2009 Kasm Anneleri

walla top neynde yutmadım ama o kendine bi top bulmış herhalde almıştır benim yumurtaları oynuyordur içerde sanırsam şeyimin üstünüde kale yapmış oraya atıyor
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

12. haftada doktora gittiğimzde ben 1 ,2 günlük bişeyler hissetmeye başlamıştım ama belki o değildir diye fazla üstünde durmamıştım ama doktorda baktım kıpır kıpır doktor bi yerini ölçecek durmuyor doktor demişti bana seninkide yani canawar gibi bi şey ölçmeye müsade etmiyo kıpır kıpır sonra doktor ultrason aletini karnımda dürttü bastırdı ani bi şekilde bebeğimin ödü patladı bi görseydiniz iki boy hawaya atladı çocuk doktorda nasıl tepki werdi gördünmü dedi çok gülmüştüm

harbi ana çatlak oğlanda ona benzicek görüyon mu abbaooww enişteye yazık yauuu laelaelaelaelae

nann çıtırtı allah emi yaaa gülmekten kırıldım kaydirigubbakcemile3
bende bayıldım çok komik yaaaa
delikafadulden anaaam kripiii koptum kıııı bu ne güzel şey böleee.:roflol::roflol:
heee yaaa bende koptum
yaw sen bide bana sor oğluştan çektiğimi kocişim çektirmedi bana hala gece uykusu yok düşün yani allahtan kocişim gece bakıyorda rahatlıyorum

oyyyy oyyyy ben yandım desene ozaman ya bu ikinci oğlunda kesin öle olacak inşallah kızın olur kııııı

krispim süpermiş ya
güldüm okurken:roflol::roflol:
valla çok akıllı bu yavrucaklar nerde nasıl davranacaklarını biliyorlar
bu da bize ders olsun bakem
bizde onları yanıltırız işte
her apladığında yanına gitmeyen arada bir gidersek meme olayı tamamdır:ecrin_bebek:

krispim süpermiş ya
güldüm okurken:roflol::roflol:
valla çok akıllı bu yavrucaklar nerde nasıl davranacaklarını biliyorlar
bu da bize ders olsun bakem
bizde onları yanıltırız işte
her apladığında yanına gitmeyen arada bir gidersek meme olayı tamamdır:ecrin_bebek:

doğruda işte ben kıyamıyom ağlayınca hemen damlıyorum yanına o zamanda şımarıyorlar

bende bayıldım çok komik yaaaa

heee yaaa bende koptum

oyyyy oyyyy ben yandım desene ozaman ya bu ikinci oğlunda kesin öle olacak inşallah kızın olur kııııı

inş bu akıllı uslu bi bebe olurda kurtulurum yaa ilk doğduğu zamanlar neredeyse depresyona girecektim kolik ağlaması vardı.sadece erkek bebişler mi böle yaaa

kızlar şunu gördünüz mü bilmem bende buna koptum sesli dinleyin.. isterseniz sizde hazırlayabilirsiniz :)) bana arkadaş yapmış tam beni anlatiyyy kaydirigubbakcemile3

Pınar Beyaz

mide yanman halamı devam ediyo gı senin
benim ilk üç ayda kötüydü allaha şükür şimdi yok
gaz sancısı da vardı o da bitti
şuanda bir belimden çekiyom bide uyurken bir türlü rahat edemiyom

bacım mide yanması çok fazla değil ama baş ağrısı hergün oluyo veeeeeee en kötüsü uyurkken sağa sola dönmeka ayyyyyyy sabaha kadar yüz kere uyanıyom ya.

Back
X