2009 Kasm Anneleri

aaa aa Meleğim neden böyle karamsar düşünüyorsun birşey olmayacak tabiki bebeğine ama sen kendine doktoruna gitsene madem içmeyeceksin diyor çaresinide söylesinki sen sıkıntısını çekmeyesin..Moralini yüksek tut kend doktorunu şimdi ara onlar için saat sözkonusu değil cvp verecektir ..Tedaviyi red ediyorsa içme diyorsa kendisi bir yöntem versinki p.tesi gidecekmişsin belki ozaman söyler..Korkma meleğim benim ne olabilirki bu durumda:sm_confused:

doktorumu gecende aradığımda bı rahatsızlık olmadığı sürece ilaç içilmez demişti...bende kulanmamamı söylüyorsunuz değil mi dedim oda söylediklerimden anlamışsınıdır diye cevap verdı aramaya cekınıyorum şimdii..p.tesi gidince söylıcem kesın ama gücümü toplayıp inş ararım...canım nazlım çok korkuyorum yaa 3 aydır enfeksıyon varr
olmazsa dedim p.tesi başka bi doktora daha gideyım.bu ilk hamıleliğim hiçbirşey bılmıyorum
korkuyorum benı rahatlatması lazım ama şimdi cekınıyorum doktorumu aramayaaa off offf

hem bol bol su iç hemde benim dediğim yöntemi doktoruna danıs benim doktorum önerdi bunu bende denedim cokta ii sonuc aldım benim doktorum hic bi şekilde kimyasal hic bişeyi önermio taş düşürdüm bu halimle adam tek ağrı kesici vermedi bi minoset harici mesela ben diğer hamileler gibi elvit ti sandoz du vs kullanmıyorum sadece ferrum kullanıyorum adam herseyi doğal alacaksın ilaclar sana ve bebeğine zararlı dio sakın üşütme kendini bol bol suyunu iç su sirkeli suyuda dene hic bir zararı yokmus

tamam tatlım deneyeceğim sağol söylediğin için küçük su şişesine mı yarım çay bardağı koyuyorsun canım sirkeyı

aaa o nası doktormus öle bırak ozaman o uyuzu benim doktorum öle yapacak varya valla ağzını yırtarım ne demek öle azarlar gibi konuso benim dokorum 1 saat konusur adam yinede sıkılmaz her gittiğimde öss sorusu gibi bi tomar soru yazıp gidiom bişe oldumu gece gündüz arıom adam tık demio bu nası bi doktor ya

doktorumu gecende aradığımda bı rahatsızlık olmadığı sürece ilaç içilmez demişti...bende kulanmamamı söylüyorsunuz değil mi dedim oda söylediklerimden anlamışsınıdır diye cevap verdı aramaya cekınıyorum şimdii..p.tesi gidince söylıcem kesın ama gücümü toplayıp inş ararım...canım nazlım çok korkuyorum yaa 3 aydır enfeksıyon varr
olmazsa dedim p.tesi başka bi doktora daha gideyım.bu ilk hamıleliğim hiçbirşey bılmıyorum
korkuyorum benı rahatlatması lazım ama şimdi cekınıyorum doktorumu aramayaaa off offf

Çekinmeee unuttuğun birşey var bak öylesine bir sebeple aramıyorsunki ihtiyacın var ona ve oda bir kadın doktoruysa kiiiiii öyle açmak zorunda ve cvp vermek zorunda onun işi bu cnm yaa biz nereden bilebilirz yada sen nereden bilebilirsinki..İçin rahat olsun zaten öyle aksi meymenetsiz biriyse nasıl doktor hani bu iş farklı biliyorsun ruh hallerimizi ona göre insanlar bu meslekte genelde bak bi amniyo sentezi adam robot gibi söyledi diye kii İzmirin iyi doktorlarındanmış bi 2, kez gitmeyi red ettim ben..Karşısındaki insan ve bu insanın ihtiyacı var oda senin doktorunsa bunu yapacak ara hadi birtanem yok bunda birşey ..

kızlar bu arada bugün arkadasımın bebeğinin eşinin erken yaşlanma yada bebek eşinin kireçlenmesi die bilinen bi sorunla karsı karsıya oldugunu duydum bebek 35 haftalık ama 31 gözüküo 2 kg kalmıs ve hic ilerlemio her an hersey olabilirmiş buna sizden onlar iin dualarınızı istiyorum umarım ikisinede bişe olmazzzzzz... ve bol bol su için asıır kilo almayın sigara içmeyin stressten uzak durun ......................

