Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canım künefe istediiiii :sinifsinif:
hakkat yaa ne bulduysak onla oynardık gamyoncuiremsu bende abimlerin pusetini mi alsam zaten doğru dürüst kullanmadılar. 6 aymı ne kullanabiliyor onada boşa para vermekten kurtulurum :lepi:he valla biz tencere kapaklarindan oyuncak yapardik agaclara ip gerer salincak yapardik...bizim cocuklugumuz cok zavalliymis beee:gitme:
ben ilk resimdekine heves ediyorum cok süsülü cok tatli duruyo....hem lazim olursa eltimde ikinci resimdekinden var onu alirim o nasilsa baska dogurmucak
yok canim bebek hareketlendigi anda kullanma süresi bitti demektir..ama etiketinde 10 aya kadar yazio...eger bebek 10 aydan önce onun icindeyken basina bisey gelirse her türlü yasal hakkin var..sikyate mahkeme geriverip parasini bile alabilirsin
bu almanlarin en sevdigim sosyal haklarindan birisi..hakkini sonuna kadar savunuyosun
ankaraya canım. ama eşim adanaya tayin aldırmak istiyor. çukurova mezunu oraları çok sever.evet canım adanalıyım şimdi osmaniyedeyim ama eşimden dolayı
sen adanaya mı ankarayamı gelcen tam anlamadım
ama ankara kuru sıcak
ne bileyim ya burda sırf denemek amaçlı gülü hamileyken koluna sürmüş arkadaşımın annesi kızın kolunda çıkmış benek lekesi olarak.yok be canım sanmıyorum. arada tesadüf oluyodur belki ama bu tarz şeylere inancımı yitirdim artık. tatlı yiyemiyorum diye kızın olacak kesin diyolardı oğlum olacak kaydirigubbakcemile3
aa bide bu bayağı pahalı dimiiitabiki aklin bebekte kalicagina paranda cebinde kalmis oluyo aslinda....
su insanin herseye heves etmesinden gelio zaten basina ne geliosa
ayy düşündüğün şeye bak gelin ben yedirem sizeayy benimde valla.güzel yapan yer bulmakta zor napcaz şimdik kaydirigubbakcemile3
kızz nereye gidiyon gel ben sana yedireyim canım:1closedeyes:ben cikiorum zaten aciktim en azindan tatli biseyleer yiyeyimde sizin künefe muhabbetinizden kurtulayim
hade size hos sohbetler
ankaraya canım. ama eşim adanaya tayin aldırmak istiyor. çukurova mezunu oraları çok sever.
ay nerden söyleyiverdim tuhhh günaha girdim durduk yere. çalmadım aşırmadım ama yinede korkutuyorlar işteheyy ben simcik nerden bulayim kebabi künefeyi:çok üzgünüm:
cnim cekti valla
eger caldiysan bebekte cikar derler.kuzenim oglunda cilek asirdi bahceden oglunda ayni yerde cilek cikti...ama parani verip aldiysan ne olcak ki... gül koklamakla nolcak ki
bu tarz hurafeler sadece bizde var nedense
evet yaa tembih tembih üstüne nabacanı şaşıo insan. neye yaklaşsam elini temizle sürme vs.Canım gizli gizli izinsiz aldınmı yedinmi olur derler ..Yada çok canın koklamak yada yemek isterse önce içindeki aklımda diyecekmişsin aman Yarabbim herkez bana neler tembihliyo bir görsen efendim dibimde bir bebeğim var müzik çalıyor biryandan dönüyor süslü püslü bebek çokta severim oyuncak bebekleri neymiş ona bakmayacakmışım öyle çok çok ona benzermiş:sinifsinif:Yav korkumdan bakamıyorum şimdi pek güzel birşey ama insanı korkutuyorlar diğerleride gerçeklik payı herkez var diyor cnm nolur nolmaz dikkat edelimalkisalkisalkis
ayy sağol canım. buralardada anca sahtesini yiyoz :roflol:ayy kızz gelinde yedirem size hemde görüşürük
wayyyy be ben doğurdum ne para gördüm ne birşeykızlar dün kayın peder erkek olacağını duyunca 250 milyon harçlık verdi bana dedim bu ne ya işte samsuna gideceksin yaa harçlık daha sonrada veririm dedi sakla bende sakladım devamını bekliyozvereliniortak
güzel fikir canım yaa bende bazen arıyorum kime vereceğim diye toplu olursa daha çok işe yararkızlar benim bi tane kumbaram var ona hergün elimden geldiğince az çok para atıyom başımızın gözümüzün sadakası diye hani hem evden çıkarken okumak lazım hemde sadaka çok önemli.'az sadaka çok belayı def eder' demiş hz.peygamberimiz. size de tavsiyem böyle bi alışkanlık yapın kendinize yoksa hergün vermek için birini arıyosunuz olmuyo böle 1 ay boyunca topluyom sora ay sonunda ihtiyacı olan birine veriyom.
gözün aydın güzelim ne güzel bir duygudur eminim darısı benim başımakızlar günaydın .......................
