2009 Kasm Anneleri

bacım itekle ben burda eslemdiye bağırkene nerdeydinnkaydirigubbakcemile3 çok güzel bir isim bende kızım olursa münire eslem yada müberra eslem düşünüyordum bunda olmadı bi dahakine kız olursa koyucam inşş

slm kızlar bu aralar giremiyom ne ediyonuz bakayım bende lızıma berra adını düşünüyom

kıslar merhaba beni merak etmemişiniz galiba ama okumadım belki soran olmuştur hani benim kısım olacakmış haber vereyim dedim evimi taşıdım bu ara eve net bağlatamadım o yüzden size ulaaşamıyyorum önemli bişey olduysa bana özetlerseniz sevinirim kıslar bu arada üçlüyüde yaptırdım şükür bişey çıkmadı herkesi öpüyorum en yakın zamanda görüşmek üzere

mehaba canım meraklanma benimde sol göğsüm sağdakinden daha büyük şimdiden süt üretmine başlamışsın bol bol sütler gelecek bebişine ra sıra benimde ağrılarım oluyor ee okadarıda olsun yani kolay değil demi

saol canim dün geldi dahada gelmedi zaten.. dokunmamaya calisiyorum zaten doktorlarda sikmayin diyorlar.. görümcem normaldir dedi ama canim sIkkIldi yinede.. doktorumda tatilde haftaya sorcam artik..

canım bende öle şiddetli bir ağrı yok ama
özellikle sol gögüs kenarlarım koltuk altına doğru acıyorlar
süt için de erken diye biliyom ama kafam karıştı benimde canım:uhm:
bir iki gün geçsin bakalım aynı şikayetlerin olursa bi dr gidiverirsin

ben evdeyken sütyenimi cikariyordum acaba agir cekmeye basladigindanmi agri oldu anlamadim.. yine taktim sütyeni bakalim insallah gecer.. doktor izinden gelsin haftaya sorcam..koltuk altima dokgru benimde agrim oluyor ama sol gögsüm tamamen agriyor.. insallah süt birikmesindendir..

kızlar orda duruyonuzda neden yazmıyonuz
yaa şu isim olayını napacam ben bütün ailem bana kayınpederinin ismini koyman yakışır deyoo yakışırda adamın ismi eyüp sizce eyüphan efe olarak koysam olurmu ben efe diye çağırırım aslında hiç istemiyorum daha hoş daha söylenebilir isimler var tamam eyüp ismide güzelde bebeğe söylenirken hoş olmuyor hem efe diye çağıracaksam ne anlamı var eyüp koymanın demi yaaaaaaa ay bana bi akıl verin

canim eyüp ismi hos bence ama kayinpederin ismi oldugu icin koymak istemiyorsan anliyorum seni.. benimkilerde onun ismini koymami istiyor.. adi yusuf cok sevdigim bi isim olmasina ragmen onun adi oldugu icin inatla koymicam.. gerci daha cinsiyet bile belli degil ama oglum olursa suan icin semih düsünüyorum.. babamiz kararsiz ama kendisi gs li semih fbliymis falan iste...benim yigenimin adi eyüp el ensar olcakti ama son anda vazgecilip muhammed emin koydu enistem.. eyüp el ensar sahabe adi belki fikir olur sana..

benim oğlumun ismi emre buna da eren düşünüyordum uyumlu olur diye ama beğenmedi

eren cok güzel isim eger soyadimiz uygun olsaydi bende semi eren koycaktim ama soyismimiz onur üc isim yanyana hos durmuyor.. sen ikna et bence kocani..

ooo şimdiden süt üretimine başladıysaaaaaann.. senin bebiş iyi besleniicek demektir...:dance:
zaten normalde de bir gögüs siğerinden büyük olur... ama çok endişeliysen ve ağrı dayanılmayacak gibiyse doktora git canım

desene iyce mandiraya döncem yakinda.. esim dalga geciyor zaten cok büyüdüler diye..

