2009 Kasm Anneleri

valla ben de düşünmüyodum 3lüyü dr. yaptıralım dedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı
herkesin boşuna morali bozuldu burda gibime geldi

anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaaz :olmaz:

okudum kıız hatta ayyy sağol ya içim rahatlattın falan yazmıştım görmedin miii :sinifsinif:

efet yaa ondan alamıcaaaz :gitme:

burdayııımmm
beğendiiim çok güzelmiş

ayy biz çok sevdiydik yaa laelaelaelaelae

gııı iteeeek bana da de o kadının hele
ben korkuyom kadın çağırmayaaa

bi de bize de o gereksiz şeyleri de biz de almayalım

sen bebisine ne alirsan al gereksiz olucak. cunku bebegin israrla mutfak cekmecesindeki kasik catallarla, mandallarla ve sizin cep telefonunuzla oynamak isteyecek. buda ayrica tuhaf ellerine oyuncak telefon verdiginizde firlatip atiyorlar, ille de gercek olucak.kaydirigubbakcemile3

kartanesi kız banada dediydin sen istiyorsan temizlik için birini ben sana önerebilirim çoktandır havaların düzelmesini bekledigim için erteledim kadını çagırdım pazar günü temizlik yaptı evi iyi temizledi sagolsun...

yok canim bebek hareketlendigi anda kullanma süresi bitti demektir..ama etiketinde 10 aya kadar yazio...eger bebek 10 aydan önce onun icindeyken basina bisey gelirse her türlü yasal hakkin var..sikyate mahkeme geriverip parasini bile alabilirsin
bu almanlarin en sevdigim sosyal haklarindan birisi..hakkini sonuna kadar savunuyosun

burda o parayı alana kadar çocuk liseyi bitirir canım:roflol: ben onu da almam o zaman...

okudum kıız hatta ayyy sağol ya içim rahatlattın falan yazmıştım görmedin miii :sinifsinif:

görmedim canım... sen okuduysan tamamdır...kaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum kızlar..kendinize iyi bakına.s.

valla ben de düşünmüyodum 3lüyü dr. yaptıralım dedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı
herkesin boşuna morali bozuldu burda gibime geldi

anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaaz :olmaz:

efet yaa ondan alamıcaaaz :gitme:

burdayııımmm
beğendiiim çok güzelmiş

ayy biz çok sevdiydik yaa laelaelaelaelae

gııı iteeeek bana da de o kadının hele
ben korkuyom kadın çağırmayaaa

bi de bize de o gereksiz şeyleri de biz de almayalım

yaw ben kapıcıyı çağırmıştım geçen ay hiç güzel temizlemedi bi camları akşama kadar ancak bitirdi birde 70 lira aldı neymiş ev büyükmüş mızmız ben temizleyemedim demiyorda.bu ay başka birisi gelecek çok iyiymiş birisi önerdi o gelecek gelince ben sane tlfn nosunu veririm çağırırsın.
gereksiz eşya derken mesela kanguru falan kullanılmıyor zaten arabada gidip geliyoruz oto koltuğu kullanıyorum şuan çok rahat.ana kucağı falanda pek kullanılmıyor ben oyuncakları oto koltuğuna takıyorum onlarla oynuyordu.dur aklıma geldikçe yazarım

oooh süper canım yaaa çok sevindiim ayy keşke resim verseymiiş
yaa hrsde dvdye kayıt yapıyolarmış bi de renkli benim ona gidesim vaar ama çoook pahalııı

saolsın canım bizimki bi resim bile vermedii yanii ne cdsi kendimii sağlıklı diye avutuyorum yoksa kadını boğasım vardı:olmaz:

talha değilde taha hoşuma gidiyor ama benim bebişimin ismi hazırzemuszemus
nemiş kıss sölesene ?
merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
gözün aydın canım
oooh süper canım yaaa çok sevindiim ayy keşke resim verseymiiş
yaa hrsde dvdye kayıt yapıyolarmış bi de renkli benim ona gidesim vaar ama çoook pahalııı
nan hrsde neresi allaşkına fatih ünv. de istersen cd veriyolarmışlaelaelaelaelae

kartanesi .!.:
anaaa o zaman bizim beğendiğimiz kumaşlar olmaaaaz
olamz kuzum olmaz destek yoksa icinde unut gitsin

zeren06 .!.:
burda o parayı alana kadar çocuk liseyi bitirir canım ben onu da almam o zaman...

