2009 Kasm Anneleri

şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt kızlar ne yapıyonuz bakem.ay bende internetten reçel tarifi arıyom ilk defa yapcamda bi bakem nasıl olcek

şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt kızlar ne yapıyonuz bakem.ay bende internetten reçel tarifi arıyom ilk defa yapcamda bi bakem nasıl olcek

ohh ne güsel şimdiden afiyet olsun güzelim walla annem yazdan bana üzüm.çilek,şeftali,vişne reçeli yaptı daha onları kullanıyorum

ohh ne güsel şimdiden afiyet olsun güzelim walla annem yazdan bana üzüm.çilek,şeftali,vişne reçeli yaptı daha onları kullanıyorum

sağol canım.ya bende ilk defa yapcam inşallah tuttururum.ay bu sitelerde ne çok yemek tarifi var ya baktıkça acıktım offfffffffcokacimcoook

yok sen çok şişkosun sankiii şişko seni ben o fotoda oğluşuma 5 aylık hamileydim

yok şişk değelimde normalim yawrum çıtıpıtı değilim işte idare ediyok
ama sen çıtır pıtırsın ne güzel bende bir zamanlar 51 kiloydum yaaa ay aklıma geldikçe keçileri kaçırıyom delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol canım.ya bende ilk defa yapcam inşallah tuttururum.ay bu sitelerde ne çok yemek tarifi var ya baktıkça acıktım offfffffffcokacimcoook

ayyy sorma tarifleri yaaaa vakit bulsam hemen yapacağım emme geçti onlar bizden.haa bu arada görümcen sizle gelmiyormuş herhalde gözünaydın:lepi:bende acıktım şimcikte kocişi bekliyorum gelsinde beraber yiyelim diye

allah'a şükür iyiyim, biraz uzanmışım kalktım bakim dedim
oh iyi yapmışsın valla bende öğle uykusuna iyi alıştım yatmazsam bütün gün sersem gibi geziyorum
yok şişk değelimde normalim yawrum çıtıpıtı değilim işte idare ediyok
ama sen çıtır pıtırsın ne güzel bende bir zamanlar 51 kiloydum yaaa ay aklıma geldikçe keçileri kaçırıyom delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaaa bende çok korkuyorum ilerde alırsam diye şuan çok rahatım inş ilerde de böle olurum
yediklerime çok dikkat ediyorum

ayyy sorma tarifleri yaaaa vakit bulsam hemen yapacağım emme geçti onlar bizden.haa bu arada görümcen sizle gelmiyormuş herhalde gözünaydın:lepi:bende acıktım şimcikte kocişi bekliyorum gelsinde beraber yiyelim diye

sağol canımcım valla daha belli değil ama ben hep olumlu düşünüyorum ne yapcan işte.ay benim kociş saat sekizde çıkcak ben önceden biraz atıştırcam valla.o selince gene yerim ayyyyyyy ben çok şişko olcam yaaaaaaaa:CüvCüv:

Back
X