ALAZZEHRA canım merak etme gebelik nedeniyle belimizden geçen sinirler sıkıştığından bazı kişilerde olabiliyomuş mesela benimde bacağımda dizimin üstindeki 1 karışlık alanda var hissizlik şeklinde dr. yukarda yazdıklarımı söledi.
canım bacaktaki ağrı belden kollardaki ağrı da boyundan kaynaklanıyo diye biliyorum ben...bel fıtığı olanların falan bacağına vurur ağrı...boyun fıtığı , boyun düzleşmesi vs de kollara vuruyo...tabi en iyisi dr.a danışmak...
unique canım senin kız mı erkek miydi?
kız :asigim:
sorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği
kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi
geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm
yav ne cesaretlisiniz alkisalkisalkis sizinki kahvaltıyı yaparken öğle yemeğini düşünmek gibi :roflol::roflol: ayy ben 2. yi yapamıcam heralde... :umursamaz:
canim öyle güzel emzirme sütyenleri cikmiski simdi.. zor olmuyordur herhalde onlarla emzirmek.. ama yinede sIk sIk degistirmek gerekicek sanirim.. yengemin cok akiyordu ilk zamanalr ama o sadece atlet giyerdi.. bu sütyenler yoktu o zamanlar..
göğüs pedleri kullanışlı olur mu acaba...onlardan kullanıcaz heralde mecburen...
napayim canim, kim yapacak? masallah evde ordu var sanki. hergun makine calisiyor. iyiki 3 kisilik cekirdek aileyiz diyorum. soyle 8-10 kisi olsak makinenin onunde yaticaz herhalde.:roflol:
al benden de o kadar...2 kişiyiz nerdeyse hergün makine çalışıyo...kıyafet olmasa yatak yorgan, paspas, masa örtüsü bilmem ne... çamaşır yıkayıp ütü yapmaya anca yetişiyorum...:lepi: