unicim bence içine sineni al bak bazılarında hala etiket duruyormuş..bende görümcemden alacam gerçi benim bir sıkıntım olmadı onlarla o yüzden direkte al demediler bende ilk zmanlar hassastım ilk bebegim neden ben yeni almıyorum dedim ama çevremdeki herkes hatat yatıgımı söyledi gerekli olanalrı alş kullan kalanını al dediler gerçektende elden ele dolaşan beşikleri çok duydum ben..sonuçta küçükken bebeklerin eşyaları 2 ay kullanılıyor çogu sonra büyüyorlar kıyafet konusunda biraz titizim belki almak en dogrusu ama bak işte içine gözüne giyilmemiş olanları al giydir gerisini ihtiyacı olana ver...
itek agız mendilimi aldın...hayırlı olsuın ..ama bir öneride bulunabilirmiyim..hazır alınan mendiller biraz sert olabiliyormuş ..o yüzden kayın valiem aldıklarını pek kullanmadı.hani tül gibi olan parçadan aldı adını bilmiyorum kestirdi kare kare sonra onu bir komşusu kenarlarını işledi küçük ilmeklerle maksat sökülmesin diye ..renk renk iple ve bu mendillerden ne kadar çok varsa o kadar iyi çok kirletiyorlar çünkü bir kere kusunca tekrarda fazla kullanamıyorsun malum sertleşiyor sonra..sende bilirsin bu durumu tecrübeli sayılırsın..bende kızlardan biliyorum ikizdi ilk zmanlar hep ben kaldım yanlarında hepsi gözümün önünde bazı unuttuklarım oluyor soruyorum şöylemi yapmıştık diye...