• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlaarr hastaneyi arıyom da 3 lü sonucu cıkmadı diyolar ama kartanesi bu gün sonucunu öğrendi aynı gün tahlil verdiydik biz biliyosunuz aynı hastaneye gidiyoz 2 li testi tlf da sölemişti dr. şimdide sekreteri dio ki artık tlf sölenmiyo buraya gelip dr. la görüşmeniz lazım dio dr. ulaşamadım bile inşallah kötü bişi yoktur bütün keyfim kaçtı.

kızlaarr hastaneyi arıyom da 3 lü sonucu cıkmadı diyolar ama kartanesi bu gün sonucunu öğrendi aynı gün tahlil verdiydik biz biliyosunuz aynı hastaneye gidiyoz 2 li testi tlf da sölemişti dr. şimdide sekreteri dio ki artık tlf sölenmiyo buraya gelip dr. la görüşmeniz lazım dio dr. ulaşamadım bile inşallah kötü bişi yoktur bütün keyfim kaçtı.

neyse canım tek aksilik olmasında gider alırsın. ben önceden denge laburatuarında yaptırmıştım orasıda sonucu telefonla söylemiyor.

du bakalım seninki belli olmas daha erkek olabülüüü :kahve:

yaa benimki ne zaman belli olacak yaaa çatlayacağım valla üffffffff alışveriş yapacağım bebişe ama yapamıyorum daha halı öreceğim,battaniye ördüreceğim,anneannesi ciciler yapacak ama hepsi cinsiyeti bekliyor.nasıl yetişecek bunlar yaaaaaamafoldumben

unicim bence içine sineni al bak bazılarında hala etiket duruyormuş..bende görümcemden alacam gerçi benim bir sıkıntım olmadı onlarla o yüzden direkte al demediler bende ilk zmanlar hassastım ilk bebegim neden ben yeni almıyorum dedim ama çevremdeki herkes hatat yatıgımı söyledi gerekli olanalrı alş kullan kalanını al dediler gerçektende elden ele dolaşan beşikleri çok duydum ben..sonuçta küçükken bebeklerin eşyaları 2 ay kullanılıyor çogu sonra büyüyorlar kıyafet konusunda biraz titizim belki almak en dogrusu ama bak işte içine gözüne giyilmemiş olanları al giydir gerisini ihtiyacı olana ver...

itek agız mendilimi aldın...hayırlı olsuın ..ama bir öneride bulunabilirmiyim..hazır alınan mendiller biraz sert olabiliyormuş ..o yüzden kayın valiem aldıklarını pek kullanmadı.hani tül gibi olan parçadan aldı adını bilmiyorum kestirdi kare kare sonra onu bir komşusu kenarlarını işledi küçük ilmeklerle maksat sökülmesin diye ..renk renk iple ve bu mendillerden ne kadar çok varsa o kadar iyi çok kirletiyorlar çünkü bir kere kusunca tekrarda fazla kullanamıyorsun malum sertleşiyor sonra..sende bilirsin bu durumu tecrübeli sayılırsın..bende kızlardan biliyorum ikizdi ilk zmanlar hep ben kaldım yanlarında hepsi gözümün önünde bazı unuttuklarım oluyor soruyorum şöylemi yapmıştık diye...

erkekler 13.haftadan itibaren döküldü pipileri gösterdi kızlar fıstıkları yeni açıyo cicim zemuszemus hadi kız olsun ya sayımız az yeniliyoz pipiler öndee :dilcikar:

önceki gün babaannemle konuştum... haerket ediyomu bebek dedi.. ben de tek tük dedim.. o zman kız olacak dedi.. erkek olsaydı şimdiye çoktan oynardı dedi....

valla bizim tüm kapılar kıza çıkıyo delikafadulden amaaaa hayırlısı bakalım bu haftasonu görürüz inşallah

aaaaa kuzum sizin birşeyiniz yok mu:1closedeyes: ben dün osmanlı pazarından ağız mendili aldım yavruma yani artık birşeyi var zuzumun:roflol:

ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan

:teytey:
unicim bence içine sineni al bak bazılarında hala etiket duruyormuş..bende görümcemden alacam gerçi benim bir sıkıntım olmadı onlarla o yüzden direkte al demediler bende ilk zmanlar hassastım ilk bebegim neden ben yeni almıyorum dedim ama çevremdeki herkes hatat yatıgımı söyledi gerekli olanalrı alş kullan kalanını al dediler gerçektende elden ele dolaşan beşikleri çok duydum ben..sonuçta küçükken bebeklerin eşyaları 2 ay kullanılıyor çogu sonra büyüyorlar kıyafet konusunda biraz titizim belki almak en dogrusu ama bak işte içine gözüne giyilmemiş olanları al giydir gerisini ihtiyacı olana ver...

itek agız mendilimi aldın...hayırlı olsuın ..ama bir öneride bulunabilirmiyim..hazır alınan mendiller biraz sert olabiliyormuş ..o yüzden kayın valiem aldıklarını pek kullanmadı.hani tül gibi olan parçadan aldı adını bilmiyorum kestirdi kare kare sonra onu bir komşusu kenarlarını işledi küçük ilmeklerle maksat sökülmesin diye ..renk renk iple ve bu mendillerden ne kadar çok varsa o kadar iyi çok kirletiyorlar çünkü bir kere kusunca tekrarda fazla kullanamıyorsun malum sertleşiyor sonra..sende bilirsin bu durumu tecrübeli sayılırsın..bende kızlardan biliyorum ikizdi ilk zmanlar hep ben kaldım yanlarında hepsi gözümün önünde bazı unuttuklarım oluyor soruyorum şöylemi yapmıştık diye...

ya canısı ilk alınınca sert oluyor ama ben hepsini alır almaz yıkamıştım oğluşumda yumuşacık olmuştu.yine aynı model aldım.oğluşum çok kusan bir bebekti iyiki çok almışım demiştim.bunda da fazla fazla aldım ki zorluk çekmeyim diye çok işe yarıyor walla.

benimde annem cinsiyetini daha öğrenmeden unisex giydirebileceğim renkte ve modelde yelekler,ceketler ördü.bende ine bi battaniye aldım.yavaştan başladık işte.artık cinsiyetide belli rahat rahat alırız.ama ne kadar pahalı yaa bebiş kıyaftalerii :(

sıkma canını beee uğraşmak istememiştir o git hastaneye hem bebişi bi daha görmüş olursunn kaydirigubbakcemile2

ayy inanmıyorum kankam aradı bebişime kıyafet almış cinsiyeti bilmeden öle kız eşyaları aldım eve gelince aklım başıma geldi dio üzülme dedim tutturmuşun hihoyyyt bende dedim söleniyodum bebişimin bişeyi yok die kalpler temizhihoyyytmiş yaww opuyorumnanaktan

ohhhhh paçayı yırttın güzelim darısı başımıza.zuzu senin başka kanka varsa ben cinsiyeti öğrenince sana haber vereyim:jeyyar:

itekcim daha önce denediysen sorun dgl..çünkü aldık biz sert geldi bize sonra kayınvalidem anlattıgım gibi yapmıştı sanırım bizde öyle yaparız..

canım bişey yoktur inşallah bak kartaneside gidip göstermiş sonucu
lab da bulunanların salaklığıdır canım
benim 2li sonucuma da çarşamba demişlerdi perşembe akşama geldi ve
çarşamba gittiğimde kocişin eline toxoplasma sonucunu vermişlerdi
sekretere gösterdim ben 2li yaptırdım onun sonucu dğil dimi dedim yanlış vermişler dedi
sonra salak kız bakmış yarın gelir bugün gelmedi demiş
bana da kurt düşmüştü ama neyse sonuç iyiydi

yaa benimki ne zaman belli olacak yaaa çatlayacağım valla üffffffff alışveriş yapacağım bebişe ama yapamıyorum daha halı öreceğim,battaniye ördüreceğim,anneannesi ciciler yapacak ama hepsi cinsiyeti bekliyor.nasıl yetişecek bunlar yaaaaaamafoldumben
cadıı nispet mi yapıyon laelaelaelaelae zaten kaynanam işleyemez boyun fıtığı var
annem de işleyemiyor elinden ameliyat olmuştu zaten de pek bilmez
biz napak yanii

