haberlerimiz iyi teyzesi..Çok çok mutluyuz daim olsun inşallahh iyiki vardınız bizimleydiniz..Hepinizden Allah razı olsun a.s. a.s.
canım, sonucun temiz çıkacağından hiç şüphem yoktu zaten. gözümüz aydın.:dance::teytey:

Rabbim hepimize sağlıcakla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:

Aminnnnnnnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. Canımsın yaa moralimi hep yukarda tutmamı sağladınız tam yıkıldım dediğim gün hepiniiz elimden tuttunuz ne desem az sizlere..Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..Ve hep iyilik haberlerimizle gelelim.. a.s. a.s.

canım ben bilmiyorum ama dikkat et kendine.evi toplayacam diye yorma kendini.amaaaaaan varya bu kaynanalar iyice canımı sıkmaya başaladı of ya ne bunların derdi anlamadım gitti.evlendiriyolar oğullarını sonra geline düşman oluyolar.ay anam evlendirme oğlunu turşusunumu kurcan anlamadımki.kötükedihüso

saol bitanem İnşallah herşey olduğu kadar napimm kimsem yok burda arkadaşlar geliriz dedi ama kimsye yük olmak istemiyom yavaş yavaş yaparım
hemde nasıl geçen gece o kadar çok ağladım ki anlatamam çok üzüldüm
tüm telaşı zaten oğlunu bana kaptırdı şimdi çocukta olcak tam gidiyo diye uyuz ediyo beni nefret ediyom saygımı gösteririm ama sevgi yok ona karşı
sanki zorla aldık alıncayakadar herşey sonra kötükedihüso hepsi cadı
ewet arkadaşlarımdan biliyom iyi kaynanalarda var ama
ayyy yazdıkça kötü oluyomm boşşverrrr kaydirigubbakcemile2
ohhh oğluda benim bide bebişimiz oluyooo :lepi: daha nolsun çok şükür elhamdülillah
oda orda çatlasın kaydirigubbakcemile3

ay sorma teyzesi yer o prensesi bakalım benimki ne olacak dr teyzemiz geçen ay erkek demişti bu ayda kız mı acaba dedi şaştık kaldık p.tesi geldiğinde gösterir ozaman söylerim dedi
ama beni şuan sadece 3 lü testimin sonucu ilgilendiriyo ne yalan söyliyeyim inşallah bende nazlım gibi müjdeler veririm inşallahh

DATLUM YA BENİM AKLIMDA SENDE PERŞEMBE HABER GETİRCEN DEYÜ KALMIŞ PAZARTESİMİ ALCAN SONUÇLARI ???
HADİ HAYIRLISI TURP GİBİ BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ DE KESİN OLARAK ÖĞRENİRSİN İŞALLLAHHHHHH
:Saruboceq:

Canımmm çok sevindimmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Gelmiş geçmiş olsun. Artık yüzün gülüyor tamamiyle çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sağlıkla gelsin yavrunuz kucağınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Benim pozitif çıktı toxoplazma. Lisedeyken geçirmiştim. Bir işe yaradı yani. kaydirigubbakcemile3 Yine de sağlıklı olmadığı için yememeye çalışıyorum ama bu konudan korkmam gerekmiyor en azından. :lepi:

nevroş, benim toxo da pozitif ama her ihtimale karşı bana antibiyotik verdi. iki günde bir alıyorum.

nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hihoyyyt delikafadulden :CüvCüv: :dance:
cok sevindim canım benim
hepimizin gözü aydııı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞükürler olsun birtanesiii Allahım hepinizden Razı olsun..Evett şimdi dualarımız onlarla hepimizle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KARAKIZ, DİLMUH VE MART09 DA bize çok güzel haberler getirecek :Saruboceq:

nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hihoyyyt delikafadulden :CüvCüv: :dance:
cok sevindim canım benim

juliet, senin kuzun ne çabuk büyüyor maşallah.:nazar: bu gidişle sen bizden önce doğurcan.sırnaşık şey

cok sevindim canım benim

Canımmmmmmm sağol birtanem :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahan da yettim,bi yarım oda ile yarı banyo bitti, sonra geldim oturdum tam şimdi bunları yazarken de yine kaydı benim minikkaydirigubbakcemile3. Kayık bayık bebem benimm:asigim:

saol bitanem İnşallah herşey olduğu kadar napimm kimsem yok burda arkadaşlar geliriz dedi ama kimsye yük olmak istemiyom yavaş yavaş yaparım
hemde nasıl geçen gece o kadar çok ağladım ki anlatamam çok üzüldüm
tüm telaşı zaten oğlunu bana kaptırdı şimdi çocukta olcak tam gidiyo diye uyuz ediyo beni nefret ediyom saygımı gösteririm ama sevgi yok ona karşı
sanki zorla aldık alıncayakadar herşey sonra kötükedihüso hepsi cadı
ewet arkadaşlarımdan biliyom iyi kaynanalarda var ama
ayyy yazdıkça kötü oluyomm boşşverrrr kaydirigubbakcemile2
ohhh oğluda benim bide bebişimiz oluyooo :lepi: daha nolsun çok şükür elhamdülillah
oda orda çatlasın kaydirigubbakcemile3

oh canım ya ne güzel işte oğluda senin bebişte senin o çatladığıyla kalsın boşveeeeer.hem tayinde çıkmış bak uzakta olunca tatlı olursun belkim.ya boşver bak benimki uzakta bende saygımı gösteriyorum ki küsmüş gerçi benimki oğlunada banada.neyse keşke umrumda olsa dimi.kaydirigubbakcemile3ya bizimde tayin çıkacak bekliyoruz ne zaman açıklandı,ay bizimkide açıklandımıki hiç haberimiz yok valla.

nazlım sonunda güzel haber aldı (daha öncede yazmıştım güma gitti sanıırm) karakızdanda güzel haberler alacaz yakında hiç birşeycik yok bebişlerimizde.

hayırlı sabahlar güzel anneler nasılsınız
çok şükür nazlım güzel haberler almışızz hihoyyyt Elhamdülillah İnşallah bende bebeişimi kucağıma alınca aynı sevinci yaşarım hepimiz Allahım
İnşallah boynumu bükmez hiçbirimizin
uff kızlar evi toplamaya başlamam gerekiyo -tatlicadiarzu-
tayin çıktı istedimiz bişeydi ama nası olcek diye düşünüyom bebişime bişey olur diye korkuyom
tatlılarım bu plasenta nası bişey haberi olan varmı hareket edermi buu
benimki önce yeri iyi dedi dr şimdi gittimizdede aşağıda dikkat edin dedi hiç anlamadım heyecandan sormamışım eve geldim aldı beni bi merak
kaç gündür takip edemiyorum formu şimdide epey bakmaya çalıştım ama yoruldum doğrusu
varmı başka yeni gelişmeler
iki gün çok kötüydüm saolsun kaynanam kilomtrelerce uzaktan yetti beni üzmeye Allahım sen islah ett bu kadını

aha gene kaynana mevzuu açılıyo sanki :jeyyar: canım üzme kendini yaaa tatlım mucuuu

kızlar sizin yüzünüzden ne haldeyim halimi bi görseniz.bi elimde kitap bi elimde süt ayaklarım karşı sandalyede bi yandanda size laf yetiştiriyom komedi halim

Back
X