kız anneleri dün akşam isim kitabına bakıyordum bi tane kız ismi buldum ço hoşuma gitti hemide manası süper
eslem=allahın ibadetlerini en iyi şekilde yapan en doğru yolda giden miş
yanınada isterseniz su koyabilirsiniz
eslem su ben çok beğendim

eslem cok güzel bi isimmis gercekten.. peygamber efendimizin önerdigi isimlerdenmis öyle biliyorum ben.. arkadasimin kizinin ismi selin eslem ve cok tatli cok akilli bi kiz.. bir diger begendigim isimde nurefsan..süeda..afranur.. ama benim kizim olursa zeynep nilay olcak insallah..

iyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmben yokken beni merak eden oldumu bakem ben gelmeyeli 400 sayfa filan geçmişş
uffya ne kaynatmışsınız
taşındım yerleştimm şükür
iyi geceler annişler

güle güle otur canım...ohhh ne güzel bebiş yeni eve gelicek opuyorumnanaktan

ne nan sana hep cd mi veriyolaar
bize sadece resiim :umursamaz:

evt yaa...resim de renkli... :kedi::utangac:

ben iyiiyim kötümü bilemiyorum.3lü testim yaş riski hariç çok güzel çıktı.bir sorun yokmuş değerlerde.sadece yaşımdan dolayı rsik veriyo.amniyosentez önerdi doktorum.ama yaptırmayacağım.rabbim inşallah kızım gibi sağlıklı bir vlat daha vereck bana.yaptırsam ve sonuç ktü çısa yıklıcam.bebeğimide kaybetmek istemiyorum.5,5 aylık alacak sonuç geldiğinde.3,5 ay sonra doğum ypacağım sonuçtan sonra.o kadar büyümüşbir bebeği doğurup öldüremem.oyüzdende nasip diyorum .inşallah bebeğim sağlıklıdır kızlar.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.çok öpüyorm hepinizi güzel hamişler

canım kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap bence de... senin psikolojin pek çok şeyi etkiliyo çünkü... iyi düşün iyi olsunn...rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:

canım yazdığın isimlerden beğendiğim isim ADA.. Ben birde DURU ismini beğeniyorum...ama kızım olsaydı adını ZEREN ADA koymayı düşünüyordum...

zerencim saol fikir verdiğin için...ne zormuş isim bulmak... mafoldumben

günaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmış :nazar: devam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:

gözün aydın canımmm ... sonuna kadar böyle güzel geçer inş...:1hug:

Günaydın kızçeler

Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.

ayy canımm çok sevindim opuyorumnanaktan kızıma arkadaş geliyo opuyorumnanaktan

günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

canımm senin de gözün aydınnn... kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın maşallah iyi haberlerle güne başladık. 3lü testleri temiz çıkanların gözü aydın. ya bugün sabaha kadar rüyalar gördüm durdum. bir sürü rüya... maşallah çoğuda aksiyon filmi gibiydi. bi kalktım rüyamda koşturmaktan heryerim ağrıyo:roflol: bide bi rüyamda bi bebek emziriyodum bi göğüsümle bebeği emzirirken öbür göğsümden süt fışkırıyodu hayırdır inşallahCADIARZU

ayy ne güzel rüya görmüşsün hayır olsun canım...
ben de bu gece bebeğimi gördüm rüyamda... öyle güzeldi ki...minicik bi kız... yeni doğmuş...simsiyah saçları vardı.. saçlarını yıkıyorum altını değiştirip giydiriyorum , konuşuyorum falan... uyandıktan sonra da hep gözümü kapatıp hatırlamaya uğrştımm çok güzeldi... bizi ne kadar güzel günler bekliyo yaa...allahım çok şükür bu günleri gösterdi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

isim koyma hakki kesinlikle annenindir. rahme dustugu andan itibaren bebegini hisseden, icgudusel olarak korumaya gecen, 9 ay ve sonrasi surekli yuregi agzinda gezen anneye aittir isim hakki.