yaa biraz tuhaf hissettim kendimi size de bi akıl danışam...
dün kayınvalidem geldi elinde koca bi çanta dolusu bebek eşyasıyla...
karşı komşusunun 7 aylık bebeği var... ama ben hiç görüşmedim... neyse... bu kadın benim de bebek beklediğimi öğrenince bebeğine aldıkları ve hiç kullanılmamış giysileri toparlamış kayınvalideme vermiş...benim içimden geldi gelinin ister kullansın ister atsın ama hiçbirini kullanmadım demiş... gerçekten tek tek baktım bazılarının etiketleri bile üstünde ve hiçbirinin kullanılmadığı da belli...ama nedense içimden hiç almak gelmedi..kendimi tuhaf hissettim...bi yandan düşünüyorum çok mantıksız geliyo yaptığım şey... hepsini katladım güzelce koydum bi çantaya olmazsa ihtiyacı olan birine veririm dedim...ama niye böyle hissediyorum bi anlam veremiyorumm....

naan niye öle düşündüün nolcakkii kadın belli ki çok alışveriş yapmış öncesinden sonra da giydirememiş bebişine hemen büyüyolar bizim de öyle olcak işte bence kullan

itekcim daha önce denediysen sorun dgl..çünkü aldık biz sert geldi bize sonra kayınvalidem anlattıgım gibi yapmıştı sanırım bizde öyle yaparız..

tabi canım haklı olabilirsin güzelim.sende ver kayınvalidenin eline halletsin wallakaydirigubbakcemile5

of yaaaaa kızım deli oldum hepsi burada da indirimde ne görduysem attım sepete tamam mı sora ablam aradı napyon ne ediyon deyü anlattım anaam her ürüne bi laf sildim sepeti ii miiiii naniknanik
bi tek kraftın ateş ölçeri kaldı hele şu oyun halısında iice aklımı çeldi gaci dioki sizinki kış bebesi olcak kış gunu ev ne kaaa sıcakta olsa bebeki yere koyamazsın soğuk olur deyü e büyüyüncede o girip oynamazsa içinde senle ben girer evcilik oynarık artık :roflol:
ya ama çok tatlı nan eve süs die alasım var utanmasam haaa :roflol:

senin kızın kaynanası eccük cimri olcek heralde :roflol:
nan yatağın üstüne koyarız orda yatar durur
amaan ne bilem valla büyüklere de danışmak lazım tabiii

canım bişey yoktur inşallah bak kartaneside gidip göstermiş sonucu
lab da bulunanların salaklığıdır canım
benim 2li sonucuma da çarşamba demişlerdi perşembe akşama geldi ve
çarşamba gittiğimde kocişin eline toxoplasma sonucunu vermişlerdi
sekretere gösterdim ben 2li yaptırdım onun sonucu dğil dimi dedim yanlış vermişler dedi
sonra salak kız bakmış yarın gelir bugün gelmedi demiş
bana da kurt düşmüştü ama neyse sonuç iyiydi

cadıı nispet mi yapıyon laelaelaelaelae zaten kaynanam işleyemez boyun fıtığı var
annem de işleyemiyor elinden ameliyat olmuştu zaten de pek bilmez
biz napak yanii

sanada yaparız güzelimkaydirigubbakcemile5walla zuzum bizim babannede iş yok oğluşuma hiçbir şey yapmamıştı,bunda dayapmaz sağolsun anneciğim her birşeyi yapıyor.işte halıyıda ben yapacağım oğluşuma yapmıştım

annamıycak ne var nan arada kaynananın eli değmiş ya ondan soğumuşsun :roflol: manyak mısın kızım kullan deli mi ne ne verecen allah sorar falla delü ekstralara para kalır:jeyyar: hem aman ne bilim istemezsen bana yolla falla :dilcikar:

hay ağzını öpem adamım alkisalkisalkis
nan unii zaten sizin altın kızlar alcek herşeyi sen bişi alamıcanki bırak bunları da onlar almış gibi olsun

Back
X