2009 Kasm Anneleri

casebam sen adana da idin degilmi valla ben gelin olup geldim ankaralara gelince o taraflara genelde hatayda oluyorum ailem şimdi orada daha önceleri iskenderunda oturduk..harbiye serin olur buz gibi sular biz kardeşimin sünnetinden sonra gidip kendimizi harbiyeye atıp masayı akan buz gibi suya kuruyorlar altına yine tabure veriyorlar üşürsen çekersin ayagını diye ama nasıl güzel oluyor ayaklarının altında buz gibi su geçiyor sen masada yemek yiyorsun..o sıcak bulunmaz nimet gibi oluyor..cnm her şehirde güzel yapan yerlerde oluyor ee antakya adana kaç saat ki ustalar oradada oluyor ...ben burada kendim yapıyorum tepsim var peyniride getirtiyorum buzlukta durur kadayıfıda aldımmı tamam..ben antakyaya temmuzun muhtemelen 16 gibi falan giderim o aralar nikah olacak ablamın....

ben şimdi osmaniyedeyim aslen adanalıyım canım
banada gelsene ne güsel olur emme vakit bulaman ki
anneni görecen diye eğer ablan abin kardeşlerinde varsa kimseye vakit kalmaz
ben 2 haftaya bir gidiyom adanaya annemlere ne yapacağımı şaşırıyom vallahi
evet canım ya harbiye süper bir yer
benim teyzemler ve ev arkadaşım var iskenderunda teyzemler pac meydanına
yakın otururlardı arkadaşımda pac meydanının karşısındaki sahile giden yolun
sonuna doğru oturuyorlardı emme teyzemler şimdi sarımazında

kızlar bende kaçıyorum biraz 5 çayına incem komsuya kaydirigubbakcemile3 yemek falanda hazır n asılsa otururum azcık hade görürüz yine opuyorumnanaktan

uni ve itek hoşgeldiniz canlar

ama ben kaçıyorum ders bitti oleyy eve gitme zamanı geldi
hepinizi öperim bebişleride tabiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay gecen benımde canım künefe istedı
esımle bı yerde yedık ama hıc gusel degıldı valla
yemekteyız programında adamın yaptıgı künefeye benzıyoduu
kunefenın peynırı hiç uzamadııı

uni satdaşım benim nasılsın?seninde kız oluyor hee gerçi geçen tebrik etmiştim seni bilmem gördünmüü?nerelerdeydin bir ara yoktun ...?

aseba ooo senin iskenderunda tanıdıkların varmış sen gel en iyisi o taraflara harbiyeye gideriz işte..valla 1 haftalıgına gelecem ortalama yok cnm orada ablam kardeşlerim var kardeşlerim evli degil zaten evde küçük onlar daha..işte ablamın telaşına denk gelecegi için ablamla fazla gezemeyecegiz gibi..bakalım artık..

selam kızlar...

nasılsınız bakalım?

ben ishal oldum ya ikinci gün bugün ağrımda var ne yapsam acaba doktora gitsem mi? bebeğe bi etkisi olur mu? CADIARZU

leyya bence dr a git. tahlil yapsınlar belki mikrop kapmışsındır. 10 gün önce bende oldum dizanteri:(( ilaç tedavisiyle geçiyor. panik yaptırmak istemem ama önlemini erken almak gerek

aha bi de bunnar var
Erkek: Abay, Andaç, Berke, Keyhan, Laçin, Merih, Pamir, Pozan, Ulaç, Utkan, Sonat …

Kız: Alara, Alçin, Ayşan, Azra, Bike, Delfin, Durul, Evşen, Gazal, Ildır, Kayra, Püren, Serva. Unisex: Ada, Ahsen, Bilhan, Cevher, Destan, Doğa, Doruk, Ilgın, İlter, İnal, Meftun, Nisan, Ogan, Omay, Özgü, Uytun, Ümür, Vurgun…

slm kızlar... geçmişi okumaktan başım ağrıyo valla...sonra da yazmaya halim kalmıyo...
bu aralar nedense pek keyifsizim... inş geçer yakında....dün akşam da hırs yaaptım okudum hepsini bi sürü alıntı yapmıştım ama sonra bağlantı koptu sinir oldum... göz aydını dileyen herkese çok tşk ederim... bu arada bütün ikizlerin biri kız biri erkek ne kadar güzellll...tüm ikiz annelerinin gözü aydın ...