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben
canım sen canını sıkma ve biran önce dr.na git tahlilleri ona göster
aaa o nası doktormus öle bırak ozaman o uyuzu benim doktorum öle yapacak varya valla ağzını yırtarım ne demek öle azarlar gibi konuso benim dokorum 1 saat konusur adam yinede sıkılmaz her gittiğimde öss sorusu gibi bi tomar soru yazıp gidiom bişe oldumu gece gündüz arıom adam tık demio bu nası bi doktor ya

hee ya boşuna mı dr.a gidiyoruz hepsinin cevabını vermek zorunda ben oğluşta çok soru sorardım acemiydim yaa şimcik pek öle uçuk sorularım olmuyor

canım sen canını sıkma ve biran önce dr.na git tahlilleri ona göster

hee ya boşuna mı dr.a gidiyoruz hepsinin cevabını vermek zorunda ben oğluşta çok soru sorardım acemiydim yaa şimcik pek öle uçuk sorularım olmuyor

valla ben herseyi soruom oda yetmio bana ltfen bebğin güzel profil resimlerini verin diom bitane vermişti bakamamıstım cok korkmustum usg resmi şimdi güsel cekip verio doktor amcamısss

kızlar bu arada bugün arkadasımın bebeğinin eşinin erken yaşlanma yada bebek eşinin kireçlenmesi die bilinen bi sorunla karsı karsıya oldugunu duydum bebek 35 haftalık ama 31 gözüküo 2 kg kalmıs ve hic ilerlemio her an hersey olabilirmiş buna sizden onlar iin dualarınızı istiyorum umarım ikisinede bişe olmazzzzzz... ve bol bol su için asıır kilo almayın sigara içmeyin stressten uzak durun ......................

inş sağlıcakla kucağına alır bebişini yaa ewet normalde plesanta doğuma yakın eskimeye başlıyor arkadaşınınki erken olmuş.erken doğum olabilir miymiş canım

kücüge koydum canım temiz icme suyuna kat her girdigince güzelce yıka
tamam canım sağol
Çekinmeee unuttuğun birşey var bak öylesine bir sebeple aramıyorsunki ihtiyacın var ona ve oda bir kadın doktoruysa kiiiiii öyle açmak zorunda ve cvp vermek zorunda onun işi bu cnm yaa biz nereden bilebilirz yada sen nereden bilebilirsinki..İçin rahat olsun zaten öyle aksi meymenetsiz biriyse nasıl doktor hani bu iş farklı biliyorsun ruh hallerimizi ona göre insanlar bu meslekte genelde bak bi amniyo sentezi adam robot gibi söyledi diye kii İzmirin iyi doktorlarındanmış bi 2, kez gitmeyi red ettim ben..Karşısındaki insan ve bu insanın ihtiyacı var oda senin doktorunsa bunu yapacak ara hadi birtanem yok bunda birşey ..
doktora gittiğimde sormak istediğin bişey var mmı diyo anlatıyo ama aradığımda öyle yapınca çok bozuldum zaten çok hassasım hep olumlu düşünmeye çalışıyorum bebeğim için.diyorum olmazsa başka bi doktora gideyım araştırıp altüst oldum yaa özele gidiyorum hep

bende tlfda öyle dediğinde çok bozuldum yaa iyi bir doktor diyorlar ama ne bıleyım yaa kafam çok karıştıı

inş sağlıcakla kucağına alır bebişini yaa ewet normalde plesanta doğuma yakın eskimeye başlıyor arkadaşınınki erken olmuş.erken doğum olabilir miymiş canım