DÜN SABAH SAAT 07:40 İTİBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var İLKİM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......
aman canım ihmal etme ben oğluşa hamileyken son ay olmuştum hemen serum falan bağladılar susuz kalmasın vücut diyeselam kızlar...
nasılsınız bakalım?
ben ishal oldum ya ikinci gün bugün ağrımda var ne yapsam acaba doktora gitsem mi? bebeğe bi etkisi olur mu? CADIARZU
oooo o daha ne elini ayağını farkedeceksin oğluşum bi tekme atardı babası görürdü ayağını tabii son aylara doğruyarın 17 hafta bitmiş olcek ama ben de hala hareketlenme yok
dün kardeşimle konuştum o da 6 aylık oldu ben kemiklerini bilem elle hissediyom dedi
şaşırdım.ay ben korkarım yaw
evet bende oğluşa kayra koymak istiyordum telaffuzu zor diye koymadımisimler aranmaya baslanmis bile.kaydirigubbakcemile3
tecrubeli olarak fikir vermek isterim kabul ederseniz. cocuklariniza erken yaslardan itibaren telafuz edebilecekleri isimler koyun. mesela 3 heceli isimleri cocuklar baya gec telafuz ediyor.
birde arkadaslar bu bebislerin birgun buyuyup beyefendi yada hanimefendi olacaklarini unutmayin. yani ileriye yonelik, cok fazla bebeksi olmayan isimler koyun bebislerinize. dusundugunuz ismin yanina bey yada hanim ekleyip agizdan nasil ciktigina falan bakin.
hee walla ablam bende öle akşamdan makinaya atıyorum sabah asıyorum bütün işlerimi öğlene kadar hallediyorum bende büyük temizliğe kadın çağırıyorum bundan sonra hep öle yapacağım malum 2 canavarla uğraşmak zor olacak benim içinSabahtan yapılacakları yapıyorum ilk düzenleme gibi yada çamaşırları asmıştım geceden yıkanıp sabah kalkınca asmıştım dün öğleden sonra ütü yaptım yerimseniben Öğleden sonra 2 yi geçiyor genelde varsa ekstra diğer işler kapıydı camdı vsvs onları ben yapmıyorum yarın temizlik günü mutfak dolaplarını indirip temizleyeck diğer yerleri ovacak normalde bütün işimi kendim yaparım mecbur olunca yardımcı alıyorum bakalım doğum bitene kadar şimdilik bu şekilde kaydirigubbakcemile5
ewet canısı benim oğluşumun ismi enes.enes bin malik var.aslında ben muhammet enes koydum ama nüfuste sadece enescanım bende hep sahabelerden esinlenerek isim seçmek istiyorum. hayırlısı olsun. abuk sabuk anlamsız isimleri duymaktan iyce bıktık.
falla ben isim buldum oğluşuma :)
yaw tuana kıs ismi değil mi hatta oktay ustanın kızının ismiTuana
Anlam: 1.Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası,2.Tuana (Tyana)Niğde nin Bor İlçesi ne bağlı, Niğde İli nin güneyinde, il merkezine uzaklığı 15-20 km. olan, Bahçeli, Kemerhisar beldelerini kapsayan yöredir. Emin Atlı’nın Geçmişten Günümüze Bor adlı yapıtında Tuana sözcüğü Tuanna olarak kaydedilmiştir.Tuana 15 kadar devlete ev sahipliği yapmıştır
ewet ewet çok güzeldelikafaduldendelikafaduldenbenim oğluşumun ismide enesenes'i bizde düşündük ama soyadımıza çok benziyo karışacak kadar benziyo o yüzden vazgeçtik. enes çok güzel bi isim...
walla biz oğluşa ne oyuncaklar aldık hiçbirinin yüzüne bakmıyor.dondurma kabına spatulayı vurarak oynuyor mandallarla oynamak istiyor.he valla biz tencere kapaklarindan oyuncak yapardik agaclara ip gerer salincak yapardik...bizim cocuklugumuz cok zavalliymis beee:gitme:
ben ilk resimdekine heves ediyorum cok süsülü cok tatli duruyo....hem lazim olursa eltimde ikinci resimdekinden var onu alirim o nasilsa baska dogurmucak
yok canim bebek hareketlendigi anda kullanma süresi bitti demektir..ama etiketinde 10 aya kadar yazio...eger bebek 10 aydan önce onun icindeyken basina bisey gelirse her türlü yasal hakkin var..sikyate mahkeme geriverip parasini bile alabilirsin
bu almanlarin en sevdigim sosyal haklarindan birisi..hakkini sonuna kadar savunuyosun
tabiki aklin bebekte kalicagina paranda cebinde kalmis oluyo aslinda....
su insanin herseye heves etmesinden gelio zaten basina ne geliosa
uni hoşgeldin cicim
bakarsın bizimki seneye tayin aldırır belli mi olur:)ayy gelsenize buraya ne güsel olur bu topic te heeç adanada olan yok
sen gelde bari senle gezek biz
anaaaammmm mıçtık o zaman nan ben dün sabah burnumu gülün içine soktum da kokladımmya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.
tecrübeli hamişler siz hamilelğinizde gül kokladınız mı ?
falla bende 5 aydır dattlı ağzıma sürmedim emme oğlum olcek kısmetseyok be canım sanmıyorum. arada tesadüf oluyodur belki ama bu tarz şeylere inancımı yitirdim artık. tatlı yiyemiyorum diye kızın olacak kesin diyolardı oğlum olacak kaydirigubbakcemile3
he valla çamurdan ekmekler yapardık taşlardan ev yapardık heyy gidi günler heyyyhakkat yaa ne bulduysak onla oynardık gamyoncuiremsu
ne bileyim ya burda sırf denemek amaçlı gülü hamileyken koluna sürmüş arkadaşımın annesi kızın kolunda çıkmış benek lekesi olarak.
canlar ben geldim ayyy bana şimdiden heyecan bastı yarın kontrolüm vardelikafadulden
İteğim Uniquem hoşgeldiniz fıstık anneler ara ara bakıp cvp yazıyorum kusuruma bakmayın biryandan işgüç devam a.s. a.s.