canım valla ben resmine bayıldım...hiç de kilolu durmuyosun...:olmaz: ayrıca kıyafetin de çok güzel Şeniz ben hala almadım şu hamile t-shirtlerinden...mafoldumben

canim tesekkur ederim moral oldun valla.a.s.
saol canımmm senin de kızın oluyomuş öyle mi ...ayyy çok sevindimm...kaydirigubbakcemile5:nazar:

saol tatlımm...allah senin de gönlüne göre versin inş...:Saruboceq:

yumuk yumuk olan ne yaaa :teytey::roflol: anladığım şey diildir heralde sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

ayyy canımmm benimmm... allah korumuşşş :nazar:

incim prof.a gidiceksen nişantaşına ben de bi isim söyleyebilirim....

grape gözün aydınnn senin dee kaydirigubbakcemile5

leyyacım senin de gözün aydın canımm....kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel yaa cinsiyetleri de öğrendik zamana ne çabuk geçiyo...

yaa evt ne zaman hamile olduğumuz belli olucak...mafoldumben bende dün sutyen almaya gittim hamile olduğumu duyunca şoka girdi herkes...hele de 4 ayın bittiğini söyleyince... bana çok hantallaşmışım gibi geliyo ama herkes de böyle söylüyo valla kafam karıştı...pzt dr.a gittiğimde birisi vardı 2,5 aylık hamileymiş top gibi karnı vardı şaşırdım valla....kafamçokkarıştı

ben de hep bunu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

dusunmek lazim, bence cok onemli.

wayyyy be ben doğurdum ne para gördüm ne birşey

güzel fikir canım yaa bende bazen arıyorum kime vereceğim diye toplu olursa daha çok işe yarar

gözün aydın güzelim ne güzel bir duygudur eminim darısı benim başıma

aman canım ihmal etme ben oğluşa hamileyken son ay olmuştum hemen serum falan bağladılar susuz kalmasın vücut diye

oooo o daha ne elini ayağını farkedeceksin oğluşum bi tekme atardı babası görürdü ayağını tabii son aylara doğru

evet bende oğluşa kayra koymak istiyordum telaffuzu zor diye koymadım

hee walla ablam bende öle akşamdan makinaya atıyorum sabah asıyorum bütün işlerimi öğlene kadar hallediyorum bende büyük temizliğe kadın çağırıyorum bundan sonra hep öle yapacağım malum 2 canavarla uğraşmak zor olacak benim için

ewet canısı benim oğluşumun ismi enes.enes bin malik var.aslında ben muhammet enes koydum ama nüfuste sadece enes

yaw tuana kıs ismi değil mi hatta oktay ustanın kızının ismi

ewet ewet çok güzeldelikafaduldendelikafaduldenbenim oğluşumun ismide enes

walla biz oğluşa ne oyuncaklar aldık hiçbirinin yüzüne bakmıyor.dondurma kabına spatulayı vurarak oynuyor mandallarla oynamak istiyor.

ben oğluşta heveslenip çok şey aldım ama baktım çok gereksizmiş bu bebişte öle şeyler almayacağım artık:olmaz:

evet kayra guzel isim ama telafuzu zor. birde talha isminin telafuzu zor geliyor bana.

İteğim Uniquem hoşgeldiniz fıstık anneler ara ara bakıp cvp yazıyorum kusuruma bakmayın biryandan işgüç devam a.s. a.s.
hoşbulduk ablacım:1hug:
cnm inşallah seninde gönlüne versin allah bide kızın olsun :Saruboceq:
ayy inş canım yaa bu geceyide atlatsaydım bi
hoşgeldin cnm kıs tuana yı kızı olcaklara söledimm ben arda koycam kısmetse
çok güzel canım yaa ben ismini cismini herşeyi buldum emme cinsiyeti bilmiyorummafoldumben
uni ve itek hoşgeldiniz canlar

ama ben kaçıyorum ders bitti oleyy eve gitme zamanı geldi
hepinizi öperim bebişleride tabiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım:gitme:

memleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.

eee, ne kaldi ki geriye zaten?kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.
tecrübeli hamişler siz hamilelğinizde gül kokladınız mı ?

canim, ben bunlari duymadim ama bende cigerin leke yaptigini biliyorum. ciger elleyip ardindan bir yerini ellersen cocugun orasinda leke olurmus.

hatta amcamin kizi son cocugunda bile bile denemis. ciger elledikten sonra gorunmiycek bir yerini ellemis, dogdugunda ayni yerde leke vardi demisti.

incisu sanıyorum onlar çogul gebelikte genelde yazışıyor bir ar üçüz annelerinide toplu halde görmüştüm kimi dogrumak üzere kimi yeni gebe idi..ama ikizleri bilmiyorum..

merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş

merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş

gozun aydin canim. ama bu ayrintilida cd de veriyorlar. bir resim bile vermemesi tuhaf. sen ozelde mi yaptirdin yoksa devlette mi?

kızlar pazartesı gunu 3 lü test ıcın dr.gıttım.dr bana 3lü test e gerek yok suanda bebek saglıklı dedı..ultrasyonda ensesıne bakıncan anlıyormus...eger dedı herhangı kucuk bır sorun cıkarssa ...amınosentez yapıyoruz fakat bu ıslem bebegın kesesını zedeleyebılıyormus ve allah kotusun alınabılıyormus...ben cok kararsızım..dr..ultrasyon olcumlerını aldı ve sadece kan vermem kaldı fakat korkuyorum amınosentesden...dr.bır sorun yok..dıyor sorun olupta amınosentez yaptırmayan hamıleler oluyormus ...onlar dogum yapınca bebeklerı gayet saglıklı olabılıyormus...dr.3lü testı kızınada gelınınede yaptırmamıs...kafam cok karıstı esımde yaptırmayalım dıo...kızlar sızce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm:
valla ben de düşünmüyodum 3lüyü dr. yaptıralım dedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı
herkesin boşuna morali bozuldu burda gibime geldi

canim bunu eline alip inceledin mi hic
kumasin icinde bebegin omurgasini destekleyen teller yada kalin plastik varmi?
eger yoksa doktorlar yasakliyo bunlari

bizde gecen gün baktik biyerde ama doktor zaten 3 aydan önce hepsinin yasak oldugunu 3 aydan sonra sadece destekli olanlarin kullanilmasi gerektigini söyledi
aksi taktirde omur ilik zazar görüyomus
anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaaz :olmaz:
çok ilginç isim ve soyisim eşleşmeleri okumuştum ben de .. eğlenceli oluyo valla.... bu arada kartanesi sana az önce yazdığımı okumadın mı? bak aşağıda yazdım yine
okudum kıız hatta ayyy sağol ya içim rahatlattın falan yazmıştım görmedin miii :sinifsinif:
tamam canım dikkate alıcam bunu....o zaman geçen gün baktığımız da mı yanlışmış.... şu brad pitt in bebeğini taşıdığı...
efet yaa ondan alamıcaaaz :gitme:

kartanesi naannnnn nerdesinnnn nası buldunuz oğluşumun ismini ?
burdayııımmm
beğendiiim çok güzelmiş
ZEREN06 onlar ne bacım yamayı yırt sırtına koynuna tak ohh valla. kız bebek yamulur onun içinde
ayy biz çok sevdiydik yaa laelaelaelaelae

hee walla ablam bende öle akşamdan makinaya atıyorum sabah asıyorum bütün işlerimi öğlene kadar hallediyorum bende büyük temizliğe kadın çağırıyorum bundan sonra hep öle yapacağım malum 2 canavarla uğraşmak zor olacak benim için

walla biz oğluşa ne oyuncaklar aldık hiçbirinin yüzüne bakmıyor.dondurma kabına spatulayı vurarak oynuyor mandallarla oynamak istiyor.

ben oğluşta heveslenip çok şey aldım ama baktım çok gereksizmiş bu bebişte öle şeyler almayacağım artık:olmaz:
gııı iteeeek bana da de o kadının hele
ben korkuyom kadın çağırmayaaa

bi de bize de o gereksiz şeyleri de biz de almayalım

oooh süper canım yaaa çok sevindiim ayy keşke resim verseymiiş
yaa hrsde dvdye kayıt yapıyolarmış bi de renkli benim ona gidesim vaar ama çoook pahalııı

Back
X