Peygamber efendimize birisi sormus, efendimiz bebegim olucak adini ne koyayim diye. Peygamber efendimiz anneye sordunuz mu o ne diyor demis. dusunun artik, isim hakkinin kime ait oldugunu.

tabiki herkes fikrini verebilir ama israr etmenin bir anlami yok. omur boyu bir anne oglunu veya kizini icine sinmeyen bir isimle mi cagirsin?

bence de kesinlikle haklısın...ama kaç anne çocuğunun ismini kendi koyabiliyodur acaba..bizler bile bu sorunları yaşıyosak :(((

benim de eşimin teyzelerinden biri isim yüzünden didişirken en sonunda küstü eşime... ne tuhaf di mi...demek herkes kendine hak görüyo bunu...

kızlar benim sağ kolum ve 2 parmağım sürekli uyuşuk son 2 haftadır aynı şikayeti yaşayan varmı aranızda???

doktora önümüzdeki hafta gideceğim ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum bu kol uyuşması özellikle geceleri çok rahatsız edici oluyor...

canımm bunun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum... 5 yıl önce aynı şikayetler bende de başladı ...benim sol kolum ve yzükle serçe parmağım uyuşuyodu... boyun düzleşmesi teşhisi kondu...sinir sıkışmasına neden oluyo o yüzden de parmakalr uyuşuyo... baş parmak uyuşuyosa kalple ilgili olduğunu duymuştum... daha sonra da boyun ağrılarım vs başladı zaten... bence ihmal etme mutlaka dr.a git...

saol canim dün geldi dahada gelmedi zaten.. dokunmamaya calisiyorum zaten doktorlarda sikmayin diyorlar.. görümcem normaldir dedi ama canim sIkkIldi yinede.. doktorumda tatilde haftaya sorcam artik..

ben evdeyken sütyenimi cikariyordum acaba agir cekmeye basladigindanmi agri oldu anlamadim.. yine taktim sütyeni bakalim insallah gecer.. doktor izinden gelsin haftaya sorcam..koltuk altima dokgru benimde agrim oluyor ama sol gögsüm tamamen agriyor.. insallah süt birikmesindendir..

canim eyüp ismi hos bence ama kayinpederin ismi oldugu icin koymak istemiyorsan anliyorum seni.. benimkilerde onun ismini koymami istiyor.. adi yusuf cok sevdigim bi isim olmasina ragmen onun adi oldugu icin inatla koymicam.. gerci daha cinsiyet bile belli degil ama oglum olursa suan icin semih düsünüyorum.. babamiz kararsiz ama kendisi gs li semih fbliymis falan iste...benim yigenimin adi eyüp el ensar olcakti ama son anda vazgecilip muhammed emin koydu enistem.. eyüp el ensar sahabe adi belki fikir olur sana..

eren cok güzel isim eger soyadimiz uygun olsaydi bende semi eren koycaktim ama soyismimiz onur üc isim yanyana hos durmuyor.. sen ikna et bence kocani..

desene iyce mandiraya döncem yakinda.. esim dalga geciyor zaten cok büyüdüler diye..

eslem cok güzel bi isimmis gercekten.. peygamber efendimizin önerdigi isimlerdenmis öyle biliyorum ben.. arkadasimin kizinin ismi selin eslem ve cok tatli cok akilli bi kiz.. bir diger begendigim isimde nurefsan..süeda..afranur.. ama benim kizim olursa zeynep nilay olcak insallah..