orda öle evet ama burda öle degilyerimseniben
gecen elektrik süpürgemin ayagi cikti garantisinin bitmesine 1 hafta vardi aldigim yere gittik geri aldirlar 1 hafta sonra firma ayni markanin bir üst modelini motoru dha güclü olanini yolladi....:lepi:

merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
çok sevindim güzelim yaa keşke fotoyuda verselerdi ne oluyormuş sanki neyse sen bebişini gördün yaa o yeter:1hug:
sen bebisine ne alirsan al gereksiz olucak. cunku bebegin israrla mutfak cekmecesindeki kasik catallarla, mandallarla ve sizin cep telefonunuzla oynamak isteyecek. buda ayrica tuhaf ellerine oyuncak telefon verdiginizde firlatip atiyorlar, ille de gercek olucak.kaydirigubbakcemile3

walla haklısın canım yaa bizimki bu aralar pcye taktı kafayı acaba oyuncak olanlarından alsam mı diye düşünüyorum.oyuncak telefon aldım toyikiden böle renkli renkli ses çıkarıyor ama yüzüne bakmıyor nerede gerksiz şeyler var gözü onda:olmaz:

merhab kızlar ya ben kac gündür sabah acıyorum kk yı günaydın msj atıyom sonra aksama ancak ısım bitiyo yogun ıslerım sonrada okuyamıyorum kım ne yazmıs çok ılerlemıs oluyo :sinifsinif: hepınizle lak lak yapmayı özledım a.s.

nemiş kıss sölesene ?

gözün aydın canım

nan hrsde neresi allaşkına fatih ünv. de istersen cd veriyolarmışlaelaelaelaelae

erkek olursa ensar kıs olursa inş öle olur eslem olacak teyzesi.ama hansa ismide hoşuma gidiyor emme eslem diye tutturdum enese uysun diyekaydirigubbakcemile2

merhab kızlar ya ben kac gündür sabah acıyorum kk yı günaydın msj atıyom sonra aksama ancak ısım bitiyo yogun ıslerım sonrada okuyamıyorum kım ne yazmıs çok ılerlemıs oluyo :sinifsinif: hepınizle lak lak yapmayı özledım a.s.

allah kolaylık versin güzelim sizin sezon açıldı malum eleman falan yok mu canım

evet yaa onlar hep tencerelere tavalara vurmayı seviyoo kaydirigubbakcemile3
kartanesi kız banada dediydin sen istiyorsan temizlik için birini ben sana önerebilirim çoktandır havaların düzelmesini bekledigim için erteledim kadını çagırdım pazar günü temizlik yaptı evi iyi temizledi sagolsun...
hee herkese diyom bazı kadınlar uzağa gelmiyo falan
olmazsa annem gelince alıyım diyom başında beklemek çok gıcık geliyo ben evde olmasam da nasıl yapcak güvenemiyom ööle çağıramadım yıllardır :kedi:
yaw ben kapıcıyı çağırmıştım geçen ay hiç güzel temizlemedi bi camları akşama kadar ancak bitirdi birde 70 lira aldı neymiş ev büyükmüş mızmız ben temizleyemedim demiyorda.bu ay başka birisi gelecek çok iyiymiş birisi önerdi o gelecek gelince ben sane tlfn nosunu veririm çağırırsın.
gereksiz eşya derken mesela kanguru falan kullanılmıyor zaten arabada gidip geliyoruz oto koltuğu kullanıyorum şuan çok rahat.ana kucağı falanda pek kullanılmıyor ben oyuncakları oto koltuğuna takıyorum onlarla oynuyordu.dur aklıma geldikçe yazarım

iyi anam bi bakın mavi veya senin dediğini çağıram ben de
ben de kanguru almıcam alsaydım o bezlerden alırdım ama o da zararlımış gaaba
zaten heryere arabayla gidiyoz

erkek olursa ensar kıs olursa inş öle olur eslem olacak teyzesi.ama hansa ismide hoşuma gidiyor emme eslem diye tutturdum enese uysun diyekaydirigubbakcemile2

ensarda çok güzel biz ahmed said koyucaz nasipse kız olursa eslem hafsa düşünüyordum ama ilerde kızım olursa adıeslemli bişey olucak inşşkaydirigubbakcemile5

Destnacım hayırlı olsun canım inşallah doktor gördüğündede sevincin ikiye katlayacak tombik tombik ayakları kıyamam yaaa maşallahh:nazar:

ensarda çok güzel biz ahmed said koyucaz nasipse kız olursa eslem hafsa düşünüyordum ama ilerde kızım olursa adıeslemli bişey olucak inşşkaydirigubbakcemile5

çok güzel bir isim bulmuşsunuz canım bende eslemin yanına bir isim istiyordum ama bulamadım hafsada bizimkilerde var.taa oğluşa hamileyken kıs olursa eslem diyordum inş şimdi olurda koyarım:Saruboceq:

yaklaşık bir haftadır giremiyorum işlerim çok yoğun ara ara okuyup 10-15 dk çıkıyorum gördüğüm kadarıyla nazlım dışında kimse merak etmemiş

Back
X