bebek anne karnında strees dedikleri duruma girerse hersey olabilirmis erken dogum değilde erken sezeryan demiş doktor cünkü bebek 35 olmasına rağmen usg yası 31 hafta cıkıo su durumda bi hayli erken dogum için ve bebek gücsüz kücük oldugundan anca sezeryan demiş cok üzülüo cok inş bişe olmasssssssssssss

nehiriver canım arkadaşın inşallah sorunsuz bitirir bu hamileliği valla dua ederken nerde varsa tüm hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştur arkadaşlarıma iyilik sağlık ver diyorum herzaman umarım sizde güzel haberleri alırsınız canım..

tamam canım sağol

doktora gittiğimde sormak istediğin bişey var mmı diyo anlatıyo ama aradığımda öyle yapınca çok bozuldum zaten çok hassasım hep olumlu düşünmeye çalışıyorum bebeğim için.diyorum olmazsa başka bi doktora gideyım araştırıp altüst oldum yaa özele gidiyorum hep

bende tlfda öyle dediğinde çok bozuldum yaa iyi bir doktor diyorlar ama ne bıleyım yaa kafam çok karıştıı

ii doktor insana insan gibi davranan işinin insan oldugunu bilen doktordur böle çemkiren değildir değiş o doktoru ben soru soramadıktan sonra neye yarar onun doktorlugu yesinler diplamasını onunnnnnnnnn

nehiriver canım arkadaşın inşallah sorunsuz bitirir bu hamileliği valla dua ederken nerde varsa tüm hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştur arkadaşlarıma iyilik sağlık ver diyorum herzaman umarım sizde güzel haberleri alırsınız canım..

amin canım saol inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

bizde karnemizi aldik bugun. tabiki hepsi 5.:dance::hooray:

ordan esimin yeni arabasini almaya gittik ama plaka henuz cikmamis. bende baba ogul biraktim onlari eve dondum. plaka bas harflerimize bir sekilde uysun istiyorduk. az once aradi esim BN olmus plaka dedi. hadi B sana uyuyor N yi anlamadim dedi. bende hemen NAZ dedim.(kizimiz olursa NAZ dusunuyoruz ya). evet, bu bir isaret olabilir dedik.kaydirigubbakcemile3

simdi de cikiyorum doktora gidicem. Insallah hayirli haberlerle donerim. bakalim bizim yumurcak gostercek mi bu sefer.opuyorumnanaktan

önce oğluşunun karnesini tebrik ederim cnm alkisalkisalkis sen ancak ayrıntılıda öğreneceksin inş.cinsiyetini sağlıklı olsunda :Saruboceq:

kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnmm çok sevindim :teytey::teytey:baaak boşuna üzdün bebişiii maşallah şükürler olsun:Saruboceq:

Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:):nazar:

Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)

nazlıcıım doğa'yı tebrik ederim :nazar: oohh alışverişide yaptın cnm :) bakcam şimdi göbüşünede kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama bugün sağlık ocağına gittim işte tahlil yaptırmıştım.idrar yollarımda enfeksıyon var,kanımdada var.3 hafta önce sağlık ocağında gene yaptırmıştım gene çıkmıştı.sağlık ocağındakı doktor antibiyotık vermişti o zaman bende doktorumu arayıp anlattım oda kullanma dedi.kullanmadım ama gene çıktı enfeksıyon bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
p.tesi kendi doktoruma gidicem dedim ozaman gösteririm tahlıllerimi dedim sağlık ocağındakı doktor tersledı benı sana ilaç fln yazmıcam kullanmıyosun zaten dedi...
çok moralım bozuk yaa napıcam bılmıyorum kendi doktorumu da aramadım bugün p.tesi doktora gidicem diyeeemafoldumbenmafoldumben

çok geçmiş olsun cnm.kendi doktorun ne derse onu yap bencede.umarım en kısa zamanda geçer ama moralini bozma bebişleri melekler korur:Saruboceq:

nehircim umarım arkadasında sağlıkla bebeğini kucağına alır :Saruboceq: allah yardımcısı olsun.

Back
X