canım öyle ağrılar olur yinede sorarsın ama ozamana kadar kalmaz bişey
aslında kayın pederimi severim bana karşı çok iyidir amma ben kendim koymak istiyom kızımın ismini o koydu buna karışmasın istiyom

doktorda daha gelmedi ben de bekliyom heyecanla kız mı erkek mi acep hihoyyyt

nann sen dün burda olduğuna emin misin ?:jeyyar: burdaydı ya hatun dedi ya dr. gitcem yarın diyeee

dün ben 12 kadar burdaydım o zmana kadar görmedim ondan sonra geldiyse bilemem geçmişide okumyomki bacım okumyay kalksam yapışıp kalırım koltuğa
bi gelsinde bakalımne haberler verecek

ALAZZEHRA canım merak etme gebelik nedeniyle belimizden geçen sinirler sıkıştığından bazı kişilerde olabiliyomuş mesela benimde bacağımda dizimin üstindeki 1 karışlık alanda var hissizlik şeklinde dr. yukarda yazdıklarımı söledi.

canım öyle ağrılar olur yinede sorarsın ama ozamana kadar kalmaz bişey
aslında kayın pederimi severim bana karşı çok iyidir amma ben kendim koymak istiyom kızımın ismini o koydu buna karışmasın istiyom

insallah gecer canim belkide hep sola yatmaktandir.. bebeginin ismini koymak en cok senin hakkin zaten.. her ne kadar kayinpederler iyi olsada yasayan birinin adi konmaz zaten.. hem ne gerek varki.. zaten onun soyismini tasiycak.. herkes kendi ismiyle yasasin.. benim iki tane yengem var ve annemlere sorulmadi bile ne koyalim diye.. annemlerde karismaz zaten.. sen begendigin icine sinen ismi koy bence..

selam kızlarrr
az önce 2008 analarının kuzucuklarının resimlerine baktım çok şirinler yavvvvvvvvvvvvvvvvv
ya bizde o günleri görces miiiiiiiii
Allahım nasıl heyecan yaptım kızlar bizde bebeklerimizin resimlerini koyarız dimiiiiiii

slm kızlar bu aralar giremiyom ne ediyonuz bakayım bende lızıma berra adını düşünüyom
moralini bozmak istemem ama canım dün baya bir isimler hakkında okudum. Peygamber efendimiz zamanında berre isminde bi kaç isimleri değiştirmiş sevmediği isimler arasına giriyor. senin düşündüğün isim berra ama o isim berreden türüyor sanırsam dikkatli olalım isim koyarken iyice araştırın manaları internette yanlışta aktarabiliniyor.

selam kızlarrr
az önce 2008 analarının kuzucuklarının resimlerine baktım çok şirinler yavvvvvvvvvvvvvvvvv
ya bizde o günleri görces miiiiiiiii
Allahım nasıl heyecan yaptım kızlar bizde bebeklerimizin resimlerini koyarız dimiiiiiii
ayyy evet evet ondan sonraki muhabbete bakk ayy benimki çok kusuyo gazı çıkmıyo uykusuz uyumuyo sütüm az mama versemmi ....vs.vsvs

destna naann seri üretime geçmeyi mi planlıyosun kıss bunda olmadı biha oda olmadı bidaha bakıyom da alıştın hee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği

kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi

geriyi okumakta amma baş döndürüyor haaa.

ya bu amniyoda yaş riskide ne bilen varsa açıklayıversin hayrına yavvv.

ben ne 2li ne 3lü hepsinden bi haberim daha doktorum hiçbirinden laf açıp konuşmadı benle. deliricem. gerçi içimden yaptırmayacaksın sen diyor.

ayyy evet evet ondan sonraki muhabbete bakk ayy benimki çok kusuyo gazı çıkmıyo uykusuz uyumuyo sütüm az mama versemmi ....vs.vsvs
ayy bide onlarda vardı dimii. hayatımda bebek altı temizlemedim bakalım nasıl olacak o ilklerim

sorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği

kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi

çok geçmiş olsun canım.

bende 2,5 yıl ila 3 yıl arasına düşünüyorum. tek bebek olmasın dimiii. yalnız kalmasın kardeşcikleride olsun:)))